Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

oj, ne ta paspaudziau blush2.gif +18
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2010 02 11, 14:07)
oj, ne ta paspaudziau  blush2.gif  +18

na vistiek ne 22 g.gif vėsoka... nepadaugink su laistymu
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2010 02 11, 11:22)
tai as irgi noriu, kad miniukai isliktu miniukais ir nedidetu lapeliai... bet tai vistiek augimo pozymius turi rodyti, tokius kaip saknu, lapeliu ar ziedstiebiu doh.gif  g.gif  niu as gal per daug greit noriu, kantrybe nepasizymiu doh.gif  blush2.gif

ar gerai suprantu, kad tie miniukai laikui begant gali virsti normalaus dydzio orchidejomis? g.gif cia ne rusis tokia, o tik mazas augalelis taip vadinamas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo borjomi: 11 vasario 2010 - 22:49
As tai galvoju, kad nevirs unsure.gif
Atsakyti
ir aš manau, kad liks miniukas smile.gif
Atsakyti
Sveikos orchidėjų poselėtojos 4u.gif

Turimos orchidėjos orinės šaknys nudžiuvę (pas mus per mažai drėgmės). Stengiusi neperlaistyti, temperatūra apie 20 laipsniu, ar gali būti jai per šalta? Gal geriau perkelti ant stalo ir tegul žiemoja (šiuo metu žydi)?... Viena jau numirė, tad bijau kad ir kitoms taip nenutiktu...
Atsakyti
Tikrai nemanau jog jai salta smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif turiu viena klausimuka ax.gif orchideja pradejo metyti pumpurus g.gif kazin ar galima butu patresti? g.gif padovanojus kaimynei orchideja ir man atrodo jinai ja buvo perlaiscius, buvo lapai pradeje dziuti o dabar ir pumpurus meto. unsure.gif
Atsakyti
Turiu didžiažiedį phalaenopsį,bet jis žydėjo prieš 1,5 metų.Nuo tada tik auginosi lapus.Kažkuri iš jūsų patarė patręšti Shultz trąšomis.Aš jas nusipirkau ir tręšiu apie 5 mėnesius.To rezultatas dar 2 nauji lapai.Dabar jų yra jau 11 lapų. doh.gif Jau ima virst iš vazono,o žiedelių taip ir nesulaukiau.Patarkit ką daryt,kad pagaliau pražystų verysad.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif norejau paklausti,ka man daryti su orchideja, buvo tokia grazi, bet viena diena ziuriu,kad ji numete visus lapus ir liko, tik tas stiebas, toks visai plikas be lapu unsure.gif . man ja laikyti ir bandyti atgaivinti ar tiesiog mesti lauk??
labai aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2010 02 15, 22:20)
Turiu didžiažiedį phalaenopsį,bet jis žydėjo prieš 1,5 metų.Nuo tada tik auginosi lapus.Kažkuri iš jūsų patarė patręšti Shultz trąšomis.Aš jas nusipirkau ir tręšiu apie 5 mėnesius.To rezultatas dar 2 nauji lapai.Dabar jų yra jau 11 lapų. doh.gif Jau ima virst iš vazono,o žiedelių taip ir nesulaukiau.Patarkit ką daryt,kad pagaliau pražystų verysad.gif

Geriausias vaistas zydejimui- dienos nakties temperaturu skirtumas mirksiukas.gif

QUOTE(satzy @ 2010 02 16, 13:20)
laba diena 4u.gif  norejau paklausti,ka man daryti su orchideja, buvo tokia grazi, bet viena diena ziuriu,kad ji numete visus lapus ir liko, tik tas stiebas, toks visai plikas be lapu unsure.gif . man ja laikyti ir bandyti atgaivinti ar tiesiog mesti lauk??
labai aciu uz ats 4u.gif

Idek nuotraukyte mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva Ž. @ 2010 02 13, 16:57)
Sveikos 4u.gif turiu viena klausimuka  ax.gif orchideja pradejo metyti pumpurus g.gif kazin ar galima butu patresti? g.gif padovanojus kaimynei orchideja ir man atrodo jinai ja buvo perlaiscius, buvo lapai pradeje dziuti o dabar ir pumpurus meto. unsure.gif

Pumurus gali metyti, del to, kad namuose per sausas oras. Na daug is tikro priezasciu yra.
Jei lapai pradejo rauksletis, siulyciau traukt is vazono ir apziuret saknis, gal koks puvinys isimetes. Tada tresti negalima butu ilgokai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 02 16, 12:29)

Jei lapai pradejo rauksletis, siulyciau traukt is vazono ir apziuret saknis, gal koks puvinys isimetes. Tada tresti negalima butu ilgokai  mirksiukas.gif

aciu labai uz atsakyma, reiks ziureti 4u.gif
Atsakyti