Atskirinėjau keikį nuo epidendriumo, nu koks daugiakojis ilgas kirminas iš po substrato išlindo , panašus į šį iš googlės . Tikriausiai dabar reikia visas gėles profilaktiškai apdoroti insekticidu , ar ne? Kažko supanikavau Pernai flencinau, tai neprigijo, šiemet vėl rizikavau, o gal netyčia pavyks
moterytes sakykit man zioplai ka daryti,gavau dovanu orchideja ir kai ji nuzydejo nupjoviau jos ziedu kotus tai ka dabar jau mesti lauk juk ji man nebeturi kur zydeti
moterytes sakykit man zioplai ka daryti,gavau dovanu orchideja ir kai ji nuzydejo nupjoviau jos ziedu kotus tai ka dabar jau mesti lauk juk ji man nebeturi kur zydeti
Sveikos
savo cymbidium persodinau gal mazdaug pries 2men. saknys tikrai buvo grazios sveikos, viso kero neskaidziau, tai nebent viduryje galejo likti kokiu papuvusiu saknu... zodziu, del taip manau, nes jau vienas gumbas liko tik su dviem lapais, ir tai jie jau irgi pradeda geltonuoti, o patys gumbai pasirauksleje...ka patarsit daryti? vel traukti is vazono is isskirti saknis?
o gal perdziovinau, nes dvi sav po persodinimo tai tikrai nelaisciau, gal siek tiek daugiau dar, bet pas mus vesu
Lialkaa, o kiek apskritai gumbų turi tavo cymbidis? Ar negali būti taip, kad lapus meta seniausiasis, kas būtų gana natūralu
Ir kiek tas vėsu namuose? Šiaip dvi savaites nelaistytas cymbidiumas išgyvena be problemų