Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Cherry_ @ 2010 06 24, 22:22)
kurie ?
nes turiu toki :
user posted image
tik auksini, tai jis tragiskas, blizguciai dideli, negraziai atrodo

toki, tik spalvyte kita, o blizguciai tai labai smulkuciai, kaip rase kita forumiete ir laikosi puikiai ir ilgai islieka. O kur pirkot, kaip keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 06 24, 10:02)
kokia tų Vipera blizgių kaina? kažin Martinoj būtų?  unsure.gif

Snd netycia uztikau Vipera blizgesius klaipedoje wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
tik nenusipirkau kol kas, nes namie turiu kruva,kuriuos reikia subaigti.
Griztam prie esmes- blizgesiuis suradau mazoje pedkelniu parduotuveje, kurie yra Priesais CIli kaim1, centre. salia restorano luja smile.gif kaina jo 8.75 lt smile.gif griebkit ,moterys,kol yra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano favoritas - Clinique, nokautavo visus kitus turėtus blizgius ir vieną tūbelę jau gerą pusmetį naudoju ir puikiai ilgai laikosi ant lūpų smile.gif Turiu paprastą Superbalm Moisturizing Gloss (10 Grapefruit), o kai noriu ryškesnės spalvos - Colour Surge Impossibly Glossy Lip Gloss (11 Camisole).
Turėjau ir Estee Lauder blizgį, bet su juo man kažkoks fenomenas - gavęs karščio (iš aplinkos, nuo kūno šilumos) jis man baisiai suskystėdavo, nežinau, galbūt tik man taip paskui neskaniai tekdavo nuvalgyti tą skystymėlį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akrilik @ 2010 07 02, 00:06)
Mano favoritas - Clinique, nokautavo visus kitus turėtus blizgius ir vieną tūbelę jau gerą pusmetį naudoju ir puikiai ilgai laikosi ant lūpų smile.gif Turiu paprastą Superbalm Moisturizing Gloss (10 Grapefruit), o kai noriu ryškesnės spalvos - Colour Surge Impossibly Glossy Lip Gloss (11 Camisole).

Kur perkat ir kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 07 02, 11:25)
Kur perkat ir kokios kainos?

Kristianoj apie 50lt kainuoja, bent jau pirmasis Superbalm Moisturizing Gloss.
Atsakyti
QUOTE(Akrilik @ 2010 07 02, 00:06)
Mano favoritas - Clinique, nokautavo visus kitus turėtus blizgius ir vieną tūbelę jau gerą pusmetį naudoju ir puikiai ilgai laikosi ant lūpų smile.gif Turiu paprastą Superbalm Moisturizing Gloss (10 Grapefruit)

Man sis blizgis labai labai patinka wub.gif Turiu Grapefruit ir Apricot spalvytes
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 07 05, 14:57)
Man sis blizgis labai labai patinka  wub.gif Turiu Grapefruit ir Apricot spalvytes

o jis lipnus ir kaip spalva, labiau persvieciama ir vos vos yra atspalvis ar sodresne? ir kuri spalvyte labiau nude butu, apricot gal? 4u.gif

ir kurios turit is mac blizgesiu, gal galit pakomentuot, kurie labiausiai permatomi ir vos duoda spalva lupoms? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SraigeSokaBreika: 05 liepos 2010 - 13:47
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 07 05, 14:34)
ir kurios turit is mac blizgesiu, gal galit pakomentuot, kurie labiausiai permatomi ir vos duoda spalva lupoms? 4u.gif

Pas mane visi 'dazzleglass' (atrodo taip rasosi, nes nuo pakuociu uzrasai seniai nusitryne doh.gif ) MAC blizgiai, tai spalvyte duoda, bet manau jei tepant vos vos, tai ir bus labai lengvas atspalvis, o drekinimo turetu pakakt.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 07 05, 16:40)
Pas mane visi 'dazzleglass' (atrodo taip rasosi, nes nuo pakuociu uzrasai seniai nusitryne doh.gif ) MAC blizgiai, tai spalvyte duoda, bet manau jei tepant vos vos, tai ir bus labai lengvas atspalvis, o drekinimo turetu pakakt.

o lipnumas koks? 4u.gif
jie su tokiu zeruciu kaip matau g.gif
http://www.maccosmet...PRODUCT_ID=1765
kazin, kaip phiff spalvyte? g.gif noreciau labiau i nude tokio, ale cia nelabai turbut atrinksiu is tokiu paveiksliuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 07 05, 14:34)
o jis lipnus ir kaip spalva, labiau persvieciama ir vos vos yra atspalvis ar sodresne? ir kuri spalvyte labiau nude butu, apricot gal? 4u.gif 

Spalva beveik perregima, suteikia grazu slapiu lupu efekta, man patiko ju drekinimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 07 05, 20:47)
Spalva beveik perregima, suteikia grazu slapiu lupu efekta, man patiko ju drekinimas  rolleyes.gif

kaip manot, ar galetu sis buti orginalas?
http://cgi.ebay.co.u...087116439416183
o dar ta spalva, nesuprantu, ziuriu pagal jav puslapius, tokios spalvos nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 07 05, 16:35)
o lipnumas koks?  4u.gif

Sumaisiau pavadinimus blush2.gif Turejau omeny 'Lipglass' - jie lipnus (bet nuo to tik geriau issilaiko), nuo spalvos priklauso ar bus blizguciu, ar ne.

O siaip jei norisi skystesnio (t.y. nelipnaus), gerai drekinnancio, skanaus ir duodancio vos vos spalvos, siulau MUFE toki blizgi - pati turejau 3 spalvas (berods 7, 9 ir 10), tai ant lupu praktiskai vienodai atrodydavo, vos vos atspalvis skyresi. Dabar turiu miniuka nr3 spalvos, tai tuteleje tokia ryski koraline, o ant lupu vos matosi, nebent riebiau uztepu...
user posted image

QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 07 05, 21:51)
kaip manot, ar galetu sis buti orginalas?
http://cgi.ebay.co.u...087116439416183
o dar ta spalva, nesuprantu, ziuriu pagal jav puslapius, tokios spalvos nera g.gif

Del originalumo nesirysiu komentuot, bet del pacios spalvos, tai gali but, kad tiesiog ji jau isimta is prekybos ir nebera pardavime (t.y. butent ta spalva nebegaminama).
Atsakyti