Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Gal yra bandziusiu Lancome JT pure kolekcija labai domina si spalva:
user posted image
Atsakyti
AS tai pora sav jau turiu DIOR blizgesi-patikekit nieko panasaus nesu turejus,nerealus,labai graziai gula ant lupu,malonus,nelipnus,ilgai tikrai laikosi.Zodziu 10 balu.Tikrai vertas tu pinigeliu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 05 13, 20:04)
AS tai pora sav jau turiu DIOR blizgesi-patikekit nieko panasaus nesu turejus,nerealus,labai graziai gula ant lupu,malonus,nelipnus,ilgai tikrai laikosi.Zodziu 10 balu.Tikrai vertas tu pinigeliu. thumbup.gif

Mhmmm, o koki ? smile.gif Dior ne viena blizgesi turi smile.gif Cia jau konkretumo noretusi smile.gif
Atsakyti
user posted image
Vakar issigyjau Lancome Fever gloss blizgi.Jokiu priekaistu,malonus,nelipnus,gerai laikosi.
Dar Chanel 2010 kolekcijos blizgiai labai gundanciai atrode,bet kadangi Chaneliuka praeitu metu turiu,tai pasidaviau pagundai isbandyti Lancome feveri smile.gif
Nuo Lapkricio naudojau YSL Golden Gloss,manau saltajam sezonui idealus.Vasarai norisi lengvesnio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 05 14, 19:14)
Vakar issigyjau Lancome Fever gloss blizgi.Jokiu priekaistu,malonus,nelipnus,gerai laikosi.
Dar Chanel 2010 kolekcijos blizgiai labai gundanciai atrode,bet kadangi Chaneliuka praeitu metu turiu,tai pasidaviau pagundai isbandyti Lancome feveri smile.gif
Nuo Lapkricio naudojau YSL Golden Gloss,manau saltajam sezonui idealus.Vasarai norisi lengvesnio smile.gif

Tokia spalvyte isigijote, kaip foto?Koks Nr?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 15 gegužės 2010 - 13:44
QUOTE(kotri_ @ 2010 05 14, 19:26)
Tokia spalvyte isigijote, kaip foto?Koks Nr?

ne,maniskis be spalvis praktiskai,efektas labai labai dregnu lupu su smulkiais zeruciais.Numeriukas 021 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 05 14, 19:14)

Man jis nepatiko... Kiek pamenu skonis neitin buvo (as labai tam jautri), o ir spalva labai lengva, nepigmentuota - tuo metu kaip tik kazkokio ryskesnio norejau, tai nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 05 14, 22:31)
Man jis nepatiko... Kiek pamenu skonis neitin buvo (as labai tam jautri), o ir spalva labai lengva, nepigmentuota - tuo metu kaip tik kazkokio ryskesnio norejau, tai nepatiko.

Tai kad jis bespalvis,tai kokios spalvos tikejaisi?Ar tu kita nr turejai?
Del skonio tai jokio nepastebejau.Pvz YSL tikrai intensyvesni kvapa turi.
Atsakyti
labai patinka šis blizgesys
user posted image
tik kaina nedėkinga smile.gif Žiūrėsiu per kiek laiko sunaudosiu unsure.gif unsure.gif Toks jausmas man, kad brangesni greičiau baigiasi unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamonds @ 2010 05 15, 15:39)
labai patinka šis blizgesys
user posted image
tik kaina nedėkinga smile.gif Žiūrėsiu per kiek laiko sunaudosiu  unsure.gif  unsure.gif  Toks jausmas man, kad brangesni greičiau baigiasi  unsure.gif  biggrin.gif

O kokia cia spalva?Faina tokia.Chanel man ilgai groja,ne is tu kur greit baigiasi.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 05 15, 15:46)
O kokia cia spalva?Faina tokia.Chanel man ilgai groja,ne is tu kur greit baigiasi.

mano spalvytė šiek tiek kitokia, raudonesnė ax.gif Numeriuko neparašysiu dabar, nes darbe pirmam stalčiuj guli, tai jei ką - brūkšt brūkšt per lupytes biggrin.gif Tikiuosi ir man ilgai gros, nes labai jau patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 05 15, 13:36)
Tai kad jis bespalvis,tai kokios spalvos tikejaisi?Ar tu kita nr turejai?

As kita spalva turejau - kaip rasiau, norejau kazko ryskesnio, tai berods kazka is ryskesniu roziniu-rausvu turejau, bet spalva ant lupu tokia perregima gaudavosi, o daug uztept neidavo.
Atsakyti