Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

QUOTE(Tina* @ 2010 01 27, 15:32)
Kazin ne per salta joms ant palangiu dabar? Nors pas mus langai plastikiniai, bet rytais net ledukas apacioje uzsideda.

Maniskes visos ant palangiu tupi, viena net remiasi i langa, bet nesiskundzia. Tik va jauciasi sviesos trukumas verysad.gif Pumpuriukus meta ir zydi negausiai verysad.gif

QUOTE(Militux @ 2010 01 27, 16:08)
O kam jus darote tuos karštus dušus ir kaip g.gif  Pas mane jau 3 metai auga bet nedariau blush2.gif

QUOTE(Fudzijama @ 2010 01 27, 16:30)
O "karsto duso" dabar nedarau  schmoll.gif , palauksiu pavasario, siltesniu oru  g.gif

Karstas dusas tai savotiska liuciu imitacija, orchidejoms patinka. Bet aisku nera butina, jei jusu geles patenkintos, tai tik valio bigsmile.gif
nono.gif as nerasiau, kad dabar ji daryti. Ziema jo ko gero net nerekomenduojama daryti. Bet va pavasari, vasara pats tas.
Atsakyti
QUOTE(Melanija @ 2010 01 27, 23:22)
Maniskes visos ant palangiu tupi, viena net remiasi i langa, bet nesiskundzia. Tik va jauciasi sviesos trukumas  verysad.gif Pumpuriukus meta ir zydi negausiai  verysad.gif
Karstas dusas tai savotiska liuciu imitacija, orchidejoms patinka. Bet aisku nera butina, jei jusu geles patenkintos, tai tik valio  bigsmile.gif
nono.gif as nerasiau, kad dabar ji daryti. Ziema jo ko gero net nerekomenduojama daryti. Bet va pavasari, vasara pats tas.

Esu darius karštą dušą gėlytei, kuri ilgai nežydėjo, tai po poros savaičių pradėjo leisti žiedynkotį.....ir pražydo nerealiai.
Atsakyti
QUOTE(renatux32 @ 2010 01 27, 23:30)
Esu darius karštą dušą gėlytei, kuri ilgai nežydėjo, tai po poros savaičių pradėjo leisti žiedynkotį.....ir pražydo nerealiai.

gal jai to ir truko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melanija @ 2010 01 27, 23:22)

drinks_cheers.gif ir norėčiau dar pridurti, kad augalas turi būti su sveikomis šaknimis smile.gif
Pati dušo nepraktikuoju, bet kaskart mirkau vazonus šiltame vandenyje.
Atsakyti
QUOTE(Melanija @ 2010 01 27, 22:22)
Maniskes visos ant palangiu tupi, viena net remiasi i langa, bet nesiskundzia.

As savu irgi nenukeldinejau. gal nebuvo taip jau baisu per anu dienu salcius joms...
Atsakyti
QUOTE(renatux32 @ 2010 01 27, 22:30)

Man lygiai taip pat buvo thumbup.gif O su kita gėlyte susimoviau taip sakant smile.gif Buvo užsikonservavusi žydėjimo stadijoj, gal pusmetį žydėjo ir nė vienas žiedas nebuvo peržydėjęs, o po dušo per savaitę viską numetė.. Dabar leidžia naują žiedstiebį bigsmile.gif
Atsakyti
nepykit, kad ne į temą 4u.gif bet gal kas žinot naujos Orchidėjų pagyrų temos adresą? Senoji baigėsi, o naujos niekaip nepagaunu blink.gif
ačiū
Atsakyti
QUOTE(renatux32 @ 2010 01 27, 23:30)

Tai va mano viena irgi vieni lapai ir neleidžia jokio žiedstiebio, jeigu aš jai šiuo metu pabandyčiau tą karštą dušą padaryti? Ir kaip jis daromas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 01 28, 12:33)
Tai va mano viena irgi vieni lapai ir neleidžia jokio žiedstiebio, jeigu aš jai šiuo metu pabandyčiau tą karštą dušą padaryti? Ir kaip jis daromas g.gif

dabar geriau nedaryk jokio duso, laistyk kaip ir kitas laistai. Maniske viena tik lapus auginosi auginoSi gal kokius metus, o dabar toooki ziedstiebi ilseido, stora, grazu bigsmile.gif Ateis laikas ir tavo zydes mirksiukas.gif
Atsakyti
aš ir dabar laistau karštu dušu tas, kurios salotom vis dar apsimeta ax.gif tik tai darau ryte, be abejo iškart nenešu ant šaltos palangės, vonioj palieku porą val atvėst, nuvarvėt, o tada jau atgal ant palangės mirksiukas.gif

Militux, info apie karštą dušą - pirmam puslapy
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2010 01 28, 12:28)
nepykit, kad ne į temą 4u.gif  bet gal kas žinot naujos Orchidėjų pagyrų temos adresą? Senoji baigėsi, o naujos niekaip nepagaunu  blink.gif
ačiū

http://www.supermama...howtopic=546242
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 01 28, 13:35)
aš ir dabar laistau karštu dušu tas, kurios salotom vis dar apsimeta ax.gif

Hm.. g.gif Pas mane viena kambrija taip elgiasi, uzsiaugino grazu dideli augini, o zydet ne neketina mad.gif O KD padeda tokiu atveju?
Atsakyti