Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(mamadija @ 2010 06 29, 22:54)
toki, tik spalvyte kita, o blizguciai tai labai smulkuciai, kaip rase kita forumiete ir laikosi puikiai ir ilgai islieka. O kur pirkot, kaip keista g.gif

Pirkau internetu is oficialios Uk pardes. Tai nieko keista zinokit. buvau parduotuveje, tai visi kiti atspalviai (isskyrus permatoma toki rozini) su mazai blizguciais kaip ir rasote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 07 05, 12:57)
Man sis blizgis labai labai patinka  wub.gif Turiu Grapefruit ir Apricot spalvytes

Man Clinique vienas iš nedaugelio blizgių, kuris maloniai "nešiojasi" ant lūpų smile.gif
Atsakyti
Gal kuri bande ir turi atsiliepimu apie Lorac blizgesius ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 07 09, 09:18)
Gal kuri bande ir turi atsiliepimu apie Lorac blizgesius ax.gif

Negaliu garantuot, kad tikrai tokiose pakuotese, bet esu kazkada bandzius Lorac blizgiu. Man labiausiai kliuvo kvapas/skonis, nes neskanus buvo, o spalvos nieko. Del laikymosi nieko negaliu pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2010 07 06, 23:11)
Man Clinique vienas iš nedaugelio blizgių, kuris maloniai "nešiojasi" ant lūpų smile.gif

thumbup.gif wub.gif drinks_cheers.gif ir man - pritariu

Atsakyti
Aš dabar perejau tik "ant" Clinique superbalm, turiu 3 spalvas mango, currant ir grapefruit, beprotiškai faini, žiema labai patinka, o kas labiausiai patinka, tai laikosi labai ilgai thumbup.gif
blizgučiau jau atsibodo ant lūpų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisinka: 15 liepos 2010 - 17:56
Mano mylimiausias šiuo metu toks va (Nr.01 Rose shimmer)

user posted image

Pirmas blizgis kurį tepuosi be jokio balzamo prieš tai, puikiai drėkina lūpas, naudojau visą žiemą tai ir per didžiausius šalčius jis man lūpas apsaugojo. Spalva laba neutrali, tai kitų blizgių kažkaip nebenaudoju smile.gif Nusipirkau jau antrą tubelę thumbup.gif Ir dar vienas dalykas - man jis labai taupiai naudojasi, nors ir tepuosi kelis kart per dieną, užteko man jo beveik pusei metų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2010 07 16, 12:25)

user posted image

Pirmas blizgis kurį tepuosi be jokio balzamo prieš tai, puikiai drėkina lūpas, naudojau visą žiemą tai ir per didžiausius šalčius jis man lūpas apsaugojo. Spalva laba neutrali, tai kitų blizgių kažkaip nebenaudoju smile.gif Nusipirkau jau antrą tubelę  thumbup.gif Ir dar vienas dalykas - man jis labai taupiai naudojasi, nors ir tepuosi kelis kart per dieną, užteko man jo beveik pusei metų thumbup.gif

galiu pasakyti zodis zodin ta pati thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2010 07 16, 13:25)

user posted image

Pirmas blizgis kurį tepuosi be jokio balzamo prieš tai, puikiai drėkina lūpas, naudojau visą žiemą tai ir per didžiausius šalčius jis man lūpas apsaugojo. Spalva laba neutrali, tai kitų blizgių kažkaip nebenaudoju smile.gif Nusipirkau jau antrą tubelę  thumbup.gif Ir dar vienas dalykas - man jis labai taupiai naudojasi, nors ir tepuosi kelis kart per dieną, užteko man jo beveik pusei metų thumbup.gif

irgi turiu toki ,rekomenduoju isbandyti Barry M blizgius, gaila, lt nera, tai dar geresnis ir kvapas grynai tas pats + kaina tik keli svarai 4u.gif
Atsakyti
O kurie būtent Barry M blizgiai? Neesu turėjus, pažiūrėjau internete, ten lyg kelių rūšių jie yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2010 07 16, 21:08)
O kurie būtent Barry M blizgiai? Neesu turėjus, pažiūrėjau internete, ten lyg kelių rūšių jie yra  g.gif

As turiu Tofee, tai super, tik man jis panasesnis i Clarins lip perfector Nr 3 thumbup.gif
user posted image
cia is interneto kaip ant rankos atrodo 4u.gif
Atsakyti
Jau keturi metai iš eilės naudoju The Body Shop blizgius smile.gif Man jie patys thumbup.gif Kaina nemaža bet labai malonūs ant lūpų,nelimpa,gražiai tviska wub.gif
Atsakyti