QUOTE(Bekasė @ 2014 01 21, 07:54)
o vaika autobusu i kelione irgi taip suruosiate?
Mes kai keliaujame, tai ne tik du -trys fotikai buna, bet as ir savo pagalve isimetu, kad issimiegociau be problemu
dar neteko sutikti pradinuko, kuris butu pasiekes toki fotografavimo lygi, kad jam reiketu veidrodzio su keiciamais objektyvais ir papildoma blykste.
Manoji antrokele, pomegius perima is musu, tevu. Tad fotografija domisi. Jei tokiais tempais ir toliau minkys savo fotika, tai manau kitais metais gaus ir veidrodinuka. Ant kiek greitai jai eisis perprasti visas diafragmas, islaikymus ir t.t. biesas zino. Bet kai jinai bus pasiruosusi suprasti ka jinai laiko savo rankose, gaus priejima ir prie blykstes ir prie Lserijos objektyvu. Mano tetis man apie diafragmas pradejo aiskinti, kai man buvo 10m
Tevuko "liga" persidave man, o as ja toliau platinu savo dukrai. Kaip beja mb is savo puses atsinese "liga zvejyba" (mazoji voblerius i darzeli nesdavosi).
Jau rasiau anksciau...
Nereikia vaikams pirkti daiktu, todel kad visi juos turi, kad butu krutas ir dar biesas del ko. Mano nuomone vaikas turi zinoti, ka jis laiko rankose, ka jis gali su tuo daiktu padaryti (suprasti to daikto verte).