turiu is maybelline sesias h isliekanti lupu blizgi ir lorealio toki pat, tai ilgiau islaiko is meibelline nors rezultato tikejausi atvirkstinio.. dar turiu pora rimellio blizgesiu, tai nieko ipatingo.. tada loreal glam shine tai borjours tokioj permatomoje tubeleje- nepatinka ( reikes atiduoti mamai..) tai pat viena is isadoros - tai taip pat nelabai patiko..
QUOTE(egluziukas @ 2010 03 29, 19:57)
As Kauno Akropolio sarmoje siandien testavau nauja golden gloss spalvyte, labai patiko spalva nude slapio efekto su zeruciais, jauciu reiks griebti, lancomo kazkokie nauji ryskus ale lupdaziai blizgesiai gal kaip lupu lakas, labai idomios bet ryskesnes spalvos, bet man pavasariui norejosi kazko svelnesnio, po to maciau estee kazkokie nauji blizgiai atsirade, zodziu bekit mergaites ziurekit, testuokit, laukiam ispudziu
koki testavot gal netycia nr.19
as toki turiu labai patinka, gerai dengas, laikosi. spalva labai grazi tokia naturali ant lupu gaunasi. Mano manymu sis blyzgis dar turetu patikti toms kuriu lupos labai is prigimties ryskiai raudonos, tai ta raudonuma sis blyzgis nugesina
o kąžin, Bourjouis tokį peršviečiamą, mėtų skonio kas nors bandėt? ar laikosi kažkiek? Aš pati užsitepliojau, bet kadangi jau ant kažkuriokito tepiau, tai ir nesupratau, nei kiek laikosi, nei ar labai lipnus
o kaip jūs testuojat tuos blizgius parduotuvėse? ant lūpų? O nebjauru pagalvojus, kad prieš tai kokia nevalyva apšašusi merga tepliojosi? Aš tokį vaizdą įsivaizduoju tai man fantazija atšoka testuotis. Testuoju ant rankos.
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 15, 14:28)
o kaip jūs testuojat tuos blizgius parduotuvėse? ant lūpų? O nebjauru pagalvojus, kad prieš tai kokia nevalyva apšašusi merga tepliojosi? Aš tokį vaizdą įsivaizduoju tai man fantazija atšoka testuotis. Testuoju ant rankos.
aš irgi ant rankos testuoju manau dauguma taip daro, nieko čia ypatingo
lūpų dažus testuojant, galima su servetėle pavalyti ir bandyti ant lūpų. Bet čia jau išsirinkus vieną ar dvi spalvas.
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 04 15, 13:28)
As paprasau, kad man duotu sepeteli, Kristianoj tai tikrai jos tokiu vienkartiniu turi
QUOTE(^^liutuke @ 2010 04 15, 19:09)
As paprasau, kad man duotu sepeteli, Kristianoj tai tikrai jos tokiu vienkartiniu turi
o kas iš to, vistiek kažkas prieš tai jau būna pasidažęs su esamu blizgyje šepetėliu, ir atgal sukišęs. tai koks tikslas? O šiaip tai pirmą kart girdžiu apie vienkartinius šepetukus. Tada galėtų būti testeriai be šepetukų, ir kiekvienas bandytųsi su tais vienkartiniais, bet vėl, nesužiūrėsi, kad antrąkart neįkištų to paties šepetuko.
O gal kuri bandet naujaji lupu blizgi is Max factor Vibrant Curve Effect? Noreciau nusipirkt, bet idomu kokios nuomones butu is bandziusiuju.
QUOTE(Laiminga_saule @ 2010 04 18, 16:15)
O gal kuri bandet naujaji lupu blizgi is Max factor Vibrant Curve Effect? Noreciau nusipirkt, bet idomu kokios nuomones butu is bandziusiuju.
pati dar nebandziau, bet bloguose skaiciau, kad giria pati sepeteli, kad patogus, bet blizgis nesilaiko ilgai ir neryskios spalvos uztepus ant lupu..
Mergaitės, aš su klausimuku Bandžiau per paiešką kažkokį atsakymą surasti, ar buvo apie tai kur kalbėta - ale niekaip...
Ką darot, kai lūpų blizgesio indelyje dar nemažai, bet jis arba viršuj, arba apačioj ir šepetėliu nepasieksi niekaip... Pavertusi bandau visaip laikyti, bet daugumoj jie pakankamai tiršti ir laikosi prikibę Gal žinot kokių gudrybių?
Ką darot, kai lūpų blizgesio indelyje dar nemažai, bet jis arba viršuj, arba apačioj ir šepetėliu nepasieksi niekaip... Pavertusi bandau visaip laikyti, bet daugumoj jie pakankamai tiršti ir laikosi prikibę Gal žinot kokių gudrybių?