[quote=giedrute 99,2010 06 08, 20:41]
Aha,sita
O labai ryski spalvyte ant lupu? I ruzavuma? Nes mane tai labai vilioja 03 coral frenzy
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 09, 08:30)
Sveikos,
vakar buvau droge ir neradau to savo blizgio
nusiminiau labai, nes norėjau pirkt, tai reikės laukt kitos progos arba akcijos ir tada lėkt pirkt
vakar buvau droge ir neradau to savo blizgio
nusiminiau labai, nes norėjau pirkt, tai reikės laukt kitos progos arba akcijos ir tada lėkt pirkt
apibumbėjau čia aš jus dėl pagirų , tai vakar buvau droge ir apžiūrėjau blizgi:
1. blizga gerokai, bet ne kažkaip ypatingai.
2. pigmentacija vidutinė
3. kvapas labai keistas - nepatiko
bandžiau ant rankos, tai negaliu nieko pasakyti apie išsilaikymą ant lūpų
Man asmeniškai toks pat efektas gaunas patepus lūpas pudra kremine, ir tada bespalviu arba nude blizgesiu
[quote=Giselle,2010 06 09, 12:37]
Aha,sita
O labai ryski spalvyte ant lupu? I ruzavuma? Nes mane tai labai vilioja 03 coral frenzy
[/quote]
Ne nera ryski,jo i svelnu ruzavuma.Turiu ir as megini 03nr,bet dar nebandziau.
Aha,sita
[/quote]
Ne nera ryski,jo i svelnu ruzavuma.Turiu ir as megini 03nr,bet dar nebandziau.
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 09, 18:13)
Man asmeniškai toks pat efektas gaunas patepus lūpas pudra kremine, ir tada bespalviu arba nude blizgesiu
ta prasme paprasta kremine pudra? ar aš kažko nesupratau, sorry už kvailoką klausimą
vargstu jau n metų, niekaip nesugebu išsirinkti gero blizgio (kad lūpdažiai man netinka beveik baigiu įsitikinti, nes niekas netinka
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 06 09, 19:49)
ta prasme paprasta kremine pudra? ar aš kažko nesupratau, sorry už kvailoką klausimą
vargstu jau n metų, niekaip nesugebu išsirinkti gero blizgio (kad lūpdažiai man netinka beveik baigiu įsitikinti, nes niekas netinka
Manau Kissable_lips turej omeny kompaktine arba biria pudra.
Ar irgi kartais taip darau kai noriu, kad lupdazis ilgiau laikytusi
Mano nuomone nuotraukoje nude lupdazis ir ant virsaus paprastas bespalvis blizgis.
O tu nude lupdaziu turi beveik visi gamintojai, reikia atrinkti tik sau tinkama atspalvi
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 06 09, 19:49)
Taip, paprasta kremine pudra
Paprastai nude lūpdažiukų ant mano lūpų reikia daugiau, kad prigesinti raudonį, nei krempudros, o ir laikos ant lūpų gana ilgai Tokios matinės nude lūpos, po to jei norit kad blizgėtų tepkit blizgesiu, o jei norit kad būtų matinės perbraukit biria pudrike, tikrai suteikia nude vaizdą
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 06 09, 23:08)
Manau Kissable_lips turej omeny kompaktine arba biria pudra.
Mano nuomone nuotraukoje nude lupdazis ir ant virsaus paprastas bespalvis blizgis.
O tu nude lupdaziu turi beveik visi gamintojai, reikia atrinkti tik sau tinkama atspalvi
Galima ir taip, bet man nude lūpdažiukai nepasiteisino
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 09, 18:13)
Man panasus atspalvis gaunasi taip pat patepus krempudra lupas,po to ant virsaus melynojo blizgio vos vos.
QUOTE(Maserati @ 2010 06 10, 12:56)
Man panasus atspalvis gaunasi taip pat patepus krempudra lupas,po to ant virsaus melynojo blizgio vos vos.
o jum krempudra laikosi ant lupu ? man tai kazkaip neilgai. Po vienos-dveju val. jau labai matosi, kad kazkas tepta. Prie lupu konturo lieka ta nude spalva, o kitur pradeda dingt
tad man rodos variantas su krempudra tinka tik jei gali daznai pataisyti ir kokiom fotosesijom, kur nereikia, kad vaizdas laikytusi pakankamai ilgai
Na pakankamai normaliai laikos
QUOTE(lisik @ 2010 06 10, 22:30)
o jum krempudra laikosi ant lupu ? man tai kazkaip neilgai. Po vienos-dveju val. jau labai matosi, kad kazkas tepta. Prie lupu konturo lieka ta nude spalva, o kitur pradeda dingt
tad man rodos variantas su krempudra tinka tik jei gali daznai pataisyti ir kokiom fotosesijom, kur nereikia, kad vaizdas laikytusi pakankamai ilgai
man kremine nesilaiko, o vat su biria viskas gerai