EVY, as kaip tik turiu ta Maybilline blizgį, netgi du ir esu labai jais patenkinta, kokybiški ir nesausina, ir nelipnūs
QUOTE(dontstop @ 2010 01 09, 00:14)
Oho, nustebau tokią nuomonę perskaičius, man šitie patys prasčiausi iš kada nros bandytų
Man jie patiko, tiksliau viena spalva tik.... Ideali buvo tiek laikymusi, tiek skoniu, pojuciu ant lupu, tiek pigmentuotumu. Bet cia buvo senokai ir dar LT. Kai JAV nusipirkau panasia ju spalvyte, tai skysta, permatoma buvo. Na aisku ne ta pati spalva, bet tas pats blizgis, tai tikejausi kazko tokio pat - bet cia kazkaip isvis nebeliko tos serijos blizgiu... Matyt nepopuliarus...
tie blizgiai tos pacios serijos bent pas mus ka maciau tai gal 4 ar 5 tipu...perlamutras 2 tipu , t.y. su maziau ir daugiau. be nieko tokie balzgani ir kaip as turiu su melynu zeruciu ir man atrodo tik vienintele ta spalva su melynu kaip zeruciu
Nepamenu kas dar yra
Bet kai logiskai pagalvoji,kad jie ir gali buti kiek kitokie ant lupu... juk kaip ir gali buti kiek kitokios konsistencijos ir sudeties
Nepamenu kas dar yra
Bet kai logiskai pagalvoji,kad jie ir gali buti kiek kitokie ant lupu... juk kaip ir gali buti kiek kitokios konsistencijos ir sudeties
QUOTE(EVY @ 2010 01 09, 23:10)
Tikrai taip - ta pati serija jei turi su blizguciais, perlamutru, matinius ir pan blizgius, tai ju daznai sudetis kiek skiriasi. Teke pirkt pvz tos pacios serijos lupdazius (ne Maybelline), tai su malonumu matinius naudoju, o kita spalvyte buvo su perlamutru, tai konsistencija visai kitokia ant lupu, nemaloni...
Mergaites, ar Dior Rouge Creme De Gloss blizgesys nesubega i ruozelius?
QUOTE(ViShy @ 2010 01 10, 17:59)
O kokia tau spalvyte "krito i aki" as tai neissirenku jokios
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 01 10, 17:02)
O kokia tau spalvyte "krito i aki" as tai neissirenku jokios
Ziuriu ji "Braskese", spavytes aisku siek tiek skirsis nuo pvz. pateiktu, bet sudomino sios spalvos,kazkurios is ju noreciau, tai idomu kaip sis blizgis
Beige Elixir
Creamy Amond
Plum Elixir
as turiu miniuka,ryskus intensyvus, nepermatomas,tirstas spalva 441 . Nemegstu tokiu...
Pora kartu gal buvau siaip patepus,nepastebejau subegimo,bet cia gal kaip kam.
QUOTE(EVY @ 2010 01 10, 17:21)
as turiu miniuka,ryskus intensyvus, nepermatomas,tirstas spalva 441 . Nemegstu tokiu...
Aciu uz atsakyma, kaip tik ieskau ryskesnes spalvos
nera uz ka gal ir tiks tada,jis kaip skystas lupdazis,poriebis toks.
Man labai patiko si lupu spalva, cia greiciausiai lupu dazai
QUOTE(ViShy @ 2010 01 10, 18:30)
O cia labai panasus i mano naujaji Dior Rouge Serum, gal siek sviesesnis, bet atspalvis tas pats