Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

QUOTE(sarune+ @ 2010 03 18, 10:23)
as nesitarus daviau gydytojai 200 Lt , o akuserei 100 Lt, todel galvoju, kad susitarus reiketu tu 500 Lt, jeigu gydytoja atlekia ne savo budejimo diena  mirksiukas.gif
Nors kaip as gimdziau su manim palatoj gulejo mama kuri taresi ir dave tik 300 Lt, tai tiek pat kiek as nesitarus (aisku cia priklauso nuo isgaliu), bet manau, kad jei neisgali tai ir nesitark, nes gimdymas juk trumka ne valanda, o kartais visas geras 10 val ir daugiau kartais (cia as imu sava varianta), ir jeigu daktare atlekia ne savo budejimo laiku, manau ji tikisi gauti ...ai ka as cia kalbu, tuo atveju maciau, kad daktarei pakako. Svarbu visi laimingi, gal ne visada pinigai lemia vis del to ....va kokia reziume  lotuliukas.gif

Ne tas tavo reziume geras. Kuri gydytoja nores dirbti, ne savo budejimo metu. Juk ir ji turi seima. Juk mes kiekvienas pyktume, jei zmogus turetu atitrukti nuo seimos, ir lekti i darba. As pasiryzus ir daugiau moketi esu. As tik pagal gandus esu girdejus kad reikia 1000 lt. Bet tai tik gandai. O kiek isties reikia duoti taip ir nezinojau. smile.gif
Delto ir bandau issaiskinti kiek tiksliai. Juk mes kiekviena mamyte rupinames savo pilvuko gyventojais, ir norime buti ramios ir laukti gimdymo ramiai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naivuolee24 @ 2010 03 18, 08:38)
Ne tas tavo reziume geras. Kuri gydytoja nores dirbti, ne savo budejimo metu. Juk ir ji turi seima. Juk mes kiekvienas pyktume, jei zmogus turetu atitrukti nuo seimos, ir lekti i darba. As pasiryzus ir daugiau moketi esu. As tik pagal gandus esu girdejus kad reikia 1000 lt. Bet tai tik gandai. O kiek isties reikia duoti taip ir nezinojau.  smile.gif 
Delto ir bandau issaiskinti kiek tiksliai. Juk mes kiekviena mamyte rupinames savo pilvuko gyventojais, ir norime buti ramios ir laukti gimdymo ramiai... 4u.gif

kiek duosi tiek paims,duosi 1000 gerai, duosi 2000 dar geriau,bet jei neduosi igi pagimdysi ,ir tikrai busi priziureta ,nei viena nuvaziavusi gimdyti atgal su pilvu negryzta blush2.gif ,tik zmoniu gilus isitikinimas yra, jei duosi bus kitaip,bet jei buna komplikuotas gimdymas ir tenka kankintis vos ne para laiko ,tada raso kaip buvo blogai kaip skaudejo kaip manes neziurejo nors pinigus daviau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2010 03 18, 11:53)
kiek duosi tiek paims,duosi 1000 gerai, duosi 2000 dar geriau,bet jei neduosi igi pagimdysi ,ir tikrai busi priziureta  ,nei viena nuvaziavusi gimdyti atgal su pilvu negryzta  blush2.gif ,tik zmoniu gilus isitikinimas yra, jei duosi bus kitaip,bet jei buna komplikuotas gimdymas ir tenka kankintis vos ne para laiko ,tada raso kaip buvo blogai kaip skaudejo kaip manes neziurejo nors pinigus daviau doh.gif

Nu taip tu esi teisi. Na dabar jau susitariau as jau. Nes mano vyras labai bijo, kas bus kai pradesiu gimdyti ir nezinos kur lekti, tai dabar ramesnis jauciasi kai turime telefono numeri. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2010 03 18, 09:23)
as nesitarus daviau gydytojai 200 Lt , o akuserei 100 Lt, todel galvoju, kad susitarus reiketu tu 500 Lt, jeigu gydytoja atlekia ne savo budejimo diena  mirksiukas.gif
Nors kaip as gimdziau su manim palatoj gulejo mama kuri taresi ir dave tik 300 Lt, tai tiek pat kiek as nesitarus (aisku cia priklauso nuo isgaliu), bet manau, kad jei neisgali tai ir nesitark, nes gimdymas juk trumka ne valanda, o kartais visas geras 10 val ir daugiau kartais (cia as imu sava varianta), ir jeigu daktare atlekia ne savo budejimo laiku, manau ji tikisi gauti ...ai ka as cia kalbu, tuo atveju maciau, kad daktarei pakako. Svarbu visi laimingi, gal ne visada pinigai lemia vis del to ....va kokia reziume  lotuliukas.gif

O aš tai galvoju, kad jeigu jau gydytoja dirba iš pašaukimo, tai supras ir tuos, kurie duoda mažiau, nes neturi tiek tų pinigėlių. Aišku, įvertinti tai, kad gydytoja dirba ne darbo metu, reikia, bet taip jau visai, kad jeigu negali susimokėti didelės sumos tai ir nesitark, aš nesutikčiau rolleyes.gif Be to, gydytojoms ir žmonių nuoširdumas, o ne vien tik piniginė padėka manau svarbu ax.gif Jeigu sugalvočiau sumokėti 2000 ir galvočiau, kad už tai galėsiu visą ligoninę šokdinti ir su niekuo nesiskaityti, kažin ar ten kam patiktų biggrin.gif O jei labai nuoširdžiai duodi kad ir 200-300, manau, gydytojos neįsižeidžia, kad čia darbas jų nuvertintas ax.gif Ne visi gi šiais laikais išgali tų pinigėlių surinkti. Tuo labiau, kad ir ateinantiems vaikeliams nemažai reikia wink.gif
Atsakyti
Jau kad aš parašysiu dabar ... biggrin.gif
blink.gif "iš pašaukimo", "nuoširdūs 200lt" susitarus su gydytoju doh.gif
JUK kas įeina į gydytojo pareigas darbo metu, tai neįeina į jo pareigas laisvadieniais !!!!!!
AR PAČIOS NORĖTUMĖT, KAD DARBDAVYS IŠKVIESTŲ JUS Į DARBĄ IŠ IDĖJOS g.gif IŠ GERŲ PASKATŲ rolleyes.gif NES JIS NETURI IŠ KO JUMS SUMOKĖTI ALGOS cool.gif
AŠ NEKALBU APIE GIMDYMĄ, KAI ATVAŽIUOJI GIMDYTI IR GIMDAI PAS TUO METU DIRBANČIUS MEDIKUS (tuomet elgiamasi pagal savo požiūrį ir supratimą-neprivalai už nieką mokėti,nebent to norėtum pats), AŠ KALBU APIE ŽMOGAUS IŠKVIETIMĄ IŠ NAMŲ, JO NEDARBO METU, KAD PRIIMTŲ JŪSŲ GIMDYMĄ. JUK TAI YRA MOKAMA PASLAUGA mirksiukas.gif
Aš pati numirčiau iš gėdos, jei kviesčiau gydytoją jos nedarbo metu,o sumokėčiau jai kokius 100 ar 200lt unsure.gif ir sakyčiau daugiau negaliu. doh.gif
Apie tokius dalykus reikia susitarti kai derinamas klausimas dėl gydytojo dalyvavime gimdyme, va tada derėkitės dėl kainos . rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Seip buna visokiu gydytoju. Kurie dirba is pasaukimo ir ne....
Tie kurie dirba is pasaukimo, man su jais net malonu tartis,ir jiem pinigelius duoti atsidekojant. O tie kurie kad tik darba atlikti, tai net nezinau. Man atrodo su tokiais net nesitariama.....
O as sutinku kad reikia duoti gydytojai jai ja isauki nedarbo metu....Bet as pavyzdziui nedristu tiesiai sviesiai paklausti gydytojos, kiek jus norite uz tai. Man aisku butu lengviau jei jipasakytu, mano iskvietimas kainuoja tiek ir viskas. As duociau ir buciau rami. Nes gimdyti vaziuodama noriu buti rami.... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Katukė @ 2010 03 18, 18:48)
Jau kad aš parašysiu dabar ...  biggrin.gif
blink.gif  "iš pašaukimo", "nuoširdūs 200lt" susitarus su gydytoju doh.gif
JUK kas įeina į gydytojo pareigas darbo metu, tai neįeina į  jo pareigas laisvadieniais !!!!!!
AR PAČIOS NORĖTUMĖT, KAD DARBDAVYS IŠKVIESTŲ JUS Į DARBĄ IŠ IDĖJOS  g.gif  IŠ GERŲ PASKATŲ  rolleyes.gif NES JIS NETURI IŠ KO JUMS SUMOKĖTI ALGOS  cool.gif
AŠ NEKALBU APIE GIMDYMĄ, KAI ATVAŽIUOJI GIMDYTI IR GIMDAI PAS TUO METU DIRBANČIUS MEDIKUS (tuomet elgiamasi pagal savo požiūrį ir supratimą-neprivalai už nieką mokėti,nebent to norėtum pats), AŠ KALBU APIE ŽMOGAUS IŠKVIETIMĄ IŠ NAMŲ, JO NEDARBO METU, KAD PRIIMTŲ JŪSŲ GIMDYMĄ. JUK TAI YRA MOKAMA PASLAUGA  mirksiukas.gif
Aš pati numirčiau iš gėdos, jei kviesčiau gydytoją jos nedarbo metu,o sumokėčiau jai kokius 100 ar 200lt  unsure.gif ir sakyčiau daugiau negaliu.  doh.gif
Apie tokius dalykus reikia susitarti kai derinamas klausimas dėl gydytojo dalyvavime gimdyme, va tada derėkitės dėl kainos . rolleyes.gif  lotuliukas.gif

bet man pasakykit kodel 100-200 yra mazai,mazai kur zmones per diena tiek uzdirba doh.gif bet gi gydytoja tikrai prie taves istisai nesedes,saremauji viena arba su vyru,ji tik ateina vis paziureti kaip vyksta atsidarymas,nu gerai ateis ziureti ne kas 30min o kas 15 min,as abu vaikus pagimdziau per 2-3 valandas,jos darbas buvo 3 kartus paziureti kiek kaklelis atsidares,stumimo metu palaikyti man galva ir kai jau pagimdziau sukabinti du kartus plysima,daugiausia darbo atliko akusere [labai aciu zuzevicienei]ir gydytoja nieko is manes neeme,nes sako man nera uz ka imti,jus pati pagimdete mums tik pagauti reikejo blush2.gif tai siaip galetu buti visos zmogiskos ir imti pinigus uz padaryta darba,jei gimdai para zinoma reikia daugiau duoti,o jei kelios valandos tai tikrai nesamone
Atsakyti
sveikos, as gimdziau irgi cia ir dabar vel laukiuosi, gimdysiu ten pat. Pirmas nestumas buvo planinis, atejau gydytojos darbo diena, davem 200 gydytojai ir 200 akuserei, abi liko patenkintos, nors prieziura buvo verta tikrai kaip uz 1000 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O va ko negaliu pasakyt apie ta moteri kuri nuskausmino- ragana neduok dieve. SEDEK, Nejudek, ne mano reikalas, sedek pasakiau!! galvojau tikrai pagimdysiu - duosiu i snuki cool.gif Bet kazkaip vyras jai dave 100 lt po to, ji atejo pas mane i palata - ir pradejo mane sveikint ir visko linket, nu koktu buvo klausyt iki vemimo. Kaip zmogu pakeicia 100 litu, galvoju tu tik nesdinkis greiciau is cia. Kitiem personalo nariam nusiskundimu neturiu.
Atsakyti
Nu bet kas ten per gydytoja. Nes ir mano drauge gimde cia, tai tik blogi atsiliepimai apie nuskausminima kai leido. Sake prigazdina kad gali koju nejudinti ir panasiai. Ji vadinas del piunigu taip daro. Nemegstu tokiu daktaru. Duosiu ir as jai ta 100 lt. kad tik atstotu. Ir taip kenti skausmus, ir dar burbuliuoja atejus.... schmoll.gif
Atsakyti
jojojo.. prisimenu ir aš tą nuskausmintoją.. Bjauri ne tas žodis. Nejau reikės su ja vėl susidurti, jei vis dėlto ten planinį CP darysim..... Fe...
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2010 03 20, 09:37)
bet man pasakykit kodel 100-200 yra mazai,mazai kur zmones per diena tiek uzdirba doh.gif bet gi gydytoja tikrai prie taves istisai nesedes,saremauji viena arba su vyru,ji tik ateina vis paziureti kaip vyksta atsidarymas,nu gerai ateis ziureti ne kas 30min o kas 15 min,as abu vaikus pagimdziau per 2-3 valandas,jos darbas buvo 3 kartus paziureti kiek kaklelis atsidares,stumimo metu palaikyti man galva ir kai jau pagimdziau sukabinti du kartus plysima,daugiausia darbo atliko akusere [labai aciu zuzevicienei]ir  gydytoja nieko is manes neeme,nes sako man nera uz ka imti,jus pati pagimdete mums tik pagauti reikejo blush2.gif tai siaip galetu buti visos zmogiskos ir imti pinigus uz padaryta darba,jei gimdai para zinoma reikia daugiau duoti,o jei kelios valandos tai tikrai nesamone

Vadinasi jūs ne iš namų gydytoją iškvietėt mirksiukas.gif Gydytoja dirbo savo darbo dieną smile.gif O va toks ir skirtumas 4u.gif
O ką gydytojai daryti kai sąrėmiauji su vyru??? Mokinti jį gyvenimo tiesų???
Kas yra sąrėmiai aš beveik nežinau, nes tik 5 minutes pakentėjau ir anesteziologę kvietė smile.gif Man tikrai netrūko žmonių pašonėj, klausiausi vyro skatinimo greičiau gimdyt lotuliukas.gif O pati teliką žiūrėjau. Tikrai pakankamai per 12 valandų gimdykloj atsižiūrėjau į gydytoją ir į Konsiliumą sukviestus medikus smile.gif
Aišku, greitai pagimdžius gal ir gaila tų pinigų, bet jei nori pirkti paslaugą (šiuo atveju pasirinkto gydytojo, o ne to kuris dirba) - derini kainą, o jei netinka kaina - neperki biggrin.gif Be to, juk ne dėl valandų kainos tariesi wink.gif Va ir visa logika.
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2010 03 18, 10:53)
kiek duosi tiek paims,duosi 1000 gerai, duosi 2000 dar geriau,bet jei neduosi igi pagimdysi ,ir tikrai busi priziureta  ,nei viena nuvaziavusi gimdyti atgal su pilvu negryzta  blush2.gif ,tik zmoniu gilus isitikinimas yra, jei duosi bus kitaip,bet jei buna komplikuotas gimdymas ir tenka kankintis vos ne para laiko ,tada raso kaip buvo blogai kaip skaudejo kaip manes neziurejo nors pinigus daviau doh.gif

as nors isgalejau duoti daugiau nei daviau, bet buvau savimi pasitikinti ir zinojau, kad KGN dirba gera gydytoju komanda, todel nebijojau pakliuti pas bet kuria gydytoja. O atsidekojau po visko, todel gydytojos ir akuseres prieziura nuo to visai nepriklause. Be to, nemanau, kad jeigu sunkiai gimdai, tai jau kalta gydytoja ar akusere, nebent yra mamu kurios del viso patirto skausmo ir kanciu kaltina gydytojus. Mano manymu, gimdymas - naturalus gamtos procesas, kuri turi atlikti pati mama, o gydytojas tik priziuri, kad tas gamtos procesas vyktu sklandziai ir nekeltu rizikos tavo ir tavo kudikelio sveikatai mirksiukas.gif

QUOTE(Dzintariukas @ 2010 03 18, 19:14)
O aš tai galvoju, kad jeigu jau gydytoja dirba iš pašaukimo, tai supras ir tuos, kurie duoda mažiau, nes neturi tiek tų pinigėlių. Aišku, įvertinti tai, kad gydytoja dirba ne darbo metu, reikia, bet taip jau visai, kad jeigu negali susimokėti didelės sumos tai ir nesitark, aš nesutikčiau  rolleyes.gif Be to, gydytojoms ir žmonių nuoširdumas, o ne vien tik piniginė padėka manau svarbu  ax.gif Jeigu sugalvočiau sumokėti 2000 ir galvočiau, kad už tai galėsiu visą ligoninę šokdinti ir su niekuo nesiskaityti, kažin ar ten kam patiktų  biggrin.gif O jei labai nuoširdžiai duodi kad ir 200-300, manau, gydytojos neįsižeidžia, kad čia darbas jų nuvertintas ax.gif Ne visi gi šiais laikais išgali tų pinigėlių surinkti. Tuo labiau, kad ir ateinantiems vaikeliams nemažai reikia wink.gif

neteisi esi del sokdinimo. Niekas nemoka, kad galetu sokdinti. As mokejau, kaip padeka uz labai grazu manes aptarnavima, nesitikedama, kad ir po gimdymo mane popins ar pan. O labai gerai pasake viena mama, ar mes dirbama is pasaukimo savo darba???tai jeigu savaidgaliais is pasaukimo pasiulytu kas dirbti, ar lektum isdegus akis palikus savo seima, tos dienos planus ir uz visa tai gautum 100 Lt ir dideli aciu - nemanau. Uz darba ne darbo metu yra mokama ir gerokai daugiau nei paprasta darbo diena mirksiukas.gif taigi issakiau savo nuomone... uhhh biggrin.gif

Atsakyti