QUOTE(JayJay @ 2013 09 27, 10:50)
Dėl to kad aš dar studentė ir mano pajamos dabar tokios, nuo šios sumos tikiuosi tik "startuoju". Kai planuosiu pagausėjimą tai puikiai suprantu kad su tokia suma neišsisuksiu. Ir jeigu aš smulkučiams gyvūnams tiek skiriu kiek dabar (maksimaliai gerą maistą perku), tai vaiko išlaikymas pagal mano "normas" atsieis tikrai nemažai (manau per mėnesį apie 1500 su viskuo, o dar pradžiai reiktų viską susipirkt ir įsirengt). Ir gal dėl to kad aš neturiu šeimos (nei tėvų nei brolių nei seserų nei tetų), absoliučiai nieko Lietuvoje, o užsienyje tik tolimus giminaičius, tai man labai svarbus finansinis stabilumas, vienas iš svarbiausių punktų. Aš geriau vaikų neturėčiau ir vyro jeigu rinktis reiktų, bet finansiškai stabiliai jausčiausi (būtų santaupų kad darbo praradimas neatrodytų katastrofa, būtų būstas naujesnės statybos kad kas metus nereiktų išleist protu nesuvokiama suma už šildymą)
labai tikiu, kad jums pavyks ir nestovit vietoj, siekiat vis daugiau
bet daznai buna, kad studentai mokosi, dirba ir uzdirba apie 2500-3000 per abu ir laikui begant pajamos siek tiek pakyla, bet galiausiai nusitoveja ir buna stabilios...planuoja ir vaikus ir namus su tokiom pajamos..man atrodo kokie 4t yra vidutines LT seimos pajamos...bent jau mano pazystamu tarpe...