QUOTE(lapuaite @ 2010 09 15, 13:04)
rasau su vakar vakaro ispudziais isbandziau nilini sviestmedzio sviesta veidukui, na super patiko, veido oda paliko tokia minkstute, pamaitinta, padrekinta tikiuosi viskas bus gerai ir nesusigadinsiu veido odos kaip nuo kokosu aliejaus nes nuo pastarojo tai oij kaip isbaisejo mano veidas pamenu norejau pereiti nuo sintetiniu kremu ant naturaliu alieju veidui, ir pirmasis isigytas buvo kokosu aliejus, pradzioj tai atrode labai tiko veidui, bet po truputi pradejo labai stipriai berti skruostus, bet as nesupratau, kad tai nuo aliejaus ir vistiek juo tepliojau veida tai net iki dabar man skruostus beria dideliais ir mazais spuogeliais, ir aplamai oda pasidariusi tokia siurksti, sausa tai po truputi stengiuosi grazinti jai senaja isvaizda.. berimus tepu arbatmedzio aliejum, vakarais tepsiu sviestmedi na o rytais teks kokius kremus naudoti, nes bijau kad nuo naturalumo visai alergizuosis oda
As tai turiu nusipirkus argano riesutu alieju. Paakiam gerai, bet tai kai pradejau tept visa veida Atsirado spuogu, dabar bandau "gydyt" iprastu veido kremu Kazin, ar cia tik sis, ar man apskritai netinka aliejai veidui? Esu bandzius ir kokosu tept, bet labai trumpai, kadangi cia pasiskaiciau, kad veidui netinka, tai nieko nenutiko (o poveikis buvo puikus!). Gal vis delto pabandyt kokosu vel? Ar buna, kad tinka kai kuriom veidui kokosu aliejus?