Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(edituke 1976 @ 2010 01 10, 23:26)
Gal jau bandet si?
Lūpų blizgis iš „Angel Sunessence“ kolekcijos

Liejantis baltai saulės šviesai horizontas tviska sidabriniais spinduliais.

user posted image
„Gloss Glamourescent“ – užburiantis lūpų blizgis... Sidabro bučinys

blink.gif O jau yra pas mus Kristej,kvepalus tai jau issigijau,ir dovanu gavau,tokia kaip rankine,kaip kosmetikine.Ar tik tokia spalva yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 11, 11:54)
blink.gif O jau yra pas mus Kristej,kvepalus tai jau issigijau,ir dovanu gavau,tokia kaip rankine,kaip kosmetikine.Ar tik tokia spalva yra? 4u.gif

Bent jau didziojoj Kristej maciau g.gif
Atsakyti
merginos, o kaip Revlon blizgesiai?
Atsakyti

Bent jau didziojoj Kristej maciau

O kokia kaina? 4u.gif

Niu mergaites, buvau Kristej ir apziurinejom,apkabejom Dior tuos kreminius blizgesiukus.Vis delto jie turi to parlamutro visi,ir gan daugoka.Konsultante,sake,kad dauguma mergaiciu vien delto ir nenori tu Dior blizgesiu, del perlamutro.Bet man asmeniskai zinokit tikrai graziai atrodo tie blizgesiukai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 11, 15:15)
Dior tuos kreminius blizgesiukus.Vis delto jie turi to parlamutro visi,ir gan daugoka.Konsultante,sake,kad dauguma mergaiciu vien delto ir nenori tu Dior blizgesiu, del perlamutro.

Tuomet netinka man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 01 11, 16:25)
Tuomet netinka man  blush2.gif

Aha,nu kiek jusu veiduka biski maciau [ niu kaip blizgesiuka pardavinejot] Jum gal ir netiktu,isskyrus nr 255.Ten jis yra nudinis nr,na nebent tas.Idomumo deliai kaip busit Kristej patestuokit mirksiukas.gif
Atsakyti
dedu savo rinkinuka tiesa blizgiai gerokai apsitryne nes nesiojuosi dauguma ju rankinukuose blush2.gif user posted image
is kaires lorealis man neipatingas bet spalva grazi,EL permatomas geras kaip skaidrus blizgis -vazelinas nors ir turi stambiu blizguciu kelis, bet jie kazkaip visai nekrenta i akis. YSL tinted lip balm tikrai gerai maitina lupas ir laikosi neblogai, vasara prie idegusios odos graziai atrodo. YSL golden glos ir dioriukas salia man patys paciausi, sie atspalviai labai tinka mano spalvinaim tipui. artdeco glam (kazkokstai) nepatiko grynas perlamutras truksta drekinimo tik kad kvepai skaniai. saly hansen lip infusion skaidrus putlinantis raudononnatis lupas - man patinka , tikrai kanda lupas, kad putlintu nepastebejau bet lupos tikrai parausta. kanebo auksinis labai fainas. du 3D nieko ipatingo. TBS su teptuku, laikosi prastai bet spalva pritrenkianti! tik del to ji ir megstu labai. ir juisy tubas, nusitrynes labai nes tik metosi niekaip nesunaudojamas - nelabai jis man, lipnus saldus ir velaisi.
Atsakyti
Nu fainute kolekcija drinks_cheers.gif O kiek kainuja tas YSL balm? Ar greit naudojasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 11, 17:28)
Nu fainute kolekcija drinks_cheers.gif O kiek kainuja tas YSL balm? Ar greit naudojasi? 4u.gif

kiek kainuoja nezinau, nes gavau dovanu. naudojasi pakankamai taupiai , nes gana riebus jei noriu tik subtilaus svytejimo tik siektiek pasitepu o jei uztepi daugiau tai gaunasi idegusiu lupu efektas uzteptas auksiniu blizgiu, kvepia lyg vaisiais kazkokias. sitas faibnas, nes as nenaudoju beveik lupu balzamo ( atseit kam bespalvisbalzamas jei galima su spalva doh.gif ), tai sis produktas man du viename bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2010 01 11, 17:35)
kiek kainuoja nezinau, nes gavau dovanu. naudojasi pakankamai taupiai , nes gana riebus jei noriu tik subtilaus svytejimo tik siektiek pasitepu o jei uztepi daugiau tai gaunasi idegusiu lupu efektas uzteptas auksiniu blizgiu, kvepia lyg vaisiais kazkokias. sitas faibnas, nes as nenaudoju beveik lupu balzamo ( atseit kam bespalvisbalzamas jei galima su spalva doh.gif ), tai sis produktas man du viename bigsmile.gif

Niu aisku,aciu 4u.gif
Atsakyti
Merginos gal kuri pirkot chanel blizgį colibri spalvos? ar ji panaši bent kiek, kaip šioj foto? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 01 11, 19:53)
Merginos gal kuri pirkot chanel blizgį colibri spalvos? ar ji panaši bent kiek, kaip šioj foto?  4u.gif

Aš esu turėjusi būtent šią spalvą, neseniai tik išnaudojau blizgesį. Ant lūpų spalvytė atrodydavo panašiai, tik gal, sakyčiau, šiek tiek šviesesnė. Gal dėl to, kad aš tik vieną sluoksnį tepdavau, o štai pasitepus du, manau, būtų buvusi identiška spalva kaip Jūsų įdėtoje nuotraukoje. smile.gif
Atsakyti