Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

o man tai patinka INGLOT blizgesiai. labai malonus ir kokie atspalviai faini, ir kaina padori... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 25, 17:26)
Pas mane svelniai ruzavas -  pink me up  smile.gif

Kokia kaina? Čia suprantu, naujiena?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 27, 19:06)
Kokia kaina? Čia suprantu, naujiena?

Taip, naujiena. Atrodo 79/Lt. g.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas bandet Givenchy coral impression, atrodo labai grazi spalvyte tik kaip ant lupu?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 04 28, 18:25)
Gal kas bandet Givenchy coral impression, atrodo labai grazi spalvyte tik kaip ant lupu?

bigsmile.gif coral spalvytes dabar labai ant bangos, reiks paziuret sita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 30 balandžio 2010 - 11:11
Mano šio pavasario atradimas - ATRDECO Glam Stars Lip Gloss (04) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 27, 21:32)
Taip, naujiena. Atrodo 79/Lt.  g.gif  4u.gif

Bandžiau, bet man šiaip sau, reklamoj su vaisiais, taip gaiviai atrodo - realybėj jokio kvapo biggrin.gif Bet ne tame esmė- ėmiau nude kažkokį atspalvį, spalvos nėr visai (gal dar minusas, kad be pieštuko.), taip kad efekto nelabai buvo, na taip, lūpos minkštos, malonios, bet tik tiek, net nepavadinčiau jo blizgesiu. Laikės, beje, neblogai. Bet kainos nevertas. Bent tokia mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 04 28, 17:25)
user posted image

As bandziau ,labai graziai atrodo,bet esu tamsi.
Atsakyti
user posted image

graži spalvytė drinks_cheers.gif mano mėgstamiausi Dior arba Lancome blizgesiai smile.gif
Atsakyti
user posted image

kaip atrodo spalva ant lupu nezinau,bet gaaliu pasakyti,kad jie lipnus
Atsakyti
Vis dėlto po netrumpų ieškojimų atradau, kad man labiausiai tinka coral spalvytės, jau pernai vieną turėjau tai gyrė visi, o dabar turiu mažiuką essence prie raktų blizgiuką, tai super ant lūpyčių atrodo, dabar dairaus kokio smashbox gal, nes esu mačius žiauriai gražią coral spalvytę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 10, 20:24)
Vis dėlto po netrumpų ieškojimų atradau, kad man labiausiai tinka coral spalvytės, jau pernai vieną turėjau tai gyrė visi, o dabar turiu mažiuką essence prie raktų blizgiuką, tai super ant lūpyčių atrodo, dabar dairaus kokio smashbox gal, nes esu mačius žiauriai gražią coral spalvytę smile.gif

Gal sita?

user posted image
Atsakyti