QUOTE(lipnuske @ 2013 09 28, 17:46)
Geda del antrus ar trecius nesiojamo palto neturetu but, bet yra tokiu, kuriem tikrai geda. Va drauge anadien klausia-cia tas pats paltas, kuri pries 3metus pirkai?Sakau taip. Juk jis rudeninis, gan plonas, tai realiai ji nesioju gal pora men tik, kai tik pradeda vest....o ji giriasi nauja striuke, nors pries pora savaiciu verke, kad negali sau leisti nueiti su manim kavos i kavine ir kad mesos neiperka....paparsciausiai maloniau pasipuikuot pries kitus naujais rubais...
Dziaugiuosi,kad mano pazistamu ir draugu rate nera zmoniu,kuriems butu svarbu koki skudura esi ant saves uzsimetus,ar su kokia masina vazineji...rubus ,ypac brangesnius-striukes,batus-nesioju,kol susinesioja,kad ir 10 metu,batu uz 300lt neperku,man per brangu-nors uzdirbu siek tiek daugiau nei vidutinis atlyginimas,net nesiruosiu sitiek istaskyti skudurams-pinigus ir taip yra kur padeti...vazineju su 17m. senumo opeliu ir visiskai nesiruosiu jo keisti-o kam? naujesnes masinos islaikymas kartu ir brangesnis,n kartu,o dabar turima masina mano poreikius tenkina...Mano gyvenimas yra tik mano,elgiuosi taip,kaip noriu,darau ka noriu,nesioju,perku-ka noriu ir vazineju su kokianoriu masina...taip pat ir savo pinigus taskau kur noriu-jie yra mano...ka gali galvoti ar galvoja aplinkiniai-man absoliuciai nusispjauti-cia jau ju problemos,ne mano,patys tegu jas ir sprendzia... Niekada nesupratau ir nesuprasiu to pinigu taskymo del "pakazuchos",gal kad tiesiog mano aplinkoj to nebuvo ir nera,kazkaip netenka bendrauti su "pakazuchiniais" zmonemis...