Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

tai viena neturite sio lupu blizgio Lancome Color Fever Gloss by Lancome - 208 Honey, I Love You?? blush2.gif
Atsakyti
pradėjau naudot tokį
user posted image

nude atspalvio. nesitikėjau, kad šitaip pamėgsiu ir šitaip patiks, nes tūtelėj atrodo toks rudas labai atspalvis bus, o ant lūpų lengvai rudas užsideda, nu toks nude tikrai ir turi žėručio truputį. pigus, bet sunaudosiu labai lengvai ir mielai biggrin.gif

ir dar tokius turiu (tuos tris spalvotus):
user posted image

spalvos nelabai duoda (arba aš nepastebiu), bet laabai skanūs ir skaniai kvepia biggrin.gif todėl greit nusivalgo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 24 kovo 2010 - 08:48
QUOTE(Almost @ 2010 03 24, 09:47)
pradėjau naudot tokį
user posted image

Kiek kainavo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 24, 09:55)

aš sumokėjau 8Lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 03 22, 20:48)
As ir toki pagriebiau praeita sav. Sarmoje. Akcija jam buvo, tai isvis fain. Tik man jo skonis nelabai, bet taip tai liuks, kaip uz tokia kainyte thumbup.gif

Tai kokia kaina su akcija jo?nu jo skonis ne koks bet toks fainas labai svelnus ant lupu thumbup.gif o koki nr emei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 03 22, 14:06)
Na va, gavau siandien sita blizgi:
Visai fainas, spalvos kaip buvo mineta nelabai suteikia, bet slapiu lupu efekta su vos svelnia rozine spalva duoda, graziai ziurisi, malonus skonis ir ant lupu lengvai tepasi, panakamai lipnus, toks jausmas kad ir turetu neblogai laikyti smile.gif
Visumoje paemus tikrai neblogas, juolab kad kaip tik tokio blizgio savo kolekcijoje neturiu dar, tai tikrai bus naudojamas biggrin.gif O ir kaina juokinga, 15 ar 16Lt gavosi su siuntimu thumbup.gif

nu va, kaip fainai, kad patiko, aš šiandien gavau juos du. wub.gif Dabar tokia patenkinta thumbup.gif Matai visai blizgučių nesimato užtepus, o prieš saulę kaip gražiai žėri, arba prie dirbtinės šviesos, taip subtiliai. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Koki blizgesi pasirinkt, kad lupos atrodytu panasiai..? smile.gif

user posted image

Kiek vis nusiperku koki, kuris atrodo bus jau va tas..ir netinka doh.gif tik koki nebrangu gal zinot..iki 20-30 Lt.
Atsakyti
Ka radau bigsmile.gif gal kam pades renkantis spalvas. Cia parodo visas beveik MAC Dazzelglass spalvas wub.gif
http://www.youtube.c.../27/nWc6Ea6ZCxk
Atsakyti
Man mamos drauge kaskart grizdama is kokios keliones vis sumasto koki blisgesi parvezt, tai kazkada parveze Lancome blizgesiuka wub.gif geresnio tikrai nesu bandzius.. Tik kad kaina ju Lietuvoje man neykandama.. O siuo metu naudoju irgi parvezta YSL blizgesi, tai kaip uz tokia kaina, na tikrai nepirkciau.. Kazkox jis man keistas, padengus lupas islieka tox keistai lipsnus ir tirstas, nemalonus jausmas... Tai graziai atrodo jei vaisktai istisai issieipus ir nesusiciaupi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MissBumBum @ 2010 03 28, 19:23)
Man mamos drauge kaskart grizdama is kokios keliones vis sumasto koki blisgesi parvezt, tai kazkada parveze Lancome blizgesiuka  wub.gif geresnio tikrai nesu bandzius.. Tik kad kaina ju Lietuvoje man neykandama.. O siuo metu naudoju irgi parvezta YSL blizgesi, tai kaip uz tokia kaina, na tikrai nepirkciau.. Kazkox jis man keistas, padengus lupas islieka tox keistai lipsnus ir tirstas, nemalonus jausmas... Tai graziai atrodo jei vaisktai istisai issieipus ir nesusiciaupi  lotuliukas.gif

O kuris Lancome? Man tai jie lipnūs schmoll.gif Ypač Juicy tubes doh.gif O ir kiti lipnoki verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 29, 09:28)
O kuris Lancome? Man tai jie lipnūs  schmoll.gif  Ypač Juicy tubes  doh.gif  O ir kiti lipnoki  verysad.gif

Jau nelabai ir pamenu kaip jis vadinos, prisimenu tik kad spalva buvo meliono blush2.gif Bet gal ir tie Juicy tubes 4u.gif na bent jau man, tai labai tiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MissBumBum @ 2010 03 29, 11:56)
Jau nelabai ir pamenu kaip jis vadinos, prisimenu tik kad spalva buvo meliono  blush2.gif  Bet gal ir tie Juicy tubes  4u.gif na bent jau man, tai labai tiko smile.gif

cia Juicy Tubes, turiu toki- man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti