Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Black&White @ 2010 05 25, 20:22)
Gal nufotkintumet ir nuotrauka idetumet?  4u.gif Idomu butu paziuret..

Rytoj galėsiu įkelt, susidėliosiu į vieną vietą smile.gif
Aš irgi mažintis stengiuos, taip susižiūrėjau ir matau, kad visus daugiau ar mažiau naudoju, dabartiniam laikui atradau savo laaaabai seną blizgesį shiseido(bent jau ant buteliuko taip parašyta, įtariu, gali būt padielkė, nes pirkau seniai ir ne iš parduotuvės, to blizgio turiu 2 spalvas, kokybė nerealiai gera, laikos ilgai, tepas lygiai, nesubėga į ruoželius, tai reiškia kokybę galima gauti ne tik parduotuvėje. Įtarimą kelia tik tai, kad įvedus visą blizgio pavadinimą neišmeta nieko, nėra tokio unsure.gif ) tai nerealiai spalvytė tinka prie mano įdegusio per saulėtas dienas ir savaiminio įdegio kremo parudinto veido smile.gif neįsivaizduoju, kaip galėčiau tokį patį gauti paskui, labai norėsiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 25 gegužės 2010 - 20:28
QUOTE(Malena @ 2010 05 25, 19:39)
Jus turbut Vishy kolekcijos nematet biggrin.gif

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 25, 19:40)
Pas mane apie 15 šiuo metu, smarkiai stengiuos mažint, bet visi labai patinka biggrin.gif

Galima būtų pamatyt? biggrin.gif
Atsakyti
Nu panos atejau isdeti i suns dienas Guerlain bizgius.Nu s paskutinis,skystas,varva per lupu konturus,nelaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 05 26, 16:27)
Nu panos atejau isdeti i suns dienas Guerlain bizgius.Nu s paskutinis,skystas,varva per lupu konturus,nelaiko doh.gif

Na va, kaip skirtingai kiekvienai, siaip esu apie Guerlain blizgius geru atsiliepimu skaicius smile.gif
Atsakyti
Man Guerlain blizgiai vieni iš geriausių rolleyes.gif
Atsakyti

ju reikia labai nedaug,nera jie labai skysti
Atsakyti
Ne ne.Mesiu as ji po velniu mad.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 05 26, 19:38)
Ne ne.Mesiu as ji po velniu mad.gif

Galiu perimt smile.gif

Žadėtos foto teks palaukt, nebuvo šiandien laiko, tik dabar prisėdau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 26 gegužės 2010 - 19:38

Jus apie 'kiss kiss' cia taip? Man jie puikus - o tiksliau visi bandyti Guerlain blizgiai puikus. Konsistencija is skystesniu, bet nu niekas nevarva, jei saikingai tepi. Padauginus, tai taip, nesilaiko konture, bet cia jau ne lbizgio, o tepejos problema biggrin.gif Man Guerlain tik savo kvadratine pakuote nepatinka (kaip ir kiti tokia forma turintys blizgiai).
Atsakyti
Man tai guerlain butu visai nieko ir konsistencija gera ir niekas nenuvarva, bet labai greitai neueina spalva, labai trumpai laikosi reikia daznai tepliotis, tai tas juose nepatinka, todel antra karta nepirkciau schmoll.gif
Papildyta:
O kokie atsiliepimai butu apie Givenchy Gloss Interdit Ultra-Shiny Color Plumping Effect?
user posted image
Atsakyti

Aš irgi skaičiau atsiliepimus, kad jo mažai reikia rolleyes.gif

QUOTE(Giselle @ 2010 05 26, 23:35)
O kokie atsiliepimai butu apie Givenchy Gloss Interdit Ultra-Shiny Color Plumping Effect?
user posted image

Patį dešiniausią turiu, man labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 05 27, 10:36)
Aš irgi skaičiau atsiliepimus, kad jo mažai reikia rolleyes.gif
Patį dešiniausią turiu, man labai patinka wub.gif

Mane tai ta trecia nuo kaires spalvyte labai vilioja wub.gif Kaip laikosi ant lupu?
Atsakyti