Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 27, 15:38)
Va žadėtasis mano turtelis  biggrin.gif  Suskaičiavau 11, tikėjaus daugiau biggrin.gif Bet čia nėra lūpų balzamų ir lūpdažių, todėl visai normaliai dar smile.gif Visus myliu  wub.gif  Man net ne patys brangiausi duoda puikių rezultatų  4u.gif
Jei kas bus įdomu, klauskit

Kaip jum essence xxxl shine blizgiai? as turejau viena, bet man ziauriaai trumpai ant lupu laikydavos, tik pasitepu , po valandos jau ner. g.gif Ir dar pakuote labai greit nusitryne, matau ne man vienai biggrin.gif
Kokie ten blizgesiai 3, 4, 5 nuo kaires.?

QUOTE(Babystar @ 2010 05 27, 20:26)
jau ko per daug nebuna, tai jau tikrai blizgesiuku, jau pora metu esu pametus galva del ju..

Kaip jum Loreal Glamshine blizgesiai, kaip laikosi ir atrodo ant lupu? Kokios ten spalvos (nr) ir kuris labiau patinka? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Black&White: 28 gegužės 2010 - 07:42
QUOTE(Giselle @ 2010 05 27, 22:40)
Kuri butent bandete?

Zinokit dabar nepasakysiu tiksliai tik atsimenu gala Gloss Interdit,o nr turiu nusiziurejus du, 08 Sexy Pink,ir 01 Capricious Pink.Labai patiko kad sakyciau tirstoki,spalvos irgi gan ryskokos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 05 28, 08:41)
Kaip jum essence xxxl shine blizgiai? as turejau viena, bet man ziauriaai trumpai ant lupu laikydavos, tik pasitepu , po valandos jau ner.  g.gif Ir dar pakuote labai greit nusitryne, matau ne man vienai  biggrin.gif
Kokie ten blizgesiai 3, 4, 5 nuo kaires.?

Labai faini lengvi blizgiukai, laiko ne per ilgiausiai, bet pakankamai man blush2.gif Nusitrina be proto greitai, man kelias dienas pasinešiojus rankinuke jau apsitrynė doh.gif
3 ir 4 ant pakuotės parašyta Shiseido glam shine juice, bet įtariu kad neoriginalūs, nes pirkau ne parduotuvėj, o parduotuvėj tokių nemačiau g.gif
5 tai lancome water pure shine lip gloss. Irgi nežinau, ar originalus, nes mažai informacijos internete g.gif Bet kokybė tai fantastiška, laiko labai ilgai, tepas tolygiai, nu tikrai kokybiški visi, spalvos intensyvios, nesubėga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 05 28, 07:41)
Kaip jum Loreal Glamshine blizgesiai, kaip laikosi ir atrodo ant lupu? Kokios ten spalvos (nr) ir kuris labiau patinka?  4u.gif

Glamshine Crystals(shviesus) 301 coral strass, super, ir kvapas malonus ir nera lipnus, lengvas, laikosi neblogai....zeri laaaaabai smarkiai, ypac grazus ant kokio ruz. lupdaziuko, bet ir be jo graziai atrodo, tik biski jauciasi tos daleles, bet visai nedaug. o Kitas Glamshine nekoks....negaliu rasti dabar, veliau numeriuka parasysiu, grebiau tik del to, kad akcija buvo EUROVAISTINEI tongue.gif

Atsakyti
user posted image

man labiausiai patinkantys blizgesiukai,atradau labai netiketai wub.gif nuo desines 1 ir 2 blizgesiukai.Suteikia toki zeruciu svytejima svelniai rozinis naturalus ir koralu spalvyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zirniuke1990 @ 2010 05 28, 23:41)
man labiausiai patinkantys blizgesiukai,atradau labai netiketai wub.gif nuo desines 1 ir 2 blizgesiukai.Suteikia toki zeruciu svytejima svelniai rozinis naturalus ir koralu spalvyte thumbup.gif

Visai nematyti negirdėti. iš kur čia? smile.gif
Atsakyti
Nezinau mergaites kaip kituose miestuose,bet cia pirkta Panevezyje g.gif ieskojau nepamenu kazkokio rusisko produkto ir uzeinu i zaros turgeli ir taip gundanciai kosmetios skyrelyje jie guli,neatsilaikiau blush2.gif ir vis tik po 7lt berots pasiemiau du iskart wub.gif pigus daiktas,na bet kokybe super thumbup.gif nesubega i baltas rauksles doh.gif kvepia labai,zeruciai tokie spindi sauleje na atradimas man rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zirniuke1990 @ 2010 05 29, 00:15)
Nezinau  mergaites kaip kituose miestuose,bet cia pirkta Panevezyje g.gif  ieskojau nepamenu kazkokio rusisko produkto ir uzeinu i zaros turgeli  ir taip gundanciai kosmetios skyrelyje jie guli,neatsilaikiau blush2.gif  ir vis tik po 7lt berots pasiemiau du iskart wub.gif pigus daiktas,na bet kokybe super thumbup.gif nesubega i baltas rauksles doh.gif kvepia labai,zeruciai tokie spindi sauleje na atradimas man rolleyes.gif

Kaaaip sugundei bigsmile.gif Kažin kituose miestuose įmanoma rast? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zirniuke1990 @ 2010 05 28, 23:41)

Wau.. koks grozis.. pirmi du is desnes mano mylimiausios spalvos wub.gif
Atsakyti
Sita firma Vipera nera brangi,kiek pamenu,visko kainos tokios iki 25 lt.,bent anksciau buvo. Manau,butu kokiose bazese ar turguose.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 05 29, 19:51)
Sita firma Vipera nera brangi,kiek pamenu,visko kainos tokios iki 25 lt.,bent anksciau buvo. Manau,butu kokiose bazese ar turguose.

Nu blem reiks pralekt bigsmile.gif niekad nemaciau.. jau buciau griebus, man patinka tokios pienines spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
Taip si kosmetikos linija nera brangi mirksiukas.gif bent blizgeziukai tai kokybiski thumbup.gif
Atsakyti