QUOTE(baltagėlė @ 2010 06 19, 00:44)
Dėkinga labai už nuoširdžius patarimus
I sveikata
ersketroziu liuks aliejus, avieciu ir as isiziurejus esu, bet vistiek vel nusipirkau ersketroziu 50ml.
su abrikosu valausi blakstienas, akiu makiaza; lazdyno r.al. naudoju veido masaze (i karsta vandeni ilasini norimo EA, i ji imerki ranksluostuka, ranksluostuka ant veido ir taip pakartoji kelis kart. Tada lazdynu aliejumi sutepi veida ir masazuoji ivairiom pusem, man matomai pravalo inkstirus
geras dalykas, tik KIENO KUPEROZINE ODA, ATSARGIAI SU SITUO. uztat as ir esu darius gal tik pora kartu ir tai orientuojuosi labiau i kakta, smakra, nes zandai kuperoziniai
baisu prisizaisti.), o jojoba draugei patinka, man kazkaip jis labiau kunui, plaukams
bet visumoj geri pasirinkimai
tik yra rizika, kad oda gali netoleruot alieju, o dar dabar, kai vasara
gal rudeniop geriau butu prekintis? Nors siaip ar taip jie stoves
na, kaip nori is tikruju. tai keitaliot gali ne taip daznai, uztektu ir koki karta per men. ar 3sav. pakeist, sako oda pripranta ir pan., zodziu nereiktu vieno isikast ir visa gyvenimeli tepti
ai dar del arbatmedzio-naudoju ir pati, vietiskai patepu koki iskilusi spuogeli, taip pat i mineta karsta vandeni veido masaze lasindavau, patinka. siaip jis dezinfekcijos atzvilgiu yra antroj vietoj-pirmoj manukos EA.
Kaip labiausiai drekinantis hidr. butu morku seklu (turiu, bet dar neprasukau), gaivina gal pipirmeciu labiau, toki saldymo efekta duoda, o ramina ramuneliu hidr., siaip galima maisyti ir tarpusavyje juos. AN kai kuriuose aprasymuose buna pamineta, kas su kuo misinyje veikia dar geriau
bet gali ir pati eksperimentuoti, atsipylus nedideli kieki, tik pasizymejus proporcijas-su kuriuo misiniu, pagerinimu odai komfortiskiau. Apskritai, del dregmes-isigyk glicerino, AN irgi yra. Lasas i buteliuka ar ten du ir turi labiau drekinanti hidr. Tik reiktu jo nepadaugint, koncentracija produkte iki 5%. Ne daugiau! Isvis su visais ingredientais reikia elgtis gan atsargiai, kas perdaug, tas gali but nesveika. Glicerinas gali atvirksciai-issausinti, pvz. koks silkas yra rugstis, padauginus ir nugriauzti gali
zodziu, reikia tureti saika ir pasidometi tam tikru produktu "instrukcijomis" pries darant 'saram baram' ar tepant ant odos
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 19, 09:06)
Oda atrodo lygesne, skaistesne, spalva sulygina
vienu metu tepiau ji kasdien, tai kasdien sau labai grazi budavau
oda kuperozine, siaip nelygios spalvos ir pan., tai jausdavaus vos ne kaip su pudra po to aliejuko
dabar kazkaip reciau tepu, nenoriu padauginti-zandams naudoju kita priemone, o kakta dar vasara pati riebaluojasi, tai ne kasdien tepliojuosi tikrai. Kada ne kada.
Tai ir nereikia draugautis zinok, yra beeeeegale tu aliejuku, ir geru, ir dar geresniu, svarbiausia yra atrasti sau tinkama
ir naudok i sveikata jauĄ Tarkim kaip alyvuogiu al. plaukams kone visoms-idealiausias var., o man viiiisiskai nepatiko, baisiau negu baisu, taip pat kaip ir linu semenu al., uztat ir sakau reikia atrasti savo priemones, visoms skirtingi dalykai tinka
o ne tepti daugumos isgirta, nors ir nepatinka, poveikis priesingas, bet su isitikinimu, kad vistiek padeda ar ateity pades 4u:
Netikusius aliejukus ar kitas priemones bet kada galit perleisti, jei dar vilnietes, tai isvis netruks parduoti ar aliejaus kokio likuti ar pan., daug kas nori pabandyti iv. produktu, iesko mazais kiekiais ar atsidalina
Jei reikes, nuoroda ateiciai:
natūralios kosmetikos išparduotuvė