Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Prieš kelias dienas perskaičiusi kissable_lips atsiliepimą iš kart pagalvojau kada sprogs "burbulas". Jau taip prigyrė, kad net neįtikėtina. Ir štai pasitvirtino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 07, 17:30)
Va va...  drinks_cheers.gif Be to, nenorėčiau, kad Cutasept'o ant lūpų patektų.
Aš tai visgi bandau blizgius, lūpdažius tik ant rankos...  ax.gif

nieko tokio su tuo cutaseptu biggrin.gif juk nuvalau servetele,ir tikrai neuznesu jo ant lupu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 06 07, 18:38)
Prieš kelias dienas perskaičiusi kissable_lips atsiliepimą iš kart pagalvojau kada sprogs "burbulas". Jau taip prigyrė, kad net neįtikėtina. Ir štai pasitvirtino  biggrin.gif

Na nera cia jokio burbulo mirksiukas.gif Jai patiko,o mum ne.Juk kas vienam patinka,gali kitam visai nepatikti. Juk daug kam patiks tikrai,bet bus kam ir nepatiks. Tiesiog... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2010 06 07, 18:29)
keista.. nes tieji blizgiai tikrai man pasirode nepigmentuoti...
arba mes ta ryskuma skirtingai suprantam  4u.gif
Papildyta:
realiai taip,tenka kabint is indelio,bet siaip,kazkoki sauguma jausma pagaunu,kai dezinfekuoju pati sepeteli,nes man toks jausmas,kad jis visas apkibes bakterijomis smile.gif
pfu pfu pfu,kolkas tokiu budu dar nei karto nepagavau herpeso smile.gif blush2.gif

Aisku dabar jau drinks_cheers.gif
Na,logiskai,tai ir tubelej visos tos pat bakterijos yra,kurios buvo ant sepetuku,taigi gaunasi vienas ir tas pats,bet jei ant dusios ramiau,tai vis geriau nei nieko biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 06 07, 17:38)
Prieš kelias dienas perskaičiusi kissable_lips atsiliepimą iš kart pagalvojau kada sprogs "burbulas". Jau taip prigyrė, kad net neįtikėtina. Ir štai pasitvirtino  biggrin.gif

taip taip,ir as galvojau - eh ,tobulas blizgesys!Laikysis,kvepes,spindes,bus pigmentuotas,ir nei vienam faktoriui pliuso negaliu padet..
eisiu dar karta testuot kito blizgesio.. make up factory yra kazkoks uz 40 lt,maciau ,kaip jis atrodo ant lupu ,spindejimas - dievazi ,nuostabus ir spalva yra .. bet kaip su issilaikymu nezinau smile.gif
tesiu paieskas.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 06 07, 18:38)

Minėjau, kad tai subjektyvi nuomonė, nes man tai tikrai buvo vau bigsmile.gif
Viskas, ką parašiau, tiesa, man tik kvapas toks įdomus, priprast reikia, o visa kita perfekt thumbup.gif
Rytoj išbandysiu parduotuvėj, ant rankos, nes pigmento tai tikrai labai daug buvo pas mane, toks ryškus, smagus, laaabai tikiuos tą patį pamatyt parduotuvėj wub.gif

QUOTE(giedrute 99 @ 2010 06 07, 19:05)
Na nera cia jokio burbulo mirksiukas.gif Jai patiko,o mum ne.Juk kas vienam patinka,gali kitam visai nepatikti. Juk daug kam patiks tikrai,bet bus kam ir nepatiks. Tiesiog... 4u.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ka siandiena dar karta testavau ta naujiena.Dirbtinej sviesoi, nera pigmentuoti labai,bet isejus i lauka,uztenka tos pigmentacijos.

Siandien pagaliau isigijau Givenchy blizgesiuka,emiau 08nr, koraline spalva wub.gif Kokia patenkinta esu.Dar ir turejau sukaupus kortelej pinigeliu,tai gavosi 65lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 06 08, 15:47)
Siandien pagaliau isigijau Givenchy blizgesiuka,emiau 08nr, koraline spalva wub.gif Kokia patenkinta esu.Dar ir turejau sukaupus kortelej pinigeliu,tai gavosi 65lt. 4u.gif

Sveikinu, puikus pirkinukas...isivaizduoju spalvyte turetu buti labai grazi wub.gif gal parodysite kaip realiai ant lupu atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas esate bandziusios blizgesiuku is make up forever? Kaip jie laikosi, kokios spalvytes grazios?
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 06 08, 15:47)
Na ka siandiena dar karta testavau ta naujiena.Dirbtinej sviesoi, nera pigmentuoti labai,bet isejus i lauka,uztenka tos pigmentacijos.

O kuris cia? Gloss Interdit Ultra Shiny Color Plumping? 08 sexy pink?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giselle: 08 birželio 2010 - 18:37
QUOTE(Giselle @ 2010 06 08, 19:31)
O kuris cia? Gloss Interdit Ultra Shiny Color Plumping? 08 sexy pink?

Aha,sita wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2010 06 08, 18:51)
Sveikinu, puikus pirkinukas...isivaizduoju spalvyte turetu buti labai grazi  wub.gif gal parodysite kaip realiai ant lupu atrodo bigsmile.gif

Rytoi, dienos sviesoi nusifotkinsiu.Labai dziaugiuosi,tikrai labai fainas,tik tiek,kad sausina man lupas,po jo norisi vazelino.Bet vistiek naudosiu nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrute 99: 08 birželio 2010 - 19:45
Sveikos,
vakar buvau droge ir neradau to savo blizgio unsure.gif
nusiminiau labai, nes norėjau pirkt, tai reikės laukt kitos progos arba akcijos ir tada lėkt pirkt ax.gif
Atsakyti