Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

as irgi naudoju CHANELio blizgiuka nr11 levres scintillantes glossimer.tai buteliuke spalva atrodo intensyvesne,kai uzsitepi,tokis perregimas buna,bet visumoj esu labai patenkinta,lupos buna labai svelnios,sudrekintos,neserpetojancios thumbup.gif
Atsakyti
O as labai likau nusivylus Chanelio Levres Scintillantes glossimer blizgesiais doh.gif Kadangi nemegstu imti is stendo ir meginiu teptis ant lupu, tai patepliojau tik ant rankos , atrode neblogai... negalejau apsisprest is triju spalvu kurios noriu, tai nusipirkau visus tris (nr 121, 139, 104)...Dabar nezinau kur det reikes doh.gif Man nepatinka jo tekstura, toks net nemalonus jausmas ant lupu susidaro (tarsi nutirpimas, sunkumas), spalvos grazios tik buteliukuose, o kai uztepi tai nieko nesimato doh.gif Slapiam lupu efektui suteikti,tai taip, bet norint isgauti, kad ir spalva butu, tai neverta tiketi biggrin.gif Dar minusas, jeigu lupas vedzioji piestuku, tai blizgesys negraziai sulieja kontura.... Zodziu grysiu prie savo YSL (Golden gloss), nes jis milijona kartu geresnis visomis prasmemis.. skanus, intesyvi spalva, blizgesys ir malonus ant lupu (na tiesa kadangi skanus, tai kyla noras nusivalgyti ir gal kiek lipnokas) ax.gif
user posted image
Dar is YSL neblogi Touche Brillance (irgi skanus) tongue.gif Zodziu man asmeniskai po YSL naudojimo Chanel blizgesiai pasirode kaip kosmaras doh.gif Bet kaip sakoma, nepabandysi nesuzinosi, tik kvaila as, kad 3 is karto pirkau, pradziai galejau viena pabandymui imti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2010 05 10, 22:54)

Ne šitą, neatsimenu kaip spalvytė vadinas, Kristutėj bandžiau, labai lipnus, ilgai laikos, tokia grynai coral spalvytė, ai dar mačiau labai tobulą spalvą prestige lūpų blizgio smile.gif
Šita smashbox irgi labai graži, bet man niekada nesigauna tokios pieninės ir nude lūpos, raudonis viską pamuša biggrin.gif
Atsakyti
sweetapple, dažnai ir man būna sunku išsirinkt (tiek blizgesius, tiek lūpdažius), nes mėginukų nemėgstu bandyt ant lūpų doh.gif Tai tenka ir spalva ir tekstūra nusivilt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetapple @ 2010 05 24, 17:46)
O as labai likau nusivylus Chanelio Levres Scintillantes glossimer blizgesiais  doh.gif Kadangi nemegstu imti is stendo ir meginiu teptis ant lupu, tai patepliojau tik ant rankos , atrode neblogai... negalejau apsisprest is triju spalvu kurios noriu, tai nusipirkau visus tris (nr 121, 139, 104)...Dabar nezinau kur det reikes  doh.gif Man nepatinka jo tekstura, toks net nemalonus jausmas ant lupu susidaro (tarsi nutirpimas, sunkumas), spalvos grazios tik buteliukuose, o kai uztepi tai nieko nesimato  doh.gif Slapiam lupu efektui suteikti,tai taip, bet norint isgauti, kad ir spalva butu, tai neverta tiketi biggrin.gif Dar minusas, jeigu lupas vedzioji piestuku, tai blizgesys negraziai sulieja kontura.... Zodziu grysiu prie savo YSL (Golden gloss), nes jis milijona kartu geresnis visomis prasmemis.. skanus, intesyvi spalva, blizgesys ir malonus ant lupu (na tiesa kadangi skanus, tai kyla noras nusivalgyti ir gal kiek lipnokas)  ax.gif
user posted image
Dar is YSL neblogi Touche Brillance (irgi skanus)  tongue.gif  Zodziu man asmeniskai po YSL naudojimo Chanel blizgesiai pasirode kaip kosmaras doh.gif Bet kaip sakoma, nepabandysi nesuzinosi, tik kvaila as, kad 3 is karto pirkau, pradziai galejau viena pabandymui imti  doh.gif

pritariu nuomonei del Chanel Levres Scintillantes glossimer blyzgesio, nesusipratimas kazkoks, pati turejau siaubo filmas tikrai, atidaviau duktereciai mazai panaudojus, o dabar naudoju YSL golden petal spalvyte is naujos kolekcijos laaaabai patinka, gerai laikosi spalva ant lupu gaunasi tokia kaip ir tubelei, zodziu super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetapple @ 2010 05 24, 17:46)
O as labai likau nusivylus Chanelio Levres Scintillantes glossimer blizgesiais  doh.gif Kadangi nemegstu imti is stendo ir meginiu teptis ant lupu, tai patepliojau tik ant rankos , atrode neblogai... negalejau apsisprest is triju spalvu kurios noriu, tai nusipirkau visus tris (nr 121, 139, 104)...Dabar nezinau kur det reikes  doh.gif Man nepatinka jo tekstura, toks net nemalonus jausmas ant lupu susidaro (tarsi nutirpimas, sunkumas), spalvos grazios tik buteliukuose, o kai uztepi tai nieko nesimato  doh.gif Slapiam lupu efektui suteikti,tai taip, bet norint isgauti, kad ir spalva butu, tai neverta tiketi biggrin.gif Dar minusas, jeigu lupas vedzioji piestuku, tai blizgesys negraziai sulieja kontura.... Zodziu grysiu prie savo YSL (Golden gloss), nes jis milijona kartu geresnis visomis prasmemis.. skanus, intesyvi spalva, blizgesys ir malonus ant lupu (na tiesa kadangi skanus, tai kyla noras nusivalgyti ir gal kiek lipnokas)  ax.gif
user posted image
Dar is YSL neblogi Touche Brillance (irgi skanus)  tongue.gif  Zodziu man asmeniskai po YSL naudojimo Chanel blizgesiai pasirode kaip kosmaras doh.gif Bet kaip sakoma, nepabandysi nesuzinosi, tik kvaila as, kad 3 is karto pirkau, pradziai galejau viena pabandymui imti  doh.gif

na,nezinau,cia jau taip kategoriskai parasyta,man pvz YSL laaabai blizga,tos smulkios daleles dar ir ant lupu jauciamos,na,tikrai nera YSL tokie jau nepamainomi,man Chanel daug labiau patinka ir spalva tikrai imanoma issirinkti ir ant lupu matosi,del skonio irgi nesutinku,bet nepersu savo nuomones,tik noriu patarti,jei cia pasiskaite eisit rinktis blizgesio,tai pabandykit tuos ir tuos butinai 4u.gif
Atsakyti
Man asmeniskai YSL Golden Gloss nepatiko, subega i lupu rauksleles.
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 05 25, 10:13)

rimtai g.gif niekada nesubego man
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 05 25, 10:15)

Tai va, kiekvienai skirtingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 05 25, 08:09)
na,nezinau,cia jau taip kategoriskai parasyta,man pvz YSL laaabai blizga,tos smulkios daleles dar ir ant lupu jauciamos,na,tikrai nera YSL tokie jau nepamainomi,man Chanel daug labiau patinka ir spalva tikrai imanoma issirinkti ir ant lupu matosi,del skonio irgi nesutinku,bet nepersu savo nuomones,tik noriu patarti,jei cia pasiskaite eisit rinktis blizgesio,tai pabandykit tuos ir tuos butinai 4u.gif

Na as tik pasidalinau savo patyrimu ir issakiau savo nuomone. Kategoriska del to, nes zinau, kad daugiau tu Chanelio blizgesiu nebepirskiu ir dar dabar galvoju kam situs reiks atiduot smile.gif
Kiekviena renkames kas mums labiausiai tinka ir patinka, skoniai gi skirtingi mirksiukas.gif
QUOTE(ViShy @ 2010 05 25, 08:13)

Tai gal jusu labai lupos sausos g.gif unsure.gif
QUOTE(agvill @ 2010 05 25, 08:15)

drinks_cheers.gif Man ir niekada nesubego schmoll.gif

Zodziu isvada tokia, kad kas tinka vienai gali visiskai netikti kitai. Gerai, kad yra is ko rinktis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Man geriausi Zepter ir Pupa lūpų blizgesiai wub.gif
Atsakyti
Na cia jau toks dalykas, kad visoms skirtingai, bet man YSL blizgiai nepatinka - subega i rauksleles (jei tokie pininiai atspalviai), nepatinka ju skonis, konsistencija. Chanel esu karta bandzius ir daugiau i ta puse neziuriu (isvis Chanel kaip firma manes netraukia) - nerealiai sausino lupas blizgis. doh.gif
Atsakyti