Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Almost @ 2010 06 24, 10:02)
kokia tų Vipera blizgių kaina? kažin Martinoj būtų?  unsure.gif

Vilniuje kainavo 10lt
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2010 06 23, 23:52)
tada ieskokite kur parduoda visokia lenkiska, rusiska kosmetika...ten pas jus manau net gi daugiau tokiu vietu yra  mirksiukas.gif

Ieskojau jau visokiuose turguose, bet niekur nebuvo doh.gif
Atsakyti
Man body shopo labai faini blizgesiukai wub.gif
Atsakyti
Mergaitės sory, kad čia rašau, bet gal padėsite blush2.gif Kur galima gauti pirkti tokio vazelino:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamadija @ 2010 06 24, 16:11)
Man body shopo labai faini blizgesiukai wub.gif

kurie ?
nes turiu toki :
user posted image
tik auksini, tai jis tragiskas, blizguciai dideli, negraziai atrodo
Atsakyti
Is pigesniu buvo superiniai L'oreal gliss shine, o is brangesniu - chanel Levres Scintillantes, pastaruju jau 5 blizgesiuka turiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 06 24, 22:22)
nes turiu toki :
user posted image
tik auksini, tai jis tragiskas, blizguciai dideli, negraziai atrodo

As esu toki miniuka turejus, nepamenu jau spalvos, bet labai panasi i sia foto, tai blizguciai jame smulkus gana, labai graziai dengiasi, skanus, gerai laikosi ir nesausina lupyciu.

Papildyta:
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 06 24, 18:33)
Mergaitės sory, kad čia rašau, bet gal padėsite  blush2.gif Kur galima gauti pirkti tokio vazelino:

Butent sitokio? Bandykit vaistinese ziuret - Eurovaistinej tikrai 'Blistex' turi vazelinu. O jei butent sio reikia ir nebus prekyboj, tai gal kartais LT ju neparduoda.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 06 26, 00:49)
As esu toki miniuka turejus, nepamenu jau spalvos, bet labai panasi i sia foto, tai blizguciai jame smulkus gana, labai graziai dengiasi, skanus, gerai laikosi ir nesausina lupyciu.

vadinas nuo spalvos priklauso, nes auksinis su dideliai blizguciais sad.gif
net nufotkinau specialiai, tikiusi matysis :
(biski kreiuzsitepiau, bet atleistina, naktis smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 06 26, 02:24)
vadinas nuo spalvos priklauso, nes auksinis su dideliai blizguciais sad.gif
net nufotkinau specialiai, tikiusi matysis :

Kur ant rankos, tai man visai normaliai tie blizguciai, nera dideli, bet ju daug, o ant lupu kazkaip stambiau jie atrodo, bet irgi atrodo ne patys didziausi.... O gal, kad cia jusu tokia spalva, tai jie kitaip atrodo, o ant rozines (tamsesnes) jie kitaip atrodo ir netaip dideli atrodo... g.gif Net nezinau - gaila, kad jau likuti ismetus to miniuko, butu idomu dabar palygint. Bet tikrai nebuvo dideli tie blizguciai...
Atsakyti
Gaila nelabai iseina nufotkint sad.gif nes tikrai blizguciai nemazi, nes jei ne jie viskas butu puiku, nes kvapas geras, konsistencija irgi tokia klampi (panasiai i Lancome JT) tai puikus blizgesis butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 06 26, 08:42)
Gaila nelabai iseina nufotkint sad.gif nes tikrai blizguciai nemazi, nes jei ne jie viskas butu puiku, nes kvapas geras, konsistencija irgi tokia klampi (panasiai i Lancome JT) tai puikus blizgesis butu smile.gif

as irgi sakyciau, kad gal noretusi smulkesniu blizguciu, bet ir sie neatrodo labai blogai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirniuke1990 @ 2010 06 23, 15:40)
o kaip jums sie blizgesiukai? mirksiukas.gif

Nu as tai zinokite tikrai tikejausi is jo kazko geresnio,jau kaip man negraziai pasiskirsto ant lupu,ir kaip cia minejo labai matosi kai subega i rauksles sad.gif As tarkim lyginu pagal kaina su Revlon Super lustorous,atsisiunciau per interneta tai net lygint nera ka smile.gif
Atsakyti