Kaip jum SMASHBOX LIP ENHANCING GLOSS blizgesiukai?
Siandien isbandziau make up forever blizgesiuka, 03 vibrant coral spalva, labai patiko Vasarai tiks puikiai, pasaldo siek tiek, ilgai issilaiko. Tik gana lipnus, bet man tas netrukdo. Jau ir uzsisakiau, lauksiu parvykstant
(foto ikelio to blizgesiuko, tik nezinau kokia cia tiksliai spalva paveiksliuke, bet atrodo panasi kaip ta mano mineta )
(foto ikelio to blizgesiuko, tik nezinau kokia cia tiksliai spalva paveiksliuke, bet atrodo panasi kaip ta mano mineta )
QUOTE(Maserati @ 2010 06 14, 20:47)
Ar su blizguciais?Jusu rozinis atspalvis?
ne, jis be blizguciu, bet lupos labai zvilga Na atspalvis toks koralinis/svelniai rozinis sakyciau
amway beautycycle diamonds
Gal galit patarti del VS beauty rush kvapo? turiu gimme s'more, bet dabar tokio pacio pirkti niekur nerandu, o reikia jau penktadieniui. Tad gal zinot koks panasus kvapas butu? ne vaisiu, saldainiu, o kazko panasaus i sokolado, kavos is butent VS beauty rush?
QUOTE(Gelaite @ 2010 06 14, 19:26)
Siandien isbandziau make up forever blizgesiuka, 03 vibrant coral spalva, labai patiko Vasarai tiks puikiai, pasaldo siek tiek, ilgai issilaiko. Tik gana lipnus, bet man tas netrukdo. Jau ir uzsisakiau, lauksiu parvykstant
turejau toki blizgi man jis visai patiko ir netrode lipnus, na gal siek tiek tik vat norejosi tik kad spalva ant lupu butu intensyvesne...
as tai sian dar isbandziau Shiseido naujus blizgesiukus. Kokie jie faainuus!!! nelipnus visai, blizga nerealiai ir putlina (vizualiai aisq) lupytes...o ir spalvos skanios, sodrios tokios - nu zodziu svajone
Nugi merginos parsinesiau Givenchy 07nr Viskas,daugiau jau nebesipirksiu jokiu blizgesiu siemet
Iskarto atsiprasau Vichy kad neimeciau nuotraukos,nes uzsilenke foto.Siandiena zalti tik is taisyklos atsiemiau.
Iskarto atsiprasau Vichy kad neimeciau nuotraukos,nes uzsilenke foto.Siandiena zalti tik is taisyklos atsiemiau.
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 06 16, 17:28)
Nieko tokio, gal kada kita karta idesite
Naujas blizgesiukas pas mane! Gavau dovanų, toks smagus skanus kasdienis blizgesiukas
Rimmel royal gloss nr091 Twinkle pink
Rimmel royal gloss nr091 Twinkle pink
Žiūriu kaina juokinga šių blizgesiu birželio mėnesį, gal kuri bandėt? Vis gundausi, nes kaina antikrizinė gundo Ir spalvytė vasariška labai.
QUOTE(Gelaite @ 2010 06 14, 18:26)
dabar Douglas'e 25% nuolaida(53lt) sitiem blizgesiukam, norejau paklausi ar nesubega i raukshlytes?