Gal yra bandziusiu Lancome JT pure kolekcija labai domina si spalva:
AS tai pora sav jau turiu DIOR blizgesi-patikekit nieko panasaus nesu turejus,nerealus,labai graziai gula ant lupu,malonus,nelipnus,ilgai tikrai laikosi.Zodziu 10 balu.Tikrai vertas tu pinigeliu.
QUOTE(Tacita @ 2010 05 13, 20:04)
AS tai pora sav jau turiu DIOR blizgesi-patikekit nieko panasaus nesu turejus,nerealus,labai graziai gula ant lupu,malonus,nelipnus,ilgai tikrai laikosi.Zodziu 10 balu.Tikrai vertas tu pinigeliu.
Mhmmm, o koki ? Dior ne viena blizgesi turi Cia jau konkretumo noretusi
Vakar issigyjau Lancome Fever gloss blizgi.Jokiu priekaistu,malonus,nelipnus,gerai laikosi.
Dar Chanel 2010 kolekcijos blizgiai labai gundanciai atrode,bet kadangi Chaneliuka praeitu metu turiu,tai pasidaviau pagundai isbandyti Lancome feveri
Nuo Lapkricio naudojau YSL Golden Gloss,manau saltajam sezonui idealus.Vasarai norisi lengvesnio
QUOTE(Malena @ 2010 05 14, 19:14)
Vakar issigyjau Lancome Fever gloss blizgi.Jokiu priekaistu,malonus,nelipnus,gerai laikosi.
Dar Chanel 2010 kolekcijos blizgiai labai gundanciai atrode,bet kadangi Chaneliuka praeitu metu turiu,tai pasidaviau pagundai isbandyti Lancome feveri
Nuo Lapkricio naudojau YSL Golden Gloss,manau saltajam sezonui idealus.Vasarai norisi lengvesnio
Tokia spalvyte isigijote, kaip foto?Koks Nr?
QUOTE(kotri_ @ 2010 05 14, 19:26)
Tokia spalvyte isigijote, kaip foto?Koks Nr?
ne,maniskis be spalvis praktiskai,efektas labai labai dregnu lupu su smulkiais zeruciais.Numeriukas 021
QUOTE(Malena @ 2010 05 14, 19:14)
Man jis nepatiko... Kiek pamenu skonis neitin buvo (as labai tam jautri), o ir spalva labai lengva, nepigmentuota - tuo metu kaip tik kazkokio ryskesnio norejau, tai nepatiko.
QUOTE(shopingas @ 2010 05 14, 22:31)
Man jis nepatiko... Kiek pamenu skonis neitin buvo (as labai tam jautri), o ir spalva labai lengva, nepigmentuota - tuo metu kaip tik kazkokio ryskesnio norejau, tai nepatiko.
Tai kad jis bespalvis,tai kokios spalvos tikejaisi?Ar tu kita nr turejai?
Del skonio tai jokio nepastebejau.Pvz YSL tikrai intensyvesni kvapa turi.
QUOTE(Diamonds @ 2010 05 15, 15:39)
labai patinka šis blizgesys
tik kaina nedėkinga Žiūrėsiu per kiek laiko sunaudosiu Toks jausmas man, kad brangesni greičiau baigiasi
tik kaina nedėkinga Žiūrėsiu per kiek laiko sunaudosiu Toks jausmas man, kad brangesni greičiau baigiasi
O kokia cia spalva?Faina tokia.Chanel man ilgai groja,ne is tu kur greit baigiasi.
QUOTE(Malena @ 2010 05 15, 15:46)
O kokia cia spalva?Faina tokia.Chanel man ilgai groja,ne is tu kur greit baigiasi.
mano spalvytė šiek tiek kitokia, raudonesnė Numeriuko neparašysiu dabar, nes darbe pirmam stalčiuj guli, tai jei ką - brūkšt brūkšt per lupytes Tikiuosi ir man ilgai gros, nes labai jau patinka
QUOTE(Malena @ 2010 05 15, 13:36)
Tai kad jis bespalvis,tai kokios spalvos tikejaisi?Ar tu kita nr turejai?
As kita spalva turejau - kaip rasiau, norejau kazko ryskesnio, tai berods kazka is ryskesniu roziniu-rausvu turejau, bet spalva ant lupu tokia perregima gaudavosi, o daug uztept neidavo.