Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(j-urgit-a @ 2010 01 14, 16:07)
Gal galit placiau apie juos aprasyt? Jie lipnus ar skysti? kaip issilaiko? ar nesausina lupu?  ax.gif

Bent man tai vieni iš prastesnių (laikymosi ant lūpų prasme) blizgių. Man praktiškai net tų 9 litų nelabai verti biggrin.gif , o apie 40 LT (tiek jie kainuoja Sarmoj), tai nėr net ką kalbėt
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2010 01 14, 22:09)
Bent man tai vieni iš prastesnių (laikymosi ant lūpų prasme) blizgių. Man praktiškai net tų 9 litų nelabai verti  biggrin.gif , o apie 40 LT (tiek jie kainuoja Sarmoj), tai nėr net ką kalbėt

Kadangi tokius turiu tris, na šiuo metu tik du, nes vieną baigiau, tai man geriau laiko, tie cosmic - su žėručiais. Užsitepus drėgnumo jausmas, labiau tinkami pavasariui - vasarai, nei žiemai, nes žiema tas drėgnumas tarsi "sušala" ir daug greičiau blizgesys dingsta nuo lūpų ax.gif

Man patinka 20nr, o 17, kurį pirkau parfumexprese - mažiau, bet kasdienai tokia švelni spalvytė, tikrai tinkama.

Tai tokie mano pastebėjimai, o išvada, kad šie blizgiai malonūs ant lūpų, bet nesilaiko itin ilgai mirksiukas.gif

p.s. mano nuomone 9lt už jų kokybe išties pigu, manau jie verti daugiau, bet ne 40lt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 14 sausio 2010 - 21:36
QUOTE(Argija @ 2010 01 14, 21:33)
Tai tokie mano pastebėjimai, o išvada, kad šie blizgiai malonūs ant lūpų, bet nesilaiko itin ilgai  mirksiukas.gif

Sutinku biggrin.gif
Atsakyti
Blizgiu gerbėjos, kokį pieštuką naudojate konturui prieš tepdamos blizgesį. Aš netepu jokio, bet manau su juo būtų makiažas tvarkingesnis.
Gal tiktų identiškas lūpų spalvai pieštukas, bet kur rasti gerą ir būtent tokio atspalvio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 01 14, 22:18)
Blizgiu gerbėjos, kokį pieštuką naudojate konturui prieš tepdamos blizgesį. Aš netepu jokio, bet manau su juo būtų makiažas tvarkingesnis.
Gal tiktų identiškas lūpų spalvai pieštukas, bet kur rasti gerą ir būtent tokio atspalvio?  g.gif

Tepu permatoma Nivea lupu piestuka, tikrai labai fainas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nome @ 2010 01 14, 21:09)
Bent man tai vieni iš prastesnių (laikymosi ant lūpų prasme) blizgių. Man praktiškai net tų 9 litų nelabai verti  biggrin.gif , o apie 40 LT (tiek jie kainuoja Sarmoj), tai nėr net ką kalbėt

Cia velgi, kam ko is blizgio reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 01 15, 10:00)
Tepu permatoma Nivea lupu piestuka, tikrai labai fainas ax.gif

o gal galima foto, kaip jis atrodo? bigsmile.gif kazkaip neteko girdeti, kad Nivea toki turi
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 01 15, 15:23)
o gal galima foto, kaip jis atrodo? bigsmile.gif kazkaip neteko girdeti, kad Nivea toki turi

Buvau lupu piestuku temoj idejus - Nivea Stay on lip liner 13 Crystal:
user posted image
Atsakyti
tai cia skaitosi, kad jis bespalvis. maciau toki pirkti, bet galvojau, kad jis baltas biggrin.gif F_A aciu aciuks.gif
Atsakyti
Nusipirkau arden blizgį tokį, tai išvis nieko gero, nepirksiu daugiau ir nerekomenduoju schmoll.gif
Atsakyti
uzsisakiau ir as is parfum express biggrin.gif paemiau tris spalvas, tai kai atnes pakomentuosiu.

o siaip pastaruoju metu naudoju BeYu Catwalk Volume Gloss. labai labai skaniai kvepia, graziai zvilga, lupos atrodo gerokai putlesnes ir laikosi man visai neprastai. Is pradziu atrodo siek tiek per lipnus, bet greit nudziusta.

Papildyta:
QUOTE(F_A @ 2010 01 15, 15:32)
Buvau lupu piestuku temoj idejus - Nivea Stay on lip liner 13 Crystal:

o jus tuo piestuku tik apvedat ar visas lupas uzspalvinat? kad ir netinkamas zodis permatomam piestukui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jamie: 16 sausio 2010 - 20:09
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 01 15, 16:24)
tai cia skaitosi, kad jis bespalvis. maciau toki pirkti, bet galvojau, kad jis baltas biggrin.gif F_A aciu aciuks.gif

Jisai permatomas, tepasi kaip koks vaskiukas rolleyes.gif

QUOTE(jamie @ 2010 01 16, 20:01)
o jus tuo piestuku tik apvedat ar visas lupas uzspalvinat? kad ir netinkamas zodis permatomam piestukui  biggrin.gif

Tik apvedu lupas ir naudoju ji ne tik su blizgiais, bet ir su ivairiais lupdaziais. Universalus tas piestukelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 01 16, 22:27)
Jisai permatomas, tepasi kaip koks vaskiukas rolleyes.gif
Tik apvedu lupas ir naudoju ji ne tik su blizgiais, bet ir su ivairiais lupdaziais. Universalus tas piestukelis ax.gif

Tai kaip supratau, jis lūpų konturo nekoreguoja. Tik apsaugo, kad niekas neišbėgtų blush2.gif ar aš teisi?
Atsakyti