Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Avot kaip cia gavosi doh.gif Nu nieka,keliausiu pasiziureti nail.gif
Atsakyti
Aš irgi laukiu nesulaukiu kol galėsiu lėkt apžiūrinėt wub.gif
Tos fuchsia spalvos blizgis yra vienas iš mano must have spalvų, o panaši mano jau link pabaigos, o man patinka tokia spalva, tai labai džiaugiuos atradus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 05, 20:53)
Aš irgi laukiu nesulaukiu kol galėsiu lėkt apžiūrinėt wub.gif
Tos fuchsia spalvos blizgis yra vienas iš mano must have spalvų, o panaši mano jau link pabaigos, o man patinka tokia spalva, tai labai džiaugiuos atradus thumbup.gif

begede,sugundet hihihi.gif
kas nors mate droge Klp pirkt? 4u.gif
Papildyta:
cia paziuret siulau visoms apie Deborah ta nauja blizgesi smile.gif :
http://www.youtube.c...h?v=zptMXF-EOdU
Atsakyti
Nu ką dabar, aš pati save sugundžiau biggrin.gif
Tas filmukas tai geras, man patiko biggrin.gif
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais apie ta Deborah Euphoric shine :
Nubėgu ir drogą,lekiu prie tos euforijos.. irrr... vos nečiumpu jau persikinės spalvos butelaičio,bet staiga šauna mintis ,kad vistik reikia išbandyt tą gėrį tiesiai ant lūpų,imu rožinę spalvą,dezinfekuoju šepetėlį,užtepu.. ir .. :
1.Spalvos pigmento beveik nerasta,matosi tik koks tai atspalvis.
2.Blizgučiai toli gražu taip nežėri kaip reklamoje.
3.Skonis - tragiškas,minutelei vos nesupykino,bet sustabdžiau save nenuvalius,nes buvo įdomus išsilaikomumas.
4.Prabuvau su juo 1.5 h - geriau kava,po kavos blizgesio nei kvapo neliko.
5.Jautesi nedidelis dilgciojimas,bet labai neilgai.
Viska sudejus - dziaugiuos,kad nuejau nuo stendo nenusipirkus sito "gerio" smile.gif

Nubegau i eurokosa ir nusipirkau tiesiog paprasciausia volume up blizgesiuka,permatoma,persiku kvapo,saldanti smile.gif
Tai tiek smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2010 06 07, 16:52)
Nubėgu ir drogą,lekiu prie tos euforijos.. irrr... vos nečiumpu jau persikinės spalvos butelaičio,bet staiga šauna mintis ,kad vistik reikia išbandyt tą gėrį tiesiai ant lūpų,imu rožinę spalvą,dezinfekuoju šepetėlį,užtepu.. ir ..  :

Kaip tai darot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 07, 16:15)
Kaip tai darot?  ax.gif

smile.gif taip ir jauciau,kad sulauksiu sito klausimo biggrin.gif
kadangi nerizikuoju,kad herpis nuolat atsinaujintu,tai nesiuojos maza cutasepto butelaiti ir servetele smile.gif papurskiu ant serveteles siek tiek cutasepto ir nuvalau visa blizgesio kakliuko ir kempinelę smile.gif
cutaseptas beabeajo skirtas ranku dezinfekcijai,taciau puikiausiai pagelbeja ir norint nuvalyt lupu blizgi taip apsisaugant nuo herpes smile.gif
Atsakyti
Nu ka ir as siandiena isbandziau ta naujiena.Nu zinokit,patiks toms,kurios nemegsta pigmentuotu blizgesiu.Zerejimas tikrai nekaip reklamoje [zurnale].Na neman,kvapas wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2010 06 07, 16:52)
Ateinu su atsiliepimais apie ta Deborah Euphoric shine :
Nubėgu ir drogą,lekiu prie tos euforijos.. irrr... vos nečiumpu jau persikinės spalvos butelaičio,bet staiga šauna mintis ,kad vistik reikia išbandyt tą gėrį tiesiai ant lūpų,imu rožinę spalvą,dezinfekuoju šepetėlį,užtepu.. ir ..  :
1.Spalvos pigmento beveik nerasta,matosi tik koks tai atspalvis.
2.Blizgučiai toli gražu taip nežėri kaip reklamoje.
3.Skonis - tragiškas,minutelei vos nesupykino,bet sustabdžiau save nenuvalius,nes buvo įdomus išsilaikomumas.
4.Prabuvau su juo 1.5 h - geriau kava,po kavos blizgesio nei kvapo neliko.
5.Jautesi nedidelis dilgciojimas,bet labai neilgai.
Viska sudejus - dziaugiuos,kad nuejau nuo stendo nenusipirkus sito "gerio" smile.gif

Nubegau i eurokosa ir nusipirkau tiesiog paprasciausia volume up blizgesiuka,permatoma,persiku kvapo,saldanti smile.gif
Tai tiek smile.gif biggrin.gif

Dabar susimąsčiau.
O negali būt kitoks mėginuke? Nes ką jūs parašėt man viskas atvirkščiai.
Pigmentacija tai dar ir kokia buvo, o žėrėjo dar vos ne daugiau nei reklamoj, tokie atskiri daug blizgučių wub.gif
Nu bet šakės, aš rytoj jau varysiu jo pirkt, nes siaubingai patiko iš mėginėlio doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2010 06 07, 17:27)
smile.gif taip ir jauciau,kad sulauksiu sito klausimo biggrin.gif
kadangi nerizikuoju,kad herpis nuolat atsinaujintu,tai nesiuojos maza cutasepto butelaiti ir servetele smile.gif papurskiu ant serveteles  siek tiek cutasepto ir nuvalau visa blizgesio kakliuko ir kempinelę smile.gif
cutaseptas beabeajo skirtas ranku dezinfekcijai,taciau puikiausiai pagelbeja ir norint nuvalyt lupu blizgi taip apsisaugant nuo herpes smile.gif

Tai bet noredama pakabinti blizgio,ji merkiat (ta ,,dezinfekuota" pagaliuka) i bakteriju karalyste ir dazotes realiai vistiek su tuo paciu,lyg butu nedezinfekuotas,ar as netaip supratau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 07, 17:02)
Dabar susimąsčiau.
O negali būt kitoks mėginuke? Nes ką jūs parašėt man viskas atvirkščiai.
Pigmentacija tai dar ir kokia buvo, o žėrėjo dar vos ne daugiau nei reklamoj, tokie atskiri daug blizgučių  wub.gif
Nu bet šakės, aš rytoj jau varysiu jo pirkt, nes siaubingai patiko iš mėginėlio  doh.gif

keista.. nes tieji blizgiai tikrai man pasirode nepigmentuoti...
arba mes ta ryskuma skirtingai suprantam 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 06 07, 17:05)
Tai bet noredama pakabinti blizgio,ji merkiat (ta ,,dezinfekuota" pagaliuka) i bakteriju karalyste ir dazotes realiai vistiek su tuo paciu,lyg butu nedezinfekuotas,ar as netaip supratau? blush2.gif

realiai taip,tenka kabint is indelio,bet siaip,kazkoki sauguma jausma pagaunu,kai dezinfekuoju pati sepeteli,nes man toks jausmas,kad jis visas apkibes bakterijomis smile.gif
pfu pfu pfu,kolkas tokiu budu dar nei karto nepagavau herpeso smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 07, 18:05)

Va va... drinks_cheers.gif Be to, nenorėčiau, kad Cutasept'o ant lūpų patektų.
Aš tai visgi bandau blizgius, lūpdažius tik ant rankos... ax.gif
Atsakyti