Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 06 03, 17:53)
o man bendrai VS blizgiai patinka - gerai laikosi, neerdaug lipnus, skaniai kvepia, gerai dengiasi. Zodziu kasdienai pats tas  tongue.gif

Man tik 'minty' serijos VS blizgiai patinka - nes ten saldumas netoks ikyrus ir netaip jauciasi. ax.gif Bet del laikymo, taupumo, dengimosi ir tt sutikt privalau. 4u.gif Buvo metas, kai Lancome 'Juicy tubes' ir VS labai patiko, bet po to taip ikyrejo tas didelis saldumas, kad iki siol negaliu ju naudot...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 06 04, 02:17)
Man tik 'minty' serijos VS blizgiai patinka - nes ten saldumas netoks ikyrus ir netaip jauciasi.  ax.gif Bet del laikymo, taupumo, dengimosi ir tt sutikt privalau.  4u.gif Buvo metas, kai Lancome 'Juicy tubes' ir VS labai patiko, bet po to taip ikyrejo tas didelis saldumas, kad iki siol negaliu ju naudot...

As megstu kaip ant lupo "skanus" blizgis, tai man netrukdo.
Tuo labiau, kad kaitalioju su kitais blizgesiais, tai nespeja igrist biggrin.gif
Atsakyti
Naujiena, man patinka bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Jau gundaus, dar gavau šian mėginuką tai kai pamėginsiu nuspręsiu pirkt ar ne. Kainytė laabai gundo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 05, 10:29)
Naujiena, man patinka  bigsmile.gif
Jau gundaus, dar gavau šian mėginuką tai kai pamėginsiu nuspręsiu pirkt ar ne. Kainytė laabai gundo  wub.gif

Grazios spalvos. drinks_cheers.gif Parasykit atsiliepimus, kai isbandysit meginuka, kaip laikosi ant lupu? O kur jus matet prekyboj ir kokia kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Black&White: 05 birželio 2010 - 12:02
O jie pigmentuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 06 05, 13:00)
Grazios spalvos.  drinks_cheers.gif Parasykit atsiliepimus, kai isbandysit meginuka, kaip laikosi ant lupu?  O kur jus matet prekyboj ir kokia kaina?

QUOTE(giedrute 99 @ 2010 06 05, 13:13)
O jie pigmentuoti? 4u.gif

Pakankamai pigmentuoti, kaina Droge 26Lt, bent jau taip parašyta žurnale. Tikrai parašysiu kai išbandysiu ilgesniam laikui, nevalgydama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 05, 14:46)
Pakankamai pigmentuoti, kaina Droge 26Lt, bent jau taip parašyta žurnale. Tikrai parašysiu kai išbandysiu ilgesniam laikui, nevalgydama biggrin.gif

Perziurejau drogo zurnaliuka ir tokiu blizgiu ten nera. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Black&White: 05 birželio 2010 - 14:24
Prie "Panelės" žurnalo buvo, ten parašyta ieškoti Droguose smile.gif Kitą savaitę gal lėksiu biggrin.gif
Atsakyti
Pirmai kai rašiau pasidažiau savuoju, jau valanda praėjo, panašu kad dar ilgaiiii laikysis, labai gražiai atrodo.
Pamėginsiu kuo efektyviau apibūdint smile.gif
Spalvytė nr08 Euphoric Fuchsia
user posted image
Ant reklaminių lūpų ta spalva pavaizduota taip:
user posted image
Realiai kiek ne tokia ryški.

Reklamoje rašo:
1. Švelnios tekstūros
2. Malonaus orchidėjų kvapo
3. Ilgai išlieka
4. Ypatingai spindi
5. Puikiai drėkina ir maitina
6. Nesukelia lipnumo pojūčio
7. Hipoalerginis

Mano pastebėjimai:
1. Tekstūra tikrai labai maloni, ant lūpų dengiasi labai gerai, minkštai, pakankamai skystas, bet neišbėga
2. Kvapas labai slidus dalykas. Jis taip įdomiai kvepia, bijau, jaurioms kvapams geriau nenaudoti, nes gali įkyrėti, nors tikrai maloniai kvepia, svarbu nesmirda biggrin.gif
3. Pagal tekstūrą laikysis ilgai, nes tie kur laiko trumpai matos iš karto jie jau po pusvalandžio ne taip atrodo, o šitas normaliai, valanda jau, o tviska kaip naujas biggrin.gif
4. Tikrai taip. Turi daugybę atskirų blizgučių, jų nesijaučia, bet tuo pačiu vos ne veidrodiškai spindi, toks įdomus, bet tikrai spindesys garantuotas wub.gif
5. Jaučias lūpos sudrėkintos, nors balzamu netepiau, čia tikriausiai dėl sudėtyje esančio vitamino E, kuris visada suveikia.
6. Tikrai visiškai nelipnus.
7. Mano lūpos nėra jautrios, bet manau jautrialūpėms toks užrašas tikrai padeda, sudėtyje yra vitaminų, kurie nesujautrina, na bet čia neaišku, ne mano kompetencijoj tą žinot biggrin.gif

Dar rašo, kad jame yra laimės molekulių, bet nežinau kaip čia biggrin.gif Man su visais blizgiais pasidažius noris šypsotis biggrin.gif biggrin.gif

Tai tiek, gal padės kažkiek ir Jums
Atsakyti
Nu jusu aprasymas tai wub.gif galetumet prekes reklamuot biggrin.gif atrodo tobulas blizgis, jauciu kentes pinigine, oj kentes. surrender.gif
Atsakyti
[quote=Kissable_lips,2010 06 05, 15:53]
Pirmai kai rašiau pasidažiau savuoju, jau valanda praėjo, panašu kad dar ilgaiiii laikysis, labai gražiai atrodo.

Biski ne itema.Aciu,kad pranesete,kad jau naujas nr isejo.Perskaicius nuskuodziau pirkti,bet meginio neradau jame verysad.gif Bet reklama tikrai wub.gif Tai teks pedinti iki Drogo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 06 05, 17:55)
Nu jusu aprasymas tai  wub.gif galetumet prekes reklamuot  biggrin.gif atrodo tobulas blizgis, jauciu kentes pinigine, oj kentes.  surrender.gif

Man jis labai patiko, atitiko visus mano blizgiams keliamus reikalavimus. Ant mano lūpų atrodė panašiau ne į šio blizgio reklamą, bet į l'oreal glam shine diamant reklamines lūpas, tie blizgučiai tokie patys wub.gif
Bet žinokit kaip pridirbo man pačiai tas žurnalas su visu mėginuku doh.gif biggrin.gif
Antradienį varysiu į Alytų, ten droge ieškosiu, ir tikrai pirksiu jei rasiu, nes nu super, ir labai gerai, kad galima pasimėgint prieš perkant, nes parduotuvėj kažkaip nepatikima bandyt.
Noriu savo spalvytės fuchsia ir kokios šviesesnės.

QUOTE(giedrute 99 @ 2010 06 05, 20:54)
Biski ne itema.Aciu,kad pranesete,kad jau naujas nr isejo.Perskaicius nuskuodziau pirkti,bet meginio neradau jame verysad.gif Bet reklama tikrai  wub.gif Tai teks pedinti iki Drogo. mirksiukas.gif

Aš prenumeratorė, tarp kitko jei jau OT tai OT biggrin.gif
Prenumeratos kaina 49lt metam, ir gaunat dovanų dar garnier body tonic su masažuokliu

Dar atsiminiau Guerlain. Šių naujųjų deborah euphoric fuchsia man geresnė nei guerlain'o fuchsia. Gražiau spindi, o kainos atžvilgiu trigubai pigiau wub.gif

Dėl laikymo. Ėjau valgyt, buvo praėję maždaug pusantros valandos, ir galvoju ai dzin nusivalgys ir viskas, ir nesisaugojau, paskui pasižiūrėjau vidury valgio į veidrodį - tai buvo lygiai toks pat, nenusivalgęs, bet jau nusivaliau, nes nesmagu man valgyt su blizgiu doh.gif
Labai sužavėta likau
Atsakyti