Labas rytas mergaites
Na, as taip pat nusprendziau prisijungti prie aliejuku kompanijos Noreciau Jusu paklausti, koki aliejuka patartumete naudoti, (mano odyte sausa ir 25m.) bei koks labiausiai tinka makiazui valyti, nes priskaiciau apie aliejukus tai vaje.. tai jau nebezinau net..
Busiu labai dekinga
Ar kas nors esate pirkę Šliauterio ūkio šaltalankių aliejaus? Tai, berods, vienintelis lietuviškas, kiti parduodami - rusiški. Domina nuomonės apie šio gamintojo al. kokybę, ypač jei kas bandėt ir kitų gamintojų ir galite palyginti. Mane nemaloniai nustebino, kad jame šaltalankių - nei skonio, nei kvapo. Aišku, žinau, kad tai ištrauka kitame (greičiausiai saulėgražų) aliejuje, bet vis tiek įtartina.
sveikutes,veide atsirado rauksleliu,pradejau tepti veida su zuvu taukais,nes E vitaminu ir visokiu juk vitaminu yra ten,o gal zinot kas dar gali padeti
Rytais naudoju jojoba oil, visai patinka, ir dar laukiu parvaziuojanti Argan oil, ziuresiu, kaip susidraugausiu
QUOTE(fresija @ 2010 04 27, 19:37)
sveikutes,veide atsirado rauksleliu,pradejau tepti veida su zuvu taukais,nes E vitaminu ir visokiu juk vitaminu yra ten,o gal zinot kas dar gali padeti
Man atrodo labiau padetu jei tuos zuvu taukus gertumet, o ne teptumet ant veido
Papildyta:
QUOTE(charisma2121 @ 2010 04 27, 21:10)
Rytais naudoju jojoba oil, visai patinka, ir dar laukiu parvaziuojanti Argan oil, ziuresiu, kaip susidraugausiu
Vat argano ir as noreciau pabandyti, bet jau sazine neleidzia daugiau alieju pirkt O va jojoba nepatiko man, sausino kazkaip Tai dabar pakaitom naudoju lazdyno riesutu ir mogdolu
jojoba sausino? tu matai, kaip idomiai cia, nes jis kaip tik drekinamasis, rekomenduojamas ir paakiu zonai audoti, kaip gera drekikli mano misriai odai - jis
QUOTE(charisma2121 @ 2010 04 27, 21:49)
jojoba sausino? tu matai, kaip idomiai cia, nes jis kaip tik drekinamasis, rekomenduojamas ir paakiu zonai audoti, kaip gera drekikli mano misriai odai - jis
Dabar pagalvojau gal tik taip atrodo man del to, kad naudojau migdolu, o isai toks riebesnis ir visa kita, tai po jo jojoba ir pasirode, kad sausina Nors su mano oda gali but, kad ir istikro sausina, pas mane viskas kaip pas zyda - priesingai
QUOTE(Etama @ 2010 04 25, 15:31)
sveika. as akis valausi su abrikosu kauliuku al., labai gerai.
aliejai labiau maitina, ne drekina. visokiu ju yra, paskaityk aprasymus, issirink pagal save ir is keliu isrinksim geriausia
aliejai labiau maitina, ne drekina. visokiu ju yra, paskaityk aprasymus, issirink pagal save ir is keliu isrinksim geriausia
Labuka
Dekui uz patarimus paakiams issirinkau avokado alieju, visai patinka dvejoju tarp jojobos aliejaus ar kokosu.. turiu kl.. o vasarai geriau drekinancius naudoti, ar aliejukai irgi tinka, nes kaip ir kokosu drekina painiava man jau cia
Sveikos,
kaip dažnai veidui naudojat kokosų aliejų? Kiekvieną dieną?
kaip dažnai veidui naudojat kokosų aliejų? Kiekvieną dieną?
QUOTE(Grizliuko mama @ 2010 05 16, 10:46)
veidui kokosu al. ne pats geriausias variantas, kartojuosi per visas temas. plecia poras. plaukams-karta per sav., kunui-po kiekvieno maudymosi.
Papildyta:
QUOTE(doviliuku @ 2010 04 29, 21:19)
Labuka
Dekui uz patarimus paakiams issirinkau avokado alieju, visai patinka dvejoju tarp jojobos aliejaus ar kokosu.. turiu kl.. o vasarai geriau drekinancius naudoti, ar aliejukai irgi tinka, nes kaip ir kokosu drekina painiava man jau cia
drekina kazkiek, bet aliejai yra maitinantys. ziurek pagal sao oda, jei truks dregmes-naudok ir kitas priemones. man kunui kokosu al. uztenka kolkas
plaukams jojobos ir kokosai
Papildyta:
QUOTE(vaidoose @ 2010 05 12, 00:01)
Sveikos, atleiskit, jei kartojuosi, bet pirmuose 22 psl neradau nieko apie tai, o toliau vaikas skaityti nebeleidzia Norejau paklausti, ar www.aromabalt.lt pardavinejami aliejai yra geros kokybes? Aciu.
manau, kad geri, nors realiai pirkti neteko is ten