Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 20, 22:09)
Mergaitės, aš su klausimuku  4u.gif Bandžiau per paiešką kažkokį atsakymą surasti, ar buvo apie tai kur kalbėta - ale niekaip...  ax.gif
Ką darot, kai lūpų blizgesio indelyje dar nemažai, bet jis arba viršuj, arba apačioj ir šepetėliu nepasieksi niekaip...  doh.gif Pavertusi bandau visaip laikyti, bet daugumoj jie pakankamai tiršti ir laikosi prikibę  biggrin.gif Gal žinot kokių gudrybių? smile.gif

I puodeli su karstu vandeniu idek mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesa paskasiu, ta naujaji maxfactor esu bandzius parduotuveje blush2.gif galvojau is naujesniu tai gal dar nespeta isbandyti biggrin.gif Tai nieko ypatingo spalvos daug neduoda, tas sepetelis irgi nepasirode isskirtinis ir nepastebejau kiek laike, bet turbut neilgai jei nepastebejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 20, 22:09)
Mergaitės, aš su klausimuku  4u.gif Bandžiau per paiešką kažkokį atsakymą surasti, ar buvo apie tai kur kalbėta - ale niekaip...  ax.gif
Ką darot, kai lūpų blizgesio indelyje dar nemažai, bet jis arba viršuj, arba apačioj ir šepetėliu nepasieksi niekaip...  doh.gif Pavertusi bandau visaip laikyti, bet daugumoj jie pakankamai tiršti ir laikosi prikibę  biggrin.gif Gal žinot kokių gudrybių? smile.gif

kazkada viena mergina ikele video yotube. Reikia indeli ideti i puodeli su karstu vandeniu. Ir viskas subegs i dugna. Pati taip dariau kelis kartus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(justicija @ 2010 04 20, 21:15)
Tiesa paskasiu, ta naujaji maxfactor esu bandzius parduotuveje blush2.gif galvojau is naujesniu tai gal dar nespeta isbandyti  biggrin.gif  Tai nieko ypatingo spalvos daug neduoda, tas sepetelis irgi nepasirode isskirtinis ir nepastebejau kiek laike, bet turbut neilgai jei nepastebejau biggrin.gif

pritariu drinks_cheers.gif

nevertas savo kainos, nes atrodo kaip paprastas bespalvis blizgis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2010 04 20, 22:15)
kazkada viena mergina ikele video yotube. Reikia indeli ideti i puodeli su karstu vandeniu. Ir viskas subegs i dugna. Pati taip dariau kelis kartus. rolleyes.gif

va sitas http://www.youtube.c...h?v=poBgTkYsUvI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 04 21, 13:35)

Šiandien sumerkiau 4 blizgesius taip biggrin.gif Vienas puikiausiai subėgo, o kiti - nė iš vietos... Nereaguoja kai kurie į karštį unsure.gif
Atsakyti
As zinau ziauriai gera triuko del blizgesio, reikia isimti kamstuka toki ant kaklelio ir tada galima nuo sieneliu ir .tt nukrapstyt.. kaip pagalvoju kiek produkto ismetam doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 04 21, 20:12)
As zinau ziauriai gera triuko del blizgesio, reikia isimti kamstuka toki ant kaklelio ir tada galima nuo sieneliu ir .tt nukrapstyt.. kaip pagalvoju kiek produkto ismetam  doh.gif  4u.gif

Aš su vienu taip r buvau padariusi, išsikrapštė visas thumbup.gif Tik buvo vargo kol atidariau, nagais, dantim, peiliu. lotuliukas.gif Tai ir buvo mano vienintelis blizgis pribaigtas, visus kitus atiduodu, arba išmetu, arba pametu.
Atsakyti
Nusipirkau naujaji Clinique blizgesi su vitaminu E. Spalvyte grazi, pakankamai sodri, nera visai perregima, duoda toki slapia efekta, siaip malonus, nes lupas suminkstina, lyg paputlina, bet siek tiek limpa, ypac jei padaugini. Bet kol kas patinka jis man bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 23, 16:18)
Nusipirkau naujaji Clinique blizgesi

Kokia butent spalvyte pirkai ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 21, 20:19)
Aš su vienu taip r buvau padariusi, išsikrapštė visas  thumbup.gif  Tik buvo vargo kol atidariau, nagais, dantim, peiliu.  lotuliukas.gif  Tai ir buvo mano vienintelis blizgis pribaigtas, visus kitus atiduodu, arba išmetu, arba pametu.

As su dantim sukandu ir staigiai traukiu biggrin.gif tikiuosi nepaliksiu priekiniu dantu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 04 23, 17:38)
Kokia butent spalvyte pirkai ? bigsmile.gif

Pas mane svelniai ruzavas - pink me up smile.gif
Atsakyti