QUOTE(Tikrė @ 2013 04 26, 19:17)
Kategoriškai nesutinku Jei gyveni bute, mokesčiai suėda dar daugiau, nes kaip žinia miesteliuose šildymo kainos neproporcingai aukštos dėl mažo mokių gyventojų skaičiaus. Gyvenant name kiti niuansai, užmuškit mane, bet nu nesuvokiu, kaip pvz galima gaunant 2-3 tūkst. pajamų šeimai pasirūpinti ne tik būtiniausiais dalykai bet ir šildymu ir remontu ir aplinka Mieste aišku savi niuansai, bet dažnai gyvenimas kaimo tipo vietovėse išaugina išlaidas kurui, kadangi į darbą dažnai tenka tolokai važiuoti. Apie pramogas kažkur toliau nė nekalbu..
Iš dalies jūs teisi.. Bet pas mane vyro sesuo gyvena kaime, bute, tik tiek kad bute pečius.. Na nedaug jie išleidžia viskam, tikrai nedaug.. aišku ir augina patys daug ką, o alga sesers apie 2000Lt. Aišku ji šalia darbo gyvena, jei gyventų toliau tikrai daug suvalgytų degalai. Nors žinot, jei vyro automobilis būtų naudojamas tik užmiesty, tai valgytų tik 9L dujų, o mieste sąnados 20L Tai gaunas mieste aš dvigubai mažiau pravažiuot galiu, o ir kilometrai mieste tikrai greitai sukasi, net nepastebi. Užmiesty kažkaip kitaip, nes žinai kiek km iki miesto ir atgal