Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

sveikos merginos. as turiu dendrobium atrodo taip vadinasi mano orchideja.
is viso zydejo du kartus. lygiai pries metus paskutini karta:

user posted image

dabar vien tik lapeliai:

user posted image

user posted image

kazi ar dar suzydes? ar tik lapai ir liks? nes jau daugiau nei pusmetis taip ji atrodo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alicka: 30 sausio 2010 - 16:30
QUOTE(alicka @ 2010 01 30, 16:29)
sveikos merginos. as turiu dendrobium atrodo taip vadinasi mano orchideja.
is viso zydejo du kartus. lygiai pries metus paskutini karta:

kazi ar dar suzydes?  ar tik lapai ir liks? nes jau daugiau nei pusmetis taip ji atrodo verysad.gif

Alicka, čia Dendrobium biggibum, dar kitaip Dendrobium phalaenopse. drinks_cheers.gif

Dėl pakartotinio žydėjimo - greičiausiai pražys, kai išaugins ir subrandins naujus auginukus mirksiukas.gif Pavasariop turėtų parodyti daugiau gyvybės, kol kas per tamsu...
Atsakyti
na tikiuos, kad pradziugins zieduku... nes pavasari isleido viena nauja stieba, grazus lapai, bet zieduku nepasirode... 4u.gif
Atsakyti
Apie Den. biggibum ir dar čia iš praktikos, ir aprašymas rusiškai čia prie orchidėjų rūšių
Atsakyti
Norėjau paklaust, jei į phalen. skrotelę įsimetė pūvinys ir nukrito visi lapai, tai gėlei jau amen? g.gif Šaknys nesupuvusios
Atsakyti
sveikos norejau paklausti gal kuri is jusu esat prazydinusi katleja turiu 2 nusipirkau nukainuotas paekspermentuot ar mokesiu augint rolleyes.gif parsinesus persodinau saknys sveikos ir ju lb daug bigsmile.gif tik kaip man ziedeliu dabar sulaukt lauksiu jusu patarimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
jolla, evutext neuzpustyta. ka tik is tevu grizom. tiesa, porakart uzklimpe buvom.... o jau sniego sniego...vel pusto ir sninga....

panos, maciau Senukuose jewel orchid po 3.99 lt smile.gif kas norit,tai griebkit - vertos demesio..

tiesa, uzmaciau siandien Draugystes bazej ir tuos margalapius zalius raibuoliukus.... po 35 Lt jie... BET doh.gif doh.gif pakeliau viena, vanduo bega... perlaistytin nerealiai. jau turbut dabar jiems sakes, o nukainotu isvis neapsimokes imti schmoll.gif gaila, nerealaus grozio.....
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 01 30, 16:10)
na merginos, o as su liudnom ziniom pas jus verysad.gif isimete i vieno phalaenosio skrotele puvinys, ispjoviau daug, lapukai nukrito, liko tik vienas lapas beveik apatinis. tai nezinau kiek jai dar gyvent liko. vyliuos, kad is akutes  gal koki keiki uzaugins. g.gif atejau su pamoka, kad reik labai atsargiai lieti, kad nepatektu vandens i skrotele 4u.gif gyveni ir mokaisi 4u.gif sekmes 4u.gif

QUOTE(jurguze @ 2010 01 30, 19:00)
Norėjau paklaust, jei į phalen. skrotelę įsimetė pūvinys ir nukrito visi lapai, tai gėlei jau amen? g.gif Šaknys nesupuvusios

Maniskei irgi taip buvo, liko pora apatiniu lapeliu, bet saknys liko sveikos, tai uzaugino keini nuo saknu ir auga sau biggrin.gif
Atsakyti
verysad.gif
QUOTE(evutext @ 2010 01 30, 19:52)
jolla, evutext neuzpustyta. ka tik is tevu grizom. tiesa, porakart uzklimpe buvom.... o jau sniego sniego...vel pusto ir sninga....

panos, maciau Senukuose jewel orchid po 3.99 lt smile.gif kas norit,tai griebkit - vertos demesio..
tiesa, uzmaciau siandien Draugystes bazej ir tuos margalapius zalius raibuoliukus.... po 35 Lt jie... BET  doh.gif   doh.gif  pakeliau viena, vanduo bega... perlaistytin nerealiai. jau turbut dabar jiems sakes, o nukainotu isvis neapsimokes imti  schmoll.gif   gaila, nerealaus grozio.....

Kokios jewel?

Kaip visada perlaistyti, kai aš buvau irgi vanduo tekėjo verysad.gif Gaila verysad.gif Savaitgalis , tamsu , vėsu ir amen verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 30 sausio 2010 - 23:15
QUOTE(Lorute @ 2010 01 30, 22:38)
Maniskei irgi taip buvo, liko pora apatiniu lapeliu, bet saknys liko sveikos, tai uzaugino keini nuo saknu ir auga sau biggrin.gif

saunu, tikiuosi ir as greit galesiu pasigirt gerom ziniom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 01 31, 00:14)
Kokios jewel?

Tai juvelyrines orchidejos mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 01 31, 15:33)
Tai juvelyrines orchidejos mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

ačiū, aš tikrai žinau , ką tai reiškia, domino konkrečiai ką matė, nes dar vienos noriu, bet kažin ar bazės tokias veža mirksiukas.gif
Atsakyti