QUOTE(Alexandra.R. @ 2014 01 16, 19:28)
*is aplinkos.
** o tai vaziuojant valanda autobusu reikia ismanuji turet, kitaip nera ka veikt? Prarastas laikas? I ekskursija butinybe ismanusis?
** o tai vaziuojant valanda autobusu reikia ismanuji turet, kitaip nera ka veikt? Prarastas laikas? I ekskursija butinybe ismanusis?
Išmanusis tam ir yra išmanusis, kad galima būtųpvz. padaryti nuotraukas ekskursijos metu. Pvz. mano sūnui labai patinka fotografuoti, turi gyslelę, ir taip užsidegė foto tema, kad ten kur mes keliaujame ar kur jis su klase važiuoja, ten fotografuoja, ne šiaip sau pleškina viską ir bet kaip, o gaudo įdomius kadrus ir kokybiškai, geriau už mane geba pagauti, net jei tą patį objektą ar ten pat būdami fotografuojame. Vaikai turi bendrus žaidimus, jie juos aptarinėja, aš nesikišu į tai, čia jų reikalas ir jų laikas.
Šiaip jau rašiau, gal kartosiuos, kad jei tėvams ir vaikams neaktualu, tai jie ir neperka, kas jiems neaktualu, neįdomu, nesvarbu. Kam kištis į kitų šeimų reikalus? Tavo vaikui to nereikia, tai ir nepirk. Kitam reikia, tai jis ir perka, ir leidimo neklausia. Perka todėl, kad tas daiktas yra reikalingas, jis tikrai nedulkės lentynoje. O jei taip atsitiko, kad dulkes renka, tai parduos ar padovanos kitiems.