Užeikite į aromanatural.lt, kvapunamai.lt ar dar kokį kitą psl. ir pasiskaitykite apie kokosų aliejų (bei kitus), kaip ir kur jie naudojami. Vertingiausi ekologiški nerafinuoti, šalto spaudimo aliejai.
QUOTE(žemuogienė @ 2010 02 12, 11:17)
iš kur tokios žinios?
www.cosmeticscop.com
Net tam pačiam "Kvapų namų" puslapy nerašoma apie kokosų aliejaus naudojimą veido priežiūrai, o rekomenduojama kūnui ir plaukams..
as sakyciau, kad kiekvienas aliejus yra individualiai, vieniems tinka, kitiems netinka, kol neisbandysi - nesuzinosi. Man pvz. kokosu aliejus idealus veido odai, gerai padrekina, dar ilasinu koki eterinis - superinis rezultatas. Ir tikrai galima tepti ant veido kokosus, pati man pasiule kvapu namuose maisyt su pelargonijom
Galima teptis kokosu alieju jeigu tinka.Mano besiriebaluojanciai, deidratuotai odai netinka Mama isbande, jos riebiai odai netiko, pasitepe akiu vokus, sualergizavo ir atrode kaip gerai nusibliovus
QUOTE(Ugvilė @ 2010 02 12, 17:17)
as sakyciau, kad kiekvienas aliejus yra individualiai, vieniems tinka, kitiems netinka, kol neisbandysi - nesuzinosi. Man pvz. kokosu aliejus idealus veido odai, gerai padrekina, dar ilasinu koki eterinis - superinis rezultatas. Ir tikrai galima tepti ant veido kokosus, pati man pasiule kvapu namuose maisyt su pelargonijom
Tai taip, jeigu jūsų oda normali, ne problemiška, poros nėra linkusios kimštis. Buvo prieš tai keletas postų, kad merginas, moteris naudojant šį aliejų pradėjo berti, tai ir pakomentavau, kad jis nėra tinkamas veido priežiūrai. Kaip jau ir anksčiau rašiau, savo problemiškos odos tokiu aliejum nerizikiuočiau tepti
bet kitose temose buvo ir tokių postų, kad kiti aliejai kemša, todėl sakyčiau čia labai individualus reikalas, todėl negalima teigti, kad veidui vartoti negalima manau reikia tik prisitaikyti sau tinkamą produktą
QUOTE(Victorious @ 2010 02 12, 19:10)
Tai taip, jeigu jūsų oda normali, ne problemiška, poros nėra linkusios kimštis. Buvo prieš tai keletas postų, kad merginas, moteris naudojant šį aliejų pradėjo berti, tai ir pakomentavau, kad jis nėra tinkamas veido priežiūrai. Kaip jau ir anksčiau rašiau, savo problemiškos odos tokiu aliejum nerizikiuočiau tepti
O jei kūno oda yra problematiška, tai gal taip pat netinka kokoso aliejus? Aš pradėjau teptis kūną, retkarčiais, porą kartų į savaitę ir kažko pradėjo berti odą. Tik va nežinau ar čia nuo aliejaus ar tik taip sutapimas.
QUOTE(Poli1 @ 2010 02 14, 22:03)
O jei kūno oda yra problematiška, tai gal taip pat netinka kokoso aliejus? Aš pradėjau teptis kūną, retkarčiais, porą kartų į savaitę ir kažko pradėjo berti odą. Tik va nežinau ar čia nuo aliejaus ar tik taip sutapimas.
Gali būt nuo aliejaus. Juk turint problemišką odą, būna, kad ne tik veidą, bet ir krūtinę, pečius, nugarą beria..
QUOTE(Victorious @ 2010 02 12, 19:10)
ne, pas mane problematiska, misri, su issipletusiom porom, bet kokosai labai gerai tinka ir naudoju vien tiktai aliejus, jokio kremo neturiu jau metai laiko, oda tikrai pagrazejus, negu pries alieju naudojima ir spuogeliu apmazejo. Dabar naudoju argano, simondsiju, tamanu aliejus
Skaiciau keleta straipsniu apie sita alieju.kaip tik raso,kad jis hipoalergiskas.tai reiskia,kad alergija jam pasireiskia ypatingai retai.taip pat raso,kad tinka problematiskai,spuoguotai odai.mano oda irgi misri,poros matosi,kartais islenda spuogeliai.iki siol visokiais kitais aliejais tepiau,bet nei vienas taip nesudrekino ir nepamaitino odos,kaip kokosu.neliko jokio tempimo jasmo jau po pirmo panaudojimo labais dziaugiuosi jy atradusi.
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 02 12, 16:27)
Galima teptis kokosu alieju jeigu tinka.Mano besiriebaluojanciai, deidratuotai odai netinka Mama isbande, jos riebiai odai netiko, pasitepe akiu vokus, sualergizavo ir atrode kaip gerai nusibliovus
Sorry jei ne taip supratau bet akiu vokai netepami nei aliejum ,nei kremu.Jei norejo naudot paakiams tai ir reikejo tepti po akimis ir po antakiais ir bus ok O jei tepsit vokus tai su bet kokia priemone alergija isivarysit
Papildyta:
QUOTE(žemuogienė @ 2010 02 12, 20:31)
bet kitose temose buvo ir tokių postų, kad kiti aliejai kemša, todėl sakyčiau čia labai individualus reikalas, todėl negalima teigti, kad veidui vartoti negalima manau reikia tik prisitaikyti sau tinkamą produktą
Poras dazniausiai kemsa rafinuotas aliejus .Geriausiai naudot salto spaudimo alieju.Sekmes!