Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Gerai, nelimpa, nelaša biggrin.gif
Man arčiau širdelės rožinė, o persikine padažytos lūpos labai gražu wub.gif
Atsakyti
Va žadėtasis mano turtelis biggrin.gif Suskaičiavau 11, tikėjaus daugiau biggrin.gif Bet čia nėra lūpų balzamų ir lūpdažių, todėl visai normaliai dar smile.gif Visus myliu wub.gif Man net ne patys brangiausi duoda puikių rezultatų 4u.gif
Jei kas bus įdomu, klauskit
user posted image
Atsakyti
As Kristianoje bandziau Givenchy,labai patiko,butinai isigysiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 05 27, 17:54)

Nu va kaip skirtingai - jums Guerlain ne, o man puikus, Givenchy jums patiko, o man fe kaip nepatinka jie. Nors paaiskint labai neturiu kuo nepatinka: erzinantis kazkoks blizgis, nemalonus ant lupu, neskanus kvapas/skonis.
Atsakyti
jau ko per daug nebuna, tai jau tikrai blizgesiuku, jau pora metu esu pametus galva del ju..apart situ dar uzsakiau ir laukiu nesulaukiu 3ju blizgiu is naujos serijos MAC Superglass doh.gif
user posted image
YSL man nesubega nors lupos sausos, man patinka ir kvapas ir konsistencija, vasarai kaip tik lengvuciai blizgiai, tik laiko trumpai, jai noriu gero pigmento ir kad laikytusi naudoju Lancome LAQUE FEVER, jai noriu blizguciu naudoju MAC, YSL blizguciai greitai dingsta....L'orealio shvesesnis labai graziai zeria, is dimond serijos, o kitas koralinis....nekoks, spalvos beveik nera, blizguciu ant lupu nesimato....VS permatomas, laiko super, saldus, tik lupas sausina, Lancome JT laikosi super, zeria labai graziai. Megstamiausias is visu yra Clarins 02, duoda shvelnia ruz. spalvyte, laikosi gan neblogai, nera lipnus, labai malonus skonis ir kvapas, padrekina, kas dienai nera geresnio(man) smile.gif pats kairiausias Deborah-dugiau nepirksiu, pigmentas labai silpnas ir greit dingsta nuo lupyciu....Guerlain turejau 3vienoi pakuotei, likusi spalvyte ne prie visko tinka, bet esu patenkinta, laikosi, kvepia-neblogai. Mac'o creminiai blizgiai subega...sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babystar: 27 gegužės 2010 - 19:37
QUOTE(shopingas @ 2010 05 27, 20:19)
Nu va kaip skirtingai - jums Guerlain ne, o man puikus, Givenchy jums patiko, o man fe kaip nepatinka jie. Nors paaiskint labai neturiu kuo nepatinka: erzinantis kazkoks blizgis, nemalonus ant lupu, neskanus kvapas/skonis.

smile.gif Aha,visiska priesingybe. mirksiukas.gif
Papildyta:
Visdelto man asmeniskai patys paciausi yra YSL,ir Lancome LaQue Fever. As isviso pirma tepu YSL,ir ant virsaus Lancome.Labai graziai gaunasi,ir laiko uztikrintai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 27, 15:38)
Va žadėtasis mano turtelis  biggrin.gif  Suskaičiavau 11, tikėjaus daugiau biggrin.gif Bet čia nėra lūpų balzamų ir lūpdažių, todėl visai normaliai dar smile.gif Visus myliu  wub.gif  Man net ne patys brangiausi duoda puikių rezultatų  4u.gif
Jei kas bus įdomu, klauskit
user posted image

kaip AVON blyzgesiai ypac tie domina kur su teptuku, kaip spalvos laikimasi ir fektas ant lupu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 05 27, 22:15)
kaip AVON blyzgesiai ypac tie domina kur su teptuku, kaip spalvos laikimasi ir fektas ant lupu 4u.gif

Turiu 3 tai apie visus parašysiu smile.gif
1. Brilliant shine blizgis, tas kur tūbelėj, be teptuko. Man pats pačiausias iš visų, nedaug reikia, ilgai laiko, labai drėkina lūpas, gražiai veidrodiškai spindi, lūpos tokios gaivios atrodo, labai sveikos, tik pliusai šitam blizgiui, ir spalvytė tobula, bet jo jau nėra prekyboj, na dar turiu apie pusę tūbelės, bet vistiek gaila verysad.gif
2. Cool pout. Šaldantis lūpų blizgis, tas šviesus. Gražiai spindi, švelnią spalvytę suteikia, maloniai šaldo, vasarai super wub.gif Laiko vidutiniškai, kelias valandas, nelipnus. Jei neklystu jo jau irgi nebėra, nemačiau kataloge doh.gif
3. Plump pout. Putlinamasis, tas tamsus, spalvą gana intensyvią tokia avietinę suteikia, irgi vėsina, po to sušildo, ir toks efektas papučia lūpas ax.gif Man jis toks vakarinis, nes spalvytė tokia poryškė, laiko ilgai ax.gif
Apskritai avono blizgiai visi kur turiu labai patinka, bet brilliant shine pats pačiausias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 05 27, 17:54)

Kuri butent bandete?
Atsakyti
QUOTE(Babystar @ 2010 05 27, 21:26)
jau ko per daug nebuna, tai jau tikrai blizgesiuku, jau pora metu esu pametus galva del ju..apart situ dar uzsakiau ir laukiu nesulaukiu 3ju blizgiu is naujos serijos MAC Superglass  doh.gif

YSL man nesubega nors lupos sausos, man patinka ir kvapas ir konsistencija, vasarai kaip tik lengvuciai blizgiai, tik laiko trumpai, jai noriu gero pigmento ir kad laikytusi naudoju Lancome LAQUE FEVER, jai noriu blizguciu naudoju MAC, YSL blizguciai greitai dingsta....L'orealio shvesesnis labai graziai zeria, is dimond serijos, o kitas koralinis....nekoks, spalvos beveik nera, blizguciu ant lupu nesimato....VS permatomas, laiko super, saldus, tik lupas sausina, Lancome JT laikosi super, zeria labai graziai. Megstamiausias is visu yra Clarins 02, duoda shvelnia ruz. spalvyte, laikosi gan neblogai, nera lipnus, labai malonus skonis ir kvapas, padrekina, kas dienai nera geresnio(man) smile.gif pats kairiausias Deborah-dugiau nepirksiu, pigmentas labai silpnas ir greit dingsta nuo lupyciu....Guerlain turejau 3vienoi pakuotei, likusi spalvyte ne prie visko tinka, bet esu patenkinta, laikosi, kvepia-neblogai. Mac'o creminiai blizgiai subega...sad.gif

Kokia to blizgaus Mac spalvyte?
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2010 05 28, 01:40)
Kokia to blizgaus Mac spalvyte?

speju cia MAC Dazzleglass Baby Sparks. Jei ne - BabyStar pataisys... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 05 28, 01:39)
speju cia MAC Dazzleglass Baby Sparks. Jei ne - BabyStar pataisys...  blush2.gif

Taip mirksiukas.gif
Atsakyti