Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(zirniuke1990 @ 2010 05 29, 21:56)
Taip si kosmetikos linija nera brangi mirksiukas.gif  bent blizgeziukai tai kokybiski thumbup.gif

idomu kur Vilniuje galima rasti situos blizgius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2010 05 29, 23:02)
idomu kur Vilniuje galima rasti situos blizgius bigsmile.gif

Mane taip pat sudomino smile.gif Laukiu "tasku" smile.gif
Atsakyti
Vilniuje,Kaune manyciau kur bazese g.gif Vipera firma.tai ieskoti tarp kosmetikos rusiskos,lenkiskos unsure.gif nelabai ka galiu patarti
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 02 26, 20:52)
O aš šito laukiu, jau tuoj turėtų parkeliaut.
user posted image
Kažkaip neradau apie jį atsiliepimų, tikiuosi nenusivilsiu g.gif

Gal kas šitą bandėt?
user posted image

o pirmas kokia firma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liumix @ 2010 05 30, 21:59)
o pirmas kokia firma?  g.gif

Manau Versace smile.gif
Atsakyti
Gal kas patartumete, koks geras blizgesiukas koralinio atspalvio? Labai noriu, bet pasirinkimas didelis, o kokia spalva graziai ant lupu ziurisi, nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2010 05 31, 13:41)
Gal kas patartumete, koks geras blizgesiukas koralinio atspalvio? Labai noriu, bet pasirinkimas didelis, o kokia spalva graziai ant lupu ziurisi, nezinau.

Nu šakės jei būtų gamyboj tai tikrai siūlyčiau Avon brilliant shine gleaming coral, pati turiu, tai super atrodo ant lūpų, daugiau tokios spalvytės geros savo kely nesutikau, jau kartosiuos tikriausiai, bet labai džiaugiuos kad dar jo puse tūbelės turiu ir jis labai skalsus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2010 05 30, 00:55)
Mane taip pat sudomino smile.gif Laukiu "tasku" smile.gif

Vakar mačiau tokius blizgius žalgirio maximos antrame aukšte, ten pačioj maximoj yra toks kampelis kosmetikos, tai va ten jie kainuoja 10 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2010 05 31, 13:41)

Man labai grazi spalvyte is Givenchy 448 coral impresion berods taip vadinas is sios vasaros limotuotos kolekcijos wub.gif wub.gif wub.gif Labai graziai ant lupu thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giselle: 31 gegužės 2010 - 16:13
QUOTE(kamarele @ 2010 05 31, 16:20)
Vakar mačiau tokius blizgius žalgirio maximos antrame aukšte, ten pačioj maximoj yra toks kampelis kosmetikos, tai va ten jie kainuoja 10 Lt smile.gif

aciu, prie progos butinai ten uzsuksiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2010 05 31, 16:39)
Man labai grazi spalvyte is Givenchy 448 coral impresion berods taip vadinas is sios vasaros limotuotos kolekcijos  wub.gif  wub.gif  wub.gif Labai graziai ant lupu  thumbup.gif
user posted image

Kokia ju kaina?
Atsakyti
Panos, kaip jum Gosh blizgesiai? bigsmile.gif
Atsakyti