Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

QUOTE(Odeta;)) @ 2010 02 28, 16:00)
zinociau kaip cia ikelti nuotraukas, tai nufotkinciau ir parodyciau jums huh.gif

tai pasiieškokit informacijos šia tema..
Atsakyti
na ieikit pazet mano gelyte wink.gif na jei leis pazet http://cid-2c8227dae...is/DSCN3038.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odeta;)): 28 vasario 2010 - 17:33
QUOTE(Odeta;)) @ 2010 02 28, 18:26)

Gražu wub.gif
Atsakyti
zinau kad grazu,, bet man reikia pagalbos kodel jos lapukai ruduoja verysad.gif verysad.gif verysad.gif help.gif http://cid-2c8227dae...is/DSCN3038.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odeta;)): 28 vasario 2010 - 17:38
Siulau visoms uzduodant klausima parasyti kokia orchideja auginate, nes skirtingoms ir salygos skiriasi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Odeta;)) @ 2010 02 28, 16:00)
o tai ka man dabar daryti?  verysad.gif palikt tiesiog taip  sad.gif  blink.gif zinociau kaip cia ikelti nuotraukas, tai nufotkinciau ir parodyciau jums huh.gif

Nelabai supratau, patys žiedeliai vysta?? O lapai žali sveiki??? Jei tik žiedai vysta, tai gal jau jie ir turi vysti gal jau peržydėjo (neperseniausiai pirkau vieną orchidėją tai 2 savaičių neištempė ir puse žiedų nuvyto ax.gif )

Nuotraukas galit įkelt per http://www.radikal.ru/ Pasirinksit nuotrauką kurią norit iš komiuterio įkelt, paspausit melyną mygtuką „zagruzit“ ir kai užsikraus antrą nuorodą nukopijuokit ir įdėkit į rašomą žinutę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuliukas @ 2010 02 28, 12:22)
g.gif
taip ir nezinau ka daryti? Tarp saknu jokiu gyviu nesimato, zydi, saknys truputi papuve, bet labai nedaug. Lapu sveiku nebera, o nauju neleidzia. Tos demes dideja... g.gif

Slapes demes gali ispjauti su dritvute ir apibarstyti cinamonu ir pjauk kota su ziedais, nes dabar gele visas jegas atiduoda zidejimui, o jai reikia jegu lapams sveikiem auginti. As taip daryciau blush2.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus, nu va ikeliu kaip mano grazuole atrodo. Jos lapai sveiki, tik kai kurie ziedukai vysta, va cia pamatysit 4u.gif gaila cray.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odeta;)): 28 vasario 2010 - 21:19
QUOTE(Odeta;)) @ 2010 02 28, 22:14)
aciu uz patarimus,  nu va ikeliu kaip mano grazuole atrodo. Jos lapai sveiki, tik kai kurie ziedukai vysta, va cia pamatysit  4u.gif gaila cray.gif

As cimbidziu neauginu, bet panasu kad tiesiog vysta ir tiek. O gal pasalo bekeliaudamas i namus g.gif Nes pats augalas tai labai grazus ir sveikas. Nenorek kad zydetu visa gyvenima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorute: 28 vasario 2010 - 23:31
QUOTE(skarpionuke @ 2010 02 28, 13:12)

Gal gali placiau apie vabaliukus, ar jie ant lapu ar grunte. Labai sunku pagal toki aprasyma ka nors patarti.
Miltotieji skydamariai
user posted image

Ojei doh.gif , jau pastebejau ir ant kitu mano orchideju tuos vabaliukus. As pradejau juos vadinti taxistais lotuliukas.gif verysad.gif , Kai kurie balti, kiti rudi ir varinejasi pirmyn, atgal, kaip turetu daug darbo. Siandien ziauriai susinervinau del ju, tai paemiau purskala, kur vasara rozes purksdavau ir nupurskiau visas, dabar stebesiu kas bus. Arba as juos arba, jie mane ir mano orchidejas.
Gal galit kas pasakyt del ko jie atsiranda, kokios jiem salygos yra palankios, nes kaip pastebejau, jiem patinka vakare islyst ir vesintis, kazkuriam rusu forume skaiciau. Ir nejaugi jei turi vabaliuku, tai vadinas amba visad turesi verysad.gif cray.gif
Laistau viena kart per savaite, nes pas mus ziauriai sausa (jei siekia 30 % dregmes) ir tikrai saknys isdziuna (papilkuoja), dar stebiu ar lengvas pasidaro vazonelis. Kambario temp, nuo 19, 20 iki 23 (namas kurenamas) tai intervalai per para tokie susidaro. Kiekviena sekmadieni po pirties, nunesu i priespirti ir ten joms susidaro geros salygos - auksta temp ir labai didele dregme, tikrai jom patinka, matosi.
Lauksiu jusu pastebejimu ka ne taip darau 4u.gif
Atsakyti
Idomu kas atsitiko SKM, kad to smulkaus substarto negauna unsure.gif man jo LABAI reikia...
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 03 01, 00:33)
Lauksiu jusu pastebejimu ka ne taip darau 4u.gif

Man rodos geles uzsikrecia tais vabalais nuo kituu geliu. Labai daznai maximoj matau orches aplipusias tais parazitais doh.gif Va tokiu budu ir parsitempiam juos namo ir tie bjaurybes greitai plinta doh.gif Naikinam su Actara mirksiukas.gif
Atsakyti