Virintu butu geriau
As nudziuvusias saknis nukarpau, tik pas tave vat negaliu paciupinet tai tiksliai negaliu pasakyt ar ju tik virsus apdziuves ar jos visos jau sudziuve. As asmeniskai tai nukirpciau jei pas maniske taip atrodytu
O del parvirtimo ant sono, tai pas mane kaikurios irgi auga ant sono gulsciai, nors ir ka bedaryciau kad prilaikyt, bet jos vistiek taip sukrenta ir viskas.
QUOTE(esca @ 2010 03 03, 19:25)
Va kaip "lipa"
Ir šaknų žalių mažokai belike... kiek pamenu, kuomet pirkau lyg ir daugiau buvo...
ech nežinau..tikiuosi nenunyks...
Ir šaknų žalių mažokai belike... kiek pamenu, kuomet pirkau lyg ir daugiau buvo...
ech nežinau..tikiuosi nenunyks...
o man atrodo, kad tos kur dabar rudos, prieš tai buvo gyvos ir į substratą sulindusios, jei dar ir vazonėlyje sunykusiu yra, tai gal kvietko šaknys nebelaiko tolygiai ir ne tai kad lipa, o tiesiog virsta į vieną pusę
Labas vakarelis
Ar galetumete pasakyti, ar tai geles vaikutis matosi nuotraukoje? Jei taip - ar ne per anksti ji jau atskirti nuo "mamos"?
Ir gal nuoroda galetumete ideti, kur butu info, apie atskyrima?
Aciu
Ar galetumete pasakyti, ar tai geles vaikutis matosi nuotraukoje? Jei taip - ar ne per anksti ji jau atskirti nuo "mamos"?
Aciu
QUOTE(Smurfiukas @ 2010 03 03, 23:06)
Labas vakarelis
Aciu
Aciu
Labai per anksti - nerekomenduojama dalinti, jei atskirtuose augaluose liks mažiau, negu po tris auginius Pasiskaitinėkit Rojaus sodų forume...
QUOTE(Šilingė @ 2010 03 04, 11:10)
Labai per anksti - nerekomenduojama dalinti, jei atskirtuose augaluose liks mažiau, negu po tris auginius Pasiskaitinėkit Rojaus sodų forume...
O tie auginiai, tai sakeles?
Aciu
QUOTE(Smurfiukas @ 2010 03 04, 19:19)
O kas yra šakelės?
Kiekvienas auginys turi lapus ir gumbą, arba bulvę - kaip kas vadina.
QUOTE(Šilingė @ 2010 03 04, 21:41)
O kas yra šakelės?
Nemoku paaiskinti, tas vaikutis is vienos vietos ugli leidzia ir turi kelis lapelius vienoje vietoje. Tai reikia sulaukti, kad vaikutis labiau issisakojes butu?
QUOTE(Smurfiukas @ 2010 03 04, 20:00)
Nemoku paaiskinti, tas vaikutis is vienos vietos ugli leidzia ir turi kelis lapelius vienoje vietoje. Tai reikia sulaukti, kad vaikutis labiau issisakojes butu?
Vaikutis ir yra vienas auginukas. Po vieną auginį (gumbą subrandins ir šis šviežiasis) orchidėjų dalinti tikrai nesiūlau - išgyvenimo šansai labai jau minimalistiniai... O apie žydėjimą tuo labiau - ne vieni metai į priekį tik. Kuo didesnis keras, kuo daugiau gumbų - tuo stipresnis augalas, tuo daugiau žiedstiebių ir žiedų.
QUOTE(Šilingė @ 2010 03 04, 22:18)
Vaikutis ir yra vienas auginukas. Po vieną auginį (gumbą subrandins ir šis šviežiasis) orchidėjų dalinti tikrai nesiūlau - išgyvenimo šansai labai jau minimalistiniai... O apie žydėjimą tuo labiau - ne vieni metai į priekį tik. Kuo didesnis keras, kuo daugiau gumbų - tuo stipresnis augalas, tuo daugiau žiedstiebių ir žiedų.
Ačiū
QUOTE(Šilingė @ 2010 03 04, 21:18)
Man irgi sia tema klausimas iskilo Pas mane irgi va tas auginys taip aukstai isdygo, tos saknys tabaluoja, substrato neliecia, tai kaip cia veliau atrodys kai jis pastores?
As jau nevilty nuo:
Augimo pozymiai minimalus. Ko jam truksta apie zydejima ne nesvajoju...
Augimo pozymiai minimalus. Ko jam truksta apie zydejima ne nesvajoju...
Sveikos merginos,
as nelabai suprantu ka mano orchideja sugalvojo, gal pasakysit jus. galvojau kad leis nauja sakele su pumpurais, o cia..
as nelabai suprantu ka mano orchideja sugalvojo, gal pasakysit jus. galvojau kad leis nauja sakele su pumpurais, o cia..