Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Biancca @ 2010 01 11, 20:05)
Aš esu turėjusi būtent šią spalvą, neseniai tik išnaudojau blizgesį. Ant lūpų spalvytė atrodydavo panašiai, tik gal, sakyčiau, šiek tiek šviesesnė. Gal dėl to, kad aš tik vieną sluoksnį tepdavau, o štai pasitepus du, manau, būtų buvusi identiška spalva kaip Jūsų įdėtoje nuotraukoje. smile.gif

Ačiūūū 4u.gif va tokios man ir reikia biggrin.gif LT pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 01 11, 20:38)
Ačiūūū 4u.gif  va tokios man ir reikia biggrin.gif  LT pirkot?

Pirkau "Kristianoj".
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2010 01 11, 21:13)
Pirkau "Kristianoj".

Ačiū 4u.gif Paveikus pabandysiu nueit iki Kristianos 4u.gif
Atsakyti
Merginos,
gal galit kuri palyginti Dior seruma su Lancome color fever? Domina kuris geriau issilaiko ir skalsiau naudojasi?smile.gif Nes spalvos,kiek ziurejau,abeju firmu patinka,sunkiai issirinksiu.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 01 11, 21:46)
Merginos,
gal galit kuri palyginti Dior seruma su Lancome color fever? Domina kuris geriau issilaiko ir skalsiau naudojasi?smile.gif Nes spalvos,kiek ziurejau,abeju firmu patinka,sunkiai issirinksiu.

As turiu abu 4u.gif Tai Lancome man laikosi prasciau, be to su Dior lupos atrodo grazesnes, sveikesnes, putlesnes bigsmile.gif Jeigu reiktu rinktis - neabejotinai Dior, siuo metu jis man nr.1 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 11, 21:52)
As turiu abu  4u.gif  Tai Lancome man laikosi prasciau, be to su Dior lupos atrodo grazesnes, sveikesnes, putlesnes  bigsmile.gif  Jeigu reiktu rinktis - neabejotinai Dior, siuo metu jis man nr.1  thumbup.gif

dekuj uz komentara smile.gif 4u.gif siaip ir as labai gundausi tuo serum de rouge... o po tokio pasisakymo tai isvis ... biggrin.gif matyt reikes man jo....
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 01 11, 21:54)
dekuj uz komentara  smile.gif  4u.gif  siaip ir as labai gundausi tuo serum de rouge... o po tokio pasisakymo tai isvis ...  biggrin.gif  matyt reikes man jo....

Lisik, parasyk man emaila i AZ, atsiusiu foto su juo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 11 sausio 2010 - 20:59
QUOTE(Argija @ 2010 01 10, 21:31)
user posted image

Borjois abu labai fainučiai, nors turiu juos nesenai. 

O kokie pavadinimai šių spalvyčių? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 12 sausio 2010 - 18:19
Mano blizgesių nuotraukytė ax.gif
user posted image
P.S. Kokybė nekokia, fotografuota telefonu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 01 13, 15:38)
Mano blizgesių nuotraukytė ax.gif

Saunu kolekcija, grazios spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 13, 15:41)
Saunu kolekcija, grazios spalvos  bigsmile.gif

Dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2010 01 12, 19:17)
O kokie pavadinimai šių  spalvyčių?  g.gif

Kairėje 20, dešinėje 17 mirksiukas.gif Galėtų tik laikyti šiek tiek ilgiau ax.gif
Atsakyti