Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Kaip jum SMASHBOX LIP ENHANCING GLOSS blizgesiukai?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 13 birželio 2010 - 18:33
Siandien isbandziau make up forever blizgesiuka, 03 vibrant coral spalva, labai patiko wub.gif Vasarai tiks puikiai, pasaldo siek tiek, ilgai issilaiko. Tik gana lipnus, bet man tas netrukdo. Jau ir uzsisakiau, lauksiu parvykstant blush2.gif wub.gif smile.gif
user posted image(foto ikelio to blizgesiuko, tik nezinau kokia cia tiksliai spalva paveiksliuke, bet atrodo panasi kaip ta mano mineta smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2010 06 14, 19:26)
Siandien isbandziau make up forever blizgesiuka, 03 vibrant coral

Ar su blizguciais?Jusu rozinis atspalvis?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 14, 20:47)
Ar su blizguciais?Jusu rozinis atspalvis?

ne, jis be blizguciu, bet lupos labai zvilga wub.gif Na atspalvis toks koralinis/svelniai rozinis sakyciau g.gif smile.gif
Atsakyti
amway beautycycle diamonds
Atsakyti
Gal galit patarti del VS beauty rush kvapo? turiu gimme s'more, bet dabar tokio pacio pirkti niekur nerandu, o reikia jau penktadieniui. Tad gal zinot koks panasus kvapas butu? ne vaisiu, saldainiu, o kazko panasaus i sokolado, kavos is butent VS beauty rush?
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2010 06 14, 19:26)
Siandien isbandziau make up forever blizgesiuka, 03 vibrant coral spalva, labai patiko wub.gif Vasarai tiks puikiai, pasaldo siek tiek, ilgai issilaiko. Tik gana lipnus, bet man tas netrukdo. Jau ir uzsisakiau, lauksiu parvykstant blush2.gif  wub.gif  smile.gif
user posted image(foto ikelio to blizgesiuko, tik nezinau kokia cia tiksliai spalva paveiksliuke, bet atrodo panasi kaip ta mano mineta smile.gif )

turejau toki blizgi smile.gif man jis visai patiko ir netrode lipnus, na gal siek tiek biggrin.gif tik vat norejosi tik kad spalva ant lupu butu intensyvesne...

as tai sian dar isbandziau Shiseido naujus blizgesiukus. Kokie jie faainuus!!! wub.gif nelipnus visai, blizga nerealiai ir putlina (vizualiai aisq) lupytes...o ir spalvos skanios, sodrios tokios - nu zodziu svajone bigsmile.gif
Atsakyti
Nugi merginos parsinesiau Givenchy 07nr wub.gif Viskas,daugiau jau nebesipirksiu jokiu blizgesiu siemet doh.gif

Iskarto atsiprasau Vichy kad neimeciau nuotraukos,nes uzsilenke foto.Siandiena zalti tik is taisyklos atsiemiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 06 16, 17:28)
Iskarto atsiprasau Vichy kad neimeciau nuotraukos,nes uzsilenke foto.Siandiena zalti tik is taisyklos atsiemiau. 4u.gif

Nieko tokio, gal kada kita karta idesite mirksiukas.gif
Atsakyti
Naujas blizgesiukas pas mane! Gavau dovanų, toks smagus skanus kasdienis blizgesiukas bigsmile.gif
Rimmel royal gloss nr091 Twinkle pink
user posted image
Atsakyti
Žiūriu kaina juokinga šių blizgesiu birželio mėnesį, gal kuri bandėt? Vis gundausi, nes kaina antikrizinė gundo blush2.gif Ir spalvytė vasariška labai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2010 06 14, 18:26)
Siandien isbandziau make up forever blizgesiuka, 03 vibrant coral spalva, labai patiko wub.gif Vasarai tiks puikiai, pasaldo siek tiek, ilgai issilaiko. Tik gana lipnus, bet man tas netrukdo. Jau ir uzsisakiau, lauksiu parvykstant blush2.gif  wub.gif  smile.gif

dabar Douglas'e 25% nuolaida(53lt) sitiem blizgesiukam, norejau paklausi ar nesubega i raukshlytes?
Atsakyti