O man Chanel levres laaaaaabai patiko - tiek savo tekstūra, tiek laikymu ant lūpų, lengvai dažosi, žėrėjimas nuostabus ir šiaip labai patiko, pirkau ir pirksiu tūkstančius kartų Dar vieninteliai, kuriuos drąsiai galiu prilygint Chanelio gėriui, tai Sisley blizgesiai (tik kaina kandžiojasi) ir MAC Dazzleglass
O YSL tai nėra blogi, bet tikrai ne geriausi, bent jau kaina man per didelė pagal kokybę ir vaizdą ant lūpų Nusivalgo greičiau du kart nei Chanelis ar MAC
Mano šiuo metu turimi lūpų blizgėsiai:
Pakomentuosiu:
1. Lancome Color fever gloss, spalva 125, nepatinka, lipnokas, klampokas, kažkas "ne to", spalva visai ne mano..
2.3.4. - Lancome Juicy tubes, spalvos melon 22, cerise 15, fraise 17 - nepatinka, be galo lipnūs, pernelyg permatomi, spalva melon visai kaip bespalvis blizgis, kitos dvi šiek tiek ryškenės už lūpų spalvą, bet skirtumo tarp šių atspalvių ant lūpų nesimato. Melon naudoju po namus vietoj lūpų balzamo
5. Loreal Glam Shine Cristals, spalva Bronze strass 300 - patinka labai, malonus ant lūpų, gerai laikosi, nelipnus, efektą duoda būtent tokį, kokio man reikia
6. Bourjois Eau de gloss, spalva Rose vitamine 17 - patinka, lengvas, visiškai nesijaučia ant lūpų, nei kiek nelipnus. Prastai laikosi. Ir dar tarsi smėliuko į indelį būtų įberta
7. Coastal scents Smacks, spalva Oasis - patinka, nelipnus, bet gerai laikosi, tik spalvytės neatitaikiau..
8. Essence XXXL shine, splava Glamour to go 08 - šitas patinka labiausiai Visiškai nelipnus, gerai laikosi, maloniai kvepia, fantastiškai atrodo ant lūpų, labai komfortiškas, man norisi jį naudoti kasdien
Pakomentuosiu:
1. Lancome Color fever gloss, spalva 125, nepatinka, lipnokas, klampokas, kažkas "ne to", spalva visai ne mano..
2.3.4. - Lancome Juicy tubes, spalvos melon 22, cerise 15, fraise 17 - nepatinka, be galo lipnūs, pernelyg permatomi, spalva melon visai kaip bespalvis blizgis, kitos dvi šiek tiek ryškenės už lūpų spalvą, bet skirtumo tarp šių atspalvių ant lūpų nesimato. Melon naudoju po namus vietoj lūpų balzamo
5. Loreal Glam Shine Cristals, spalva Bronze strass 300 - patinka labai, malonus ant lūpų, gerai laikosi, nelipnus, efektą duoda būtent tokį, kokio man reikia
6. Bourjois Eau de gloss, spalva Rose vitamine 17 - patinka, lengvas, visiškai nesijaučia ant lūpų, nei kiek nelipnus. Prastai laikosi. Ir dar tarsi smėliuko į indelį būtų įberta
7. Coastal scents Smacks, spalva Oasis - patinka, nelipnus, bet gerai laikosi, tik spalvytės neatitaikiau..
8. Essence XXXL shine, splava Glamour to go 08 - šitas patinka labiausiai Visiškai nelipnus, gerai laikosi, maloniai kvepia, fantastiškai atrodo ant lūpų, labai komfortiškas, man norisi jį naudoti kasdien
QUOTE(dontstop @ 2010 05 25, 17:54)
Mano šiuo metu turimi lūpų blizgėsiai:
Oho, nu ir nemazai blizgesiu turit. Grazi kolekcija
QUOTE(Indra A. @ 2010 05 25, 18:06)
Oho, nu ir nemazai blizbgesiu turit
Kad nedaug Va Apvalutė kartą kokius keliasdešimt buvo idėjusi Aš stengiuosi iki 10 vnt turėti vienu metu
QUOTE(dontstop @ 2010 05 25, 18:07)
Kad nedaug Va Apvalutė kartą kokius keliasdešimt buvo idėjusi Aš stengiuosi iki 10 vnt turėti vienu metu
Nu nu, nedaug Man belieka baltai pavydet, neleidziu sau tiek daug blizgesiuku
QUOTE(Indra A. @ 2010 05 25, 18:19)
Nu nu, nedaug Man belieka baltai pavydet, neleidziu sau tiek daug blizgesiuku
Jus turbut Vishy kolekcijos nematet
Pas mane apie 15 šiuo metu, smarkiai stengiuos mažint, bet visi labai patinka
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 25, 19:40)
Pas mane apie 15 šiuo metu, smarkiai stengiuos mažint, bet visi labai patinka
Gal nufotkintumet ir nuotrauka idetumet? Idomu butu paziuret..
QUOTE(Malena @ 2010 05 25, 19:39)
Jus turbut Vishy kolekcijos nematet
Buvo mane apemusi blizgesiu manija, dabar jau pristabdziau, nebeperku be saiko
QUOTE(ViShy @ 2010 05 25, 20:25)
Buvo mane apemusi blizgesiu manija, dabar jau pristabdziau, nebeperku be saiko
Kam dabar manija?Juk dazniausiai viena keicia kita
As turiu Chanel ir YSL likucius, man jie apylygiai, nepasakyciau kad prasti. Nesuprantu uz ka Chanel taip peikiat, man tai mielas blizgesiukas, net kita spalva noreciau issigyt. Tiesa maniskis is 2009m. vasaros kolekcijos, tai gal patobulintas nei tie senesni.
Dabar dazniausiai dazausi su Lancome Juicy Tubes Candy spalva, labai patinka, kvepia kramtoske Ant virsaus Lancome blizgi bespalvi 021 numeriu, kuris slapiu lupu efekta duoda.
QUOTE(Malena @ 2010 05 25, 20:42)
Juk dazniausiai viena keicia kita
Man taip nelabai gaudavosi Siuo metu turiu virs 20 blizgiu ir pristabdziau pirkima, nes kai kurie taip ir guli nenaudojami
siuo metu lygiai 14 blizgesiuku turiu ir norisi dar ir dar, nezinau ka daryti ) gal as cia ne i tema prie jusu chaneliu ir YSL bet mano megstamiausi yra oriflame lupu blizgesiai "gloss berries", turiu dvi skirtingas spalvytas, nu super man, spalvos ant lupu atrodo taip, kaip ir pakuoteje, neatrodo bespalviai, o kas svarbiausia drekina irminkstina lupas, as kartais net pasitepu vietoj balzamo imesiu nuotraukyte jei kam idomu.
http://www.chennaish...oss-berries.jpg
taip pat man patinka essence xxxl shine, turiu taip pat du ir neseniai atradau avon saldanti blizgi - nuostabus!
http://www.chennaish...oss-berries.jpg
taip pat man patinka essence xxxl shine, turiu taip pat du ir neseniai atradau avon saldanti blizgi - nuostabus!