Įkraunama...
Įkraunama...

Aliejai aliejukai

As visai alieju veidukui negaliu naudoti,bjaurus pojutis man nors tu ka,oda sausa mano,atrodo turetu patikti,bet gi ne,net i masazus veido negaliu eiti jeigu su aliejumi daro,zinau ,kad poveikis thumbup.gif ,bet per save neperzengsi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 02 15, 20:32)
Saunuole, tai praktiskai viskam tik aliejus naudoji. O migdolu irgi drasiai gali tepti ant veido, labai daug geru savybiu jis turi.

P.S. o gal norite pasidalinti, kur kuri perkate aliejukus?

aciuks.gif blush2.gif
Turiu dar ir kremuku, bet atiduosiu juos sesei hihihi.gif Nes aliejuku poveikis thumbup.gif tikrai nesitikejau tokio blush2.gif ne su vienu kremu, sitaip oda neatrode: tokia elastinga, nepleiskanota bigsmile.gif
o juos perku martinoje, arba kvapu namuose kuomet bunu kaune ar vilniuje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 16 vasario 2010 - 14:35
gavau dovanų puiklapių ir pelergonijų aliejukus nuo anytos biggrin.gif tik nepasakė, ką su jais galiu tepti, anot jos, viską, nes oda mano misri, su spuogeliais. Gal patarsite, jūs labiau nusimanote smile.gif ar man taip ir teptis, ar su kuo nors maišyti?
Atsakyti
QUOTE(uoga26 @ 2010 02 16, 19:51)
gavau dovanų puiklapių ir pelergonijų aliejukus nuo anytos biggrin.gif tik nepasakė, ką su jais galiu tepti, anot jos, viską, nes oda mano misri, su spuogeliais. Gal patarsite, jūs labiau nusimanote smile.gif ar man taip ir teptis, ar su kuo nors maišyti?

puiklapiu alieju (kitaip dar vadinamas tamanu aliejumi) gali tepti veido oda, dar tinka randeliams sviesinti..
o pelargoniju eterini alieju (gryno tepti negalima!) gali naudot kartu su puiklapiu aliejum (i 20 ml aliejaus 10 lasu eterinio aliejaus (galima ir maziau)).. gali nebutinai su aliejum maisyti, gali pvz i krema ilasint..

-------
o as pradejau veidui naudoti Campaku pomada ir vaniles eliksyra is Kvapu namu wub.gif
Atsakyti
O koks aliejus pašviesintų pigmentines dėmes ant veido? Bandžiau anyžių eterinį, bet man jis per stiprus, degte dega pateptos vietos, tai trputį palaikau ir nuvalau.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2010 02 16, 20:03)
O koks aliejus pašviesintų pigmentines dėmes ant veido? Bandžiau anyžių eterinį, bet man jis per stiprus, degte dega pateptos vietos, tai trputį palaikau ir nuvalau.

bet tikiuosi ne gryna anyziu eterini alieju naudojot? g.gif
Campaku pomada raso, kad tinka odos pigmentacijai mazinti g.gif aprasymas cia
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 02 16, 19:10)
bet tikiuosi ne gryna anyziu eterini alieju naudojot?  g.gif 
Campaku pomada raso, kad tinka odos pigmentacijai mazinti  g.gif  aprasymas cia

Maišiau su alyvuogių aliejumi. Mažinau anyžių kiekį, bet vis tik degina.
O apie tuos čampakus paskaičiau, skamba gražiai, bet rašo, kad naudojamas ir kokosų aliejus, o man kokosai visai netiko odai, nesusigeria nei kiek, oda sausėja... Bet gal ten vietoje reikės pasiklausinėti, gal ir pasidovanosiu sau artėjančiam gimtadieniui biggrin.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
as tai perku alieju parduotuvei Rudugys,yra Panevezyje.dar ura Klaipedoi ,lyg ir Vilniui.jie turi tinklapi www.aliejus.com smile.gif .o gal zinote koki alieju naudoti,kad poras sutrauktu? g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Įsigijau Kvapųnamuose sviestmedžio aliejų, bet nepatinka kvapas unsure.gif . Kokio eterio patartumėt įmaišyt ir kiek (į 60ml.sviestmedžio)?
Ir ar tiks tada pvz. lūpoms tept, jei bus su eteriu? g.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mild @ 2010 02 17, 12:21)
Sveikutės 4u.gif Įsigijau Kvapųnamuose sviestmedžio aliejų, bet nepatinka kvapas unsure.gif . Kokio eterio patartumėt įmaišyt ir kiek (į 60ml.sviestmedžio)?
Ir ar tiks tada pvz. lūpoms tept, jei bus su eteriu? g.gif  biggrin.gif  4u.gif

Roziu eterinis aliejus tinka visur, tik jei kvapas patinka, be to jo kaina gal 10 kartu brengesne nei visu kitu eteriniu.
Atsakyti
QUOTE(Mild @ 2010 02 17, 12:21)
Ir ar tiks tada pvz. lūpoms tept, jei bus su eteriu? g.gif  biggrin.gif  4u.gif

Kiek man žinoma, aliejų su kremu galima maišyti tik prieš naudojimą. Jei viso kiekio nesunaudosi, tai ir maišyti viso kremo negalima.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif o kiek jo lašint į 60ml. sviestmedžio?
Papildyta:
QUOTE(Poli1 @ 2010 02 17, 14:36)
Kiek man žinoma, aliejų su kremu galima maišyti tik prieš naudojimą. Jei viso kiekio nesunaudosi, tai ir maišyti viso kremo negalima.

Ta prasme, aliejų su eteriu? Keista, šito man neminėjo parduotuvėj g.gif
Atsakyti