Gerai, nelimpa, nelaša
Man arčiau širdelės rožinė, o persikine padažytos lūpos labai gražu
Va žadėtasis mano turtelis Suskaičiavau 11, tikėjaus daugiau Bet čia nėra lūpų balzamų ir lūpdažių, todėl visai normaliai dar Visus myliu Man net ne patys brangiausi duoda puikių rezultatų
Jei kas bus įdomu, klauskit
As Kristianoje bandziau Givenchy,labai patiko,butinai isigysiu.
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 05 27, 17:54)
Nu va kaip skirtingai - jums Guerlain ne, o man puikus, Givenchy jums patiko, o man fe kaip nepatinka jie. Nors paaiskint labai neturiu kuo nepatinka: erzinantis kazkoks blizgis, nemalonus ant lupu, neskanus kvapas/skonis.
jau ko per daug nebuna, tai jau tikrai blizgesiuku, jau pora metu esu pametus galva del ju..apart situ dar uzsakiau ir laukiu nesulaukiu 3ju blizgiu is naujos serijos MAC Superglass
YSL man nesubega nors lupos sausos, man patinka ir kvapas ir konsistencija, vasarai kaip tik lengvuciai blizgiai, tik laiko trumpai, jai noriu gero pigmento ir kad laikytusi naudoju Lancome LAQUE FEVER, jai noriu blizguciu naudoju MAC, YSL blizguciai greitai dingsta....L'orealio shvesesnis labai graziai zeria, is dimond serijos, o kitas koralinis....nekoks, spalvos beveik nera, blizguciu ant lupu nesimato....VS permatomas, laiko super, saldus, tik lupas sausina, Lancome JT laikosi super, zeria labai graziai. Megstamiausias is visu yra Clarins 02, duoda shvelnia ruz. spalvyte, laikosi gan neblogai, nera lipnus, labai malonus skonis ir kvapas, padrekina, kas dienai nera geresnio(man) pats kairiausias Deborah-dugiau nepirksiu, pigmentas labai silpnas ir greit dingsta nuo lupyciu....Guerlain turejau 3vienoi pakuotei, likusi spalvyte ne prie visko tinka, bet esu patenkinta, laikosi, kvepia-neblogai. Mac'o creminiai blizgiai subega...
YSL man nesubega nors lupos sausos, man patinka ir kvapas ir konsistencija, vasarai kaip tik lengvuciai blizgiai, tik laiko trumpai, jai noriu gero pigmento ir kad laikytusi naudoju Lancome LAQUE FEVER, jai noriu blizguciu naudoju MAC, YSL blizguciai greitai dingsta....L'orealio shvesesnis labai graziai zeria, is dimond serijos, o kitas koralinis....nekoks, spalvos beveik nera, blizguciu ant lupu nesimato....VS permatomas, laiko super, saldus, tik lupas sausina, Lancome JT laikosi super, zeria labai graziai. Megstamiausias is visu yra Clarins 02, duoda shvelnia ruz. spalvyte, laikosi gan neblogai, nera lipnus, labai malonus skonis ir kvapas, padrekina, kas dienai nera geresnio(man) pats kairiausias Deborah-dugiau nepirksiu, pigmentas labai silpnas ir greit dingsta nuo lupyciu....Guerlain turejau 3vienoi pakuotei, likusi spalvyte ne prie visko tinka, bet esu patenkinta, laikosi, kvepia-neblogai. Mac'o creminiai blizgiai subega...
QUOTE(shopingas @ 2010 05 27, 20:19)
Nu va kaip skirtingai - jums Guerlain ne, o man puikus, Givenchy jums patiko, o man fe kaip nepatinka jie. Nors paaiskint labai neturiu kuo nepatinka: erzinantis kazkoks blizgis, nemalonus ant lupu, neskanus kvapas/skonis.
Aha,visiska priesingybe.
Papildyta:
Visdelto man asmeniskai patys paciausi yra YSL,ir Lancome LaQue Fever. As isviso pirma tepu YSL,ir ant virsaus Lancome.Labai graziai gaunasi,ir laiko uztikrintai.
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 27, 15:38)
Va žadėtasis mano turtelis Suskaičiavau 11, tikėjaus daugiau Bet čia nėra lūpų balzamų ir lūpdažių, todėl visai normaliai dar Visus myliu Man net ne patys brangiausi duoda puikių rezultatų
kaip AVON blyzgesiai ypac tie domina kur su teptuku, kaip spalvos laikimasi ir fektas ant lupu
QUOTE(agvill @ 2010 05 27, 22:15)
kaip AVON blyzgesiai ypac tie domina kur su teptuku, kaip spalvos laikimasi ir fektas ant lupu
Turiu 3 tai apie visus parašysiu
1. Brilliant shine blizgis, tas kur tūbelėj, be teptuko. Man pats pačiausias iš visų, nedaug reikia, ilgai laiko, labai drėkina lūpas, gražiai veidrodiškai spindi, lūpos tokios gaivios atrodo, labai sveikos, tik pliusai šitam blizgiui, ir spalvytė tobula, bet jo jau nėra prekyboj, na dar turiu apie pusę tūbelės, bet vistiek gaila
2. Cool pout. Šaldantis lūpų blizgis, tas šviesus. Gražiai spindi, švelnią spalvytę suteikia, maloniai šaldo, vasarai super Laiko vidutiniškai, kelias valandas, nelipnus. Jei neklystu jo jau irgi nebėra, nemačiau kataloge
3. Plump pout. Putlinamasis, tas tamsus, spalvą gana intensyvią tokia avietinę suteikia, irgi vėsina, po to sušildo, ir toks efektas papučia lūpas Man jis toks vakarinis, nes spalvytė tokia poryškė, laiko ilgai
Apskritai avono blizgiai visi kur turiu labai patinka, bet brilliant shine pats pačiausias
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 05 27, 17:54)
Kuri butent bandete?
QUOTE(Babystar @ 2010 05 27, 21:26)
jau ko per daug nebuna, tai jau tikrai blizgesiuku, jau pora metu esu pametus galva del ju..apart situ dar uzsakiau ir laukiu nesulaukiu 3ju blizgiu is naujos serijos MAC Superglass
Kokia to blizgaus Mac spalvyte?
QUOTE(Apvalute @ 2010 05 28, 01:40)
Kokia to blizgaus Mac spalvyte?
speju cia MAC Dazzleglass Baby Sparks. Jei ne - BabyStar pataisys...
QUOTE(lisik @ 2010 05 28, 01:39)
speju cia MAC Dazzleglass Baby Sparks. Jei ne - BabyStar pataisys...
Taip