QUOTE(ssabi @ 2010 04 08, 16:02)
Pradejau naudoti Foraha, vaistiniu puiklapiu alieju, is pradziu viskas buvo lb gerai, taciau dabar pradejo kilti spuogai, nzn ar taip ir turi buti, nes jis kaip ir turetu isvalyti veido oda, ar cia tiesiog netinka ir gaunasi alergija? Gal kas naudojate?
Man taip pat po kurio laiko pradejo berti nuo puiklapiu aliejuko, is pradziu labai tiko jis man, tai labai suku buvo suprast ,kad ia jis kaltas bet berimai buvo kitokie: oda ismete rusvom demelem, ja perstejo, pamegink kaip as dariau, kelias diena alieju tepk tik viena veido puse, suprasi ar cia nuo jo ar ne.
Papildyta:
QUOTE(welniūkštė @ 2010 04 08, 16:18)
sveikos mergaites mano oda tiesiog apsesta aknes, bet kiek visko isbandziau, niekas nepadeda, siuo metu naudoju antra biodermos ai ir hydra kremus, bet rezultatu nematau, noriu pereiti prie naturalesniu gaminiu, kaip manot, jei vietoj tokiu kremu pradeciau tepti oda aliejukais (yra alieju misinys riebiai odai, dar pavieniu alieju, tinkanciu riebiai ar spuoguotai odai), ar odai pasidarytu geriau ir gal tie spuogeliai po truputi dingtu ar bent apmazetu?
na man suo klausimu aliejai mazai kuo tepadejo, keik bandziu naudot, poras kismdavo visi, na puiklapiu gal iskirtinis, is pradziu tikrai ir spuogelius pagydydavo ir oda grazejo kas ryta, bet va pradejo bert bet mintis pereiti prie naturalesnes kosmetikos gal ir nebloga, juo labiau jei iki siol niekas nepadejo