Jo, čia juicy su meliono kvapu, turiu ir aš tokį, na man lipnumas nepakenčiamas
QUOTE(dontstop @ 2010 03 29, 13:50)
sitie Lancomo patys lipniausi,kiti ne tokie
As Kauno Akropolio sarmoje siandien testavau nauja golden gloss spalvyte, labai patiko spalva nude slapio efekto su zeruciais, jauciu reiks griebti, lancomo kazkokie nauji ryskus ale lupdaziai blizgesiai gal kaip lupu lakas, labai idomios bet ryskesnes spalvos, bet man pavasariui norejosi kazko svelnesnio, po to maciau estee kazkokie nauji blizgiai atsirade, zodziu bekit mergaites ziurekit, testuokit, laukiam ispudziu
QUOTE(vetruze @ 2010 03 29, 19:22)
turiu dar color fever gloss, taip pat lipnus
QUOTE(vetruze @ 2010 03 29, 18:22)
Man taip pat šie lipniausi. YSL palygint labai lengvas lipnumas , net nėra ką lyginti. Ir spalvos YSL skirstosi tolygiai, sklandžiai. Man net keista, kad YSL tiek kritikuojamas.
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 03 30, 17:54)
Man taip pat šie lipniausi. YSL palygint labai lengvas lipnumas , net nėra ką lyginti. Ir spalvos YSL skirstosi tolygiai, sklandžiai. Man net keista, kad YSL tiek kritikuojamas.
Na spalvos galbut tikra graziai pasiskirsto, tik vat as pvz gavau dovanu toki rozini, kuris gausus blizguciu, tai net y kluba pasitepus jauciuosi pernelyg blizgi
QUOTE(dontstop @ 2010 03 29, 12:50)
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 03 30, 16:54)
Sutinku, man lipnumas toks irgi ne prie širdies.
Patinka YSL, Clinique (o gal Clarins,maišau juos,toks bespalvis ).
QUOTE(dontstop @ 2010 03 29, 09:28)
O kuris Lancome? Man tai jie lipnūs Ypač Juicy tubes O ir kiti lipnoki
man Lancome irgi pernelyg lipnus...
QUOTE(Ermehilda @ 2010 04 05, 16:21)
Gal kas bandete Lancome L'Absolu Crème de Brillance? Reklamuojamas kaip labai drekinantis. Ar tiesa?
Testavau situos, labai malonus ant lupu, tik neaisku kiek laikosi, siaip minksti, spalvos labai grazios
QUOTE(MissBumBum @ 2010 03 31, 21:00)
Na spalvos galbut tikra graziai pasiskirsto, tik vat as pvz gavau dovanu toki rozini, kuris gausus blizguciu, tai net y kluba pasitepus jauciuosi pernelyg blizgi
O man YSL blizgesiai labai patinka