Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Giselle @ 2010 05 31, 16:39)
Man labai grazi spalvyte is Givenchy 448 coral impresion berods taip vadinas is sios vasaros limotuotos kolekcijos  wub.gif  wub.gif  wub.gif Labai graziai ant lupu  thumbup.gif
user posted image

mane irgi domina kaina. O kaip ant lupu, ar intensyvi spalva, su blizguciais? Paveiksliuke tai labai grazi spalvyte atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 05 31, 17:28)
Panos, kaip jum Gosh blizgesiai?  bigsmile.gif

Vakar kaip tik pasibandžiau ir tokia nebloga spalvyte ant lupų gavosi, dauguma švelnūs atspalviai kiek mačiau. beto gerai laikėsi, mastau kad teks man prie jo dar kartą sugrįžti ax.gif tik aš bandžiau ne su teptuku o tą išspaudžiamą, ir beto jo kaina nėra didele 29 su centais
Atsakyti
Man labai grazi spalvyte is Givenchy 448 coral impresion berods taip vadinas is sios vasaros limotuotos kolekcijos  wub.gif  wub.gif  wub.gif Labai graziai ant lupu  thumbup.gif
user posted image

Sis blizgesiukas ne sios vasaros kolekcijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2010 05 31, 18:38)
mane irgi domina kaina. O kaip ant lupu, ar intensyvi spalva, su blizguciais? Paveiksliuke tai labai grazi spalvyte atrodo.

Man atrodo kad 79 lt, aha yra su blizguciais wub.gif
Atsakyti
siandien gavau Smashbox lupu blizgi sweet spalvyte is wicked lovely kolekcijos.siaip labai patiko kvapas wub.gif spalva wub.gif bet tikejausi gal kad bus siek tiek daugiau pigmentuotas ax.gif lipnokas,as nemegstu lipniu bet kazkaip sitas stebuklingai netrukdo biggrin.gif net patinka bigsmile.gif issilaiko puikiai thumbup.gif man ne vienAs taip ilgai nesilaiko ax.gif is esmes patiko labai bigsmile.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2010 05 31, 17:20)
Vakar mačiau tokius blizgius žalgirio maximos antrame aukšte, ten pačioj maximoj yra toks kampelis kosmetikos, tai va ten jie kainuoja 10 Lt smile.gif

Aaaciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 05 31, 18:28)

As turejau nude atspalvio, tai iki siol prisimenu ir noriu pakartot. Laikesi gal neitin puikia, bet spalva grazi, skonis geras. thumbup.gif

QUOTE(Dovkyte @ 2010 06 01, 00:22)
siandien gavau Smashbox lupu blizgi sweet spalvyte is wicked lovely kolekcijos.siaip labai patiko kvapas wub.gif spalva wub.gif bet tikejausi gal kad bus siek tiek daugiau pigmentuotas ax.gif lipnokas,as nemegstu lipniu bet kazkaip sitas stebuklingai netrukdo biggrin.gif net patinka bigsmile.gif issilaiko puikiai thumbup.gif man ne vienAs taip ilgai nesilaiko ax.gif is esmes patiko labai bigsmile.gif  ax.gif

As visus 3 turejau, bet visus parduodu/pardaviau - 'sweet' maziausiai spalva duoda, 'sultry' daugiausiai. 'Coy' tokia nude-abrikosine, man patiko ir tiko turbut labiausiai, bet ju skoniai mane kiek erzina (nors ir gana neutralus yra). Ech, nenormaliai isranki esu blizgiams... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 01 birželio 2010 - 03:16
siandien gavau Smashbox lupu blizgi sweet spalvyte is wicked lovely kolekcijos.siaip labai patiko kvapas wub.gif spalva wub.gif bet tikejausi gal kad bus siek tiek daugiau pigmentuotas ax.gif lipnokas,as nemegstu lipniu bet kazkaip sitas stebuklingai netrukdo biggrin.gif net patinka bigsmile.gif issilaiko puikiai thumbup.gif man ne vienAs taip ilgai nesilaiko ax.gif is esmes patiko labai bigsmile.gif  ax.gif
user posted image

Man is pradziu patiko, bet kad isgauti spalva, reikia daugiau tepti, tai pastebejau, kad po tam tikro ax.gif laiko subega, kaip dauguma milky blizgiu. Nebent plonai tepti reikia. O kvapas man visai patiko
Papildyta:
QUOTE(Black&White @ 2010 05 31, 18:28)

Turiu du - 59 ir 55 (su kempinelem). Priekaistu jiems neturiu. Be ypatingo kvapo, vidutiniskai lipnus. Sakyciau, neblogi kaip uz tokia kaina, bet matyt pardavinesiu, nes kazkaip vis gulineja jie pas mane, net nezinau kodel g.gif , gal kad mylimesniu turiu, o saves prisiversti sunaudoti negaliu blush2.gif .
Atsakyti
user posted image

as pati turiu COY superinis,kazkiek lipnus,bet yra simta kartu lipnesniu,spalva nera intensyvi,nieko jis man nesubega,normalus,gera kaina
Atsakyti
As turiu sio Smashbox blizgesio Wicked Lovely SWEET spalvyte, man labai patinka, lipsnumas tikrai pakenciamas ir neikirus, spalvyte labai grazi...ypac vasarai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 06 01, 08:51)
Turiu du - 59 ir 55 (su kempinelem). Priekaistu jiems neturiu.

59 mano mylimiausia nude spalvyte buvo wub.gif Kaip tik planuoju vel juos apziuret atostogaudama LT ir jauciu pirksiu, jei nuomone apie spalva nepasikeite (nors reikes kaina ziuret, gal cia vietoj uzsisakyt pigiau bus). O gal jau ir lukesciai bei reikalavimai blizgiams bus pasikeite ir isauge biggrin.gif

QUOTE(vetruze @ 2010 06 02, 10:10)
as pati turiu COY superinis,kazkiek lipnus,bet yra simta kartu lipnesniu,spalva nera intensyvi,nieko jis man nesubega,normalus,gera kaina

Man irgi jie nesubega, nors su tokiais pieniniais atspalviais daznai turiu ta beda. Pvz Nars 'turkish delight' ilgai svajojau, nusipirkau, o subega nerealiai. doh.gif
Atsakyti
user posted image

O gal kas zinote kur pigiau isigyti galima situ blizgesiuku,buciau labai dekinga. 4u.gif
Atsakyti