Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

QUOTE(pabirze @ 2010 01 31, 18:07)
ačiū, aš tikrai žinau , ką tai reiškia, domino konkrečiai ką matė, nes dar vienos noriu, bet kažin ar bazės tokias veža mirksiukas.gif

pacias pirmasias wink.gif ludisia discolor
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evutext: 31 sausio 2010 - 17:00
QUOTE(evutext @ 2010 01 31, 17:59)
pacias pirmasias wink.gif ludisia discolor

4u.gif , laukiu stebuklo, bet matyt dar negreit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 01 31, 19:15)
4u.gif , laukiu stebuklo, bet matyt dar negreit lotuliukas.gif

noriu margalapes orchidejos. pageidautina raibuole papigiai arba phalaenopsis ne violetinis. matet kur nors? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2010 01 31, 18:17)
noriu margalapes orchidejos. pageidautina raibuole papigiai arba phalaenopsis ne violetinis. matet kur nors?  lotuliukas.gif

va tokia raibuole http://www.orchidspe...hiovillosum.jpg buvo megoj gelese pries rimi parduotuve uz 25lt lb didelis ziedas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveiki, gavau orchideja. saknys atrodo va taip. nezinau ar reikia persodint ir naikint tas saknis, ar laukt pavasario? vidines saknys grazios.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2010 01 31, 19:14)
sveiki, gavau orchideja. saknys atrodo va taip. nezinau ar reikia persodint ir naikint tas saknis, ar laukt pavasario? vidines saknys grazios.

ką tu čia nori naikint? blink.gif viskas gerai ir, jei viduje matosi gražios šaknis, persodint nereikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 01 31, 21:16)
ką tu čia nori naikint? blink.gif viskas gerai ir, jei viduje matosi gražios šaknis, persodint nereikia schmoll.gif

aciu.o as galvojau kad jos perdziuvusios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2010 01 31, 19:20)
aciu.o as galvojau kad jos perdziuvusios  4u.gif

perdžiuvusios atrodo susiraukšlėjusios, plonos, tuščiavidurės taip sakant, o čia storos, mėsingos, nieko jom nedaryk, papurkšk kartais ir bus gerai smile.gif
Atsakyti
Tik jos nudegintos trasomis arvandeniu. o gal tiesiog mechaniniai kokie pazeidimai g.gif Bet is esmes buna ir daug blogesniu saknu.
Atsakyti
Sveikos.Padėkite išgelbėti mano gėlytę SOS SOS
user posted image
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2010 02 02, 11:23)
Sveikos.Padėkite išgelbėti mano gėlytę SOS SOS

nuotrauka labai maža, nedažlibinu nuo ko reikia gelbėt g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Prazydo mano gele, bet jau antri metai sugeba prazyst tik vienas ziedas: kiti dar visai maziukai pumpureliai iskrenta. O siemet dar ir ziedas su tokiom demem. Kas jai gali buti?

Oi, einu mazint foto doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 02 vasario 2010 - 14:58