Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Babystar @ 2010 06 17, 18:31)
dabar Douglas'e 25% nuolaida(53lt) sitiem blizgesiukam, norejau paklausi ar nesubega i raukshlytes?

53 su nuolaida jau?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 17, 17:36)
53 su nuolaida jau?

taip ax.gif , siaip jie kainuoja 70lt 4u.gif
Atsakyti
pagaliau gavau issvajotaji grozi tongue.gif is kaires-sweet tart, disco blend,gift wrap.
na ka galiu pasakyti, laiko super, lupyciu nesausina, kai suvalgau kartu su maistu lieka tik tos dideles blizguciu daleles ant lupu smile.gif aisq pigmento nedaug, graziausia tepti ant panasios spalvos lupdazio arba primer'io rolleyes.gif

user posted image

i 
Ištrintas komercinis pasiūlymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 birželio 2010 - 18:31
QUOTE(ne_mamukas @ 2010 06 17, 16:30)
Žiūriu kaina juokinga šių blizgesiu birželio mėnesį, gal kuri bandėt? Vis gundausi, nes kaina antikrizinė gundo  blush2.gif  Ir spalvytė vasariška labai.
user posted image

Turiu toki, tai man nepatinka. Jis vandens pagrindu, tai labai jau lengvas ir ant lupu islieka labai jau trumpai, o jei dar valgai ar ka geri, tai nelieka iskart. Be to kartais po jo patepimo lieka tokia balta linija ant lupu, nezinau kaip paaiskint, bet kas zino, tai supras.
Atsakyti
QUOTE(_MiMi_ @ 2010 06 15, 16:51)
turejau toki blizgi smile.gif man jis visai patiko ir netrode lipnus, na gal siek tiek biggrin.gif tik vat norejosi tik kad spalva ant lupu butu intensyvesne...

Esu ju turejus kelis, dabar miniuka turiu koralini. O turejau rozinius, alyvinius atspalvius (berods 6, 9, 10 nr jei nemaisau), tai visi ant lupu labai vienodai atrodo - nera daug pigmentuoti. Bet siaip skonis/kvapas malonus, graziai atrodo. wub.gif

dabar Douglas'e 25% nuolaida(53lt) sitiem blizgesiukam, norejau paklausi ar nesubega i raukshlytes?

Nesubega ()bent man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Babystar @ 2010 06 18, 11:50)

Koki primeri naudojat? bigsmile.gif
Atsakyti

as kai bandziau, tai man nesubego.
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 06 19, 10:52)
Koki primeri naudojat? bigsmile.gif

MAC'o prep primer akims tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Babystar @ 2010 06 20, 22:11)
MAC'o prep primer akims tongue.gif

Gera mintis thumbup.gif Reiks pabandyti Artdeco bigsmile.gif
As Mac Superglass irgi turiu, tai patenkinta. O dabar susidomejau siais EL.
user posted image
Atsakyti
Isigyjau Vipera blizgesi nr. 6
Man labai patiko ir laikosi neblogai.
user posted image

cia be blico
user posted image

cia su blicu
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti

iki kada kazin nulaida? O sarmoj irgi turetu but nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2010 06 21, 15:37)
Isigyjau Vipera blizgesi nr. 6
Man labai patiko ir laikosi neblogai.

Atrodo grazi spalvyte bigsmile.gif
Atsakyti