QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 25, 17:26)
Pas mane svelniai ruzavas - pink me up
Kokia kaina? Čia suprantu, naujiena?
QUOTE(Dasha @ 2010 04 27, 19:06)
Kokia kaina? Čia suprantu, naujiena?
Taip, naujiena. Atrodo 79/Lt.
Gal kas bandet Givenchy coral impression, atrodo labai grazi spalvyte tik kaip ant lupu?
QUOTE(*moon* @ 2010 04 28, 18:25)
Gal kas bandet Givenchy coral impression, atrodo labai grazi spalvyte tik kaip ant lupu?
coral spalvytes dabar labai ant bangos, reiks paziuret sita
Mano šio pavasario atradimas - ATRDECO Glam Stars Lip Gloss (04)
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 27, 21:32)
Taip, naujiena. Atrodo 79/Lt.
Bandžiau, bet man šiaip sau, reklamoj su vaisiais, taip gaiviai atrodo - realybėj jokio kvapo Bet ne tame esmė- ėmiau nude kažkokį atspalvį, spalvos nėr visai (gal dar minusas, kad be pieštuko.), taip kad efekto nelabai buvo, na taip, lūpos minkštos, malonios, bet tik tiek, net nepavadinčiau jo blizgesiu. Laikės, beje, neblogai. Bet kainos nevertas. Bent tokia mano nuomonė.
QUOTE(*moon* @ 2010 04 28, 17:25)
As bandziau ,labai graziai atrodo,bet esu tamsi.
graži spalvytė mano mėgstamiausi Dior arba Lancome blizgesiai
kaip atrodo spalva ant lupu nezinau,bet gaaliu pasakyti,kad jie lipnus
Vis dėlto po netrumpų ieškojimų atradau, kad man labiausiai tinka coral spalvytės, jau pernai vieną turėjau tai gyrė visi, o dabar turiu mažiuką essence prie raktų blizgiuką, tai super ant lūpyčių atrodo, dabar dairaus kokio smashbox gal, nes esu mačius žiauriai gražią coral spalvytę
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 10, 20:24)
Vis dėlto po netrumpų ieškojimų atradau, kad man labiausiai tinka coral spalvytės, jau pernai vieną turėjau tai gyrė visi, o dabar turiu mažiuką essence prie raktų blizgiuką, tai super ant lūpyčių atrodo, dabar dairaus kokio smashbox gal, nes esu mačius žiauriai gražią coral spalvytę
Gal sita?