Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(vetruze @ 2010 06 02, 09:10)
as pati turiu COY superinis,kazkiek lipnus,bet yra simta kartu lipnesniu,spalva nera intensyvi,nieko jis man nesubega,normalus,gera kaina

man irgi nesubega ne truputelio +laabai gerai issilaiko thumbup.gif esu be galo patenkinta pirkiniu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 06 01, 00:22)

As irgi pasisakysiu del jo, siandien isbandziau - is esmes neblogas, bet tikejausi kazko geresnio. Kvapas saldokas, bet man tas netrukdo, pats blizgis lipnus, ir didziausias minusas kar nelabai graziai pasiskirsto, reikia ilgiau skirstyti sepeteliu kad lygiai pasidengtu. O laiko, bent jau man, neilgai.
Beja, maniskis Sweet, tai spalvyte ant lupu vos matoma.
Atsakyti
Mergaites, gal patarsit - noriu lupu blizgio, bet kad butu persvieciamas (na, skaidrus), klasikine raudona spalva (uztepus, kad tik atspalvi suteiktu) ir kad nebutu blizguciu, o blizgesys butu kaip lako (na, kaip nagu lakas ar lakuoti batai blizga). IR kad lupu labai nesausintu smile.gif
Nezinau ar aiskiai parasiau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dobiliukai @ 2010 06 03, 11:33)
Mergaites, gal patarsit - noriu lupu blizgio, bet kad butu persvieciamas (na, skaidrus), klasikine raudona spalva (uztepus, kad tik atspalvi suteiktu) ir kad nebutu blizguciu, o blizgesys butu kaip lako (na, kaip nagu lakas ar lakuoti batai blizga). IR kad lupu labai nesausintu smile.gif
Nezinau ar aiskiai parasiau...  blush2.gif

Jei megstat salduma, tai Victoria's Secret yra is 'beauty rush' serijos vysninis - atitinka visus kriterijus + labai skanus (jei megstat salduma).
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 05 29, 20:51)
Sita firma Vipera nera brangi,kiek pamenu,visko kainos tokios iki 25 lt.,bent anksciau buvo. Manau,butu kokiose bazese ar turguose.

Reikes ir man pasiziureti,tokia viliojanti kainair dar kokybe gera sakot.liudna bus jei nerasiu pirkt,o kas gamintojas ?
Atsakyti
Kas gali palyginti siuos? Kaip spalva ant lupu atrodo,ar atitinka ir issilaikymas? 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 06 03, 14:47)
Jei megstat salduma, tai Victoria's Secret yra is 'beauty rush' serijos vysninis - atitinka visus kriterijus + labai skanus (jei megstat salduma).

o man bendrai VS blizgiai patinka - gerai laikosi, neerdaug lipnus, skaniai kvepia, gerai dengiasi. Zodziu kasdienai pats tas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 03, 16:05)
Kas gali palyginti siuos?

Man asmeniskai malonesnis Givenchy uz YSL, Chanel'io nebandziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 06 03, 20:29)
Man asmeniskai malonesnis Givenchy uz YSL, Chanel'io nebandziau  smile.gif

O givenchy labai matosi tas neoninis, ar kaip pavadinti,atspalvis?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 03, 20:33)
O givenchy labai matosi tas neoninis, ar kaip pavadinti,atspalvis?

Butent tokiu spalvu as nebandziau. Pats blizgis Givenchy Pop Gloss man labiau patinka nei YSL Golden Gloss
Atsakyti
Is tu 3,rinkciausi pirmiausiai YSL,antroje Givenchy,trecioje Chanel.Chanel man asmeniskai nieko nelaiko,labai greitai susinaudojo,riebus,drystu sakyti,kad yra perlamutro.Gyvenchy,visai neblogas,as turiu meginukus is naujausios kolekcijos,tai patiko,nusiziurejus turiu dvi spalvas [jus kur parodete,buten ju nebandziau]Jie gan pigmentuoti,graziai zeri,ant lupu nesijaucia.O YSL patys paciausi jau keli metai.Ir pirksiu pako ju bus. Laiko gerai,malonus ant lupu,labai graziai zeri,vienu zodziu patys paciausi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 06 03, 14:47)

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti