Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(giedrute 99 @ 2010 03 16, 21:01)
Siandiena Kristianoje testavau Guerlain 2010m naujienas.Nu zinokit,spalvos tamsokos, pats blizgesiukas tikrai fainas,lipnokas. Tik tiek striuka su spavom verysad.gif
Labai patiko ir lupdaziai,mazai pigmentuoti,tokie kaip blizgesiukai.
O gal yra bandziusiu YSL putlintoja? Labai jau gundo jis mane biggrin.gif

Cia vasaros kolekcija jau yra?
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2010 03 16, 21:31)
Cia vasaros kolekcija jau yra?

Na 2010m.Tai taip iseina. 4u.gif
Atsakyti
Velniava, skaičiau, kad lūpų blizgesių mes suvalgom tonom, o lūpdažių atsieit gerokai mažiau. Esam atsparios merginos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelsona @ 2010 03 18, 14:00)
Velniava, skaičiau, kad lūpų blizgesių mes suvalgom tonom, o lūpdažių atsieit gerokai mažiau. Esam atsparios merginos schmoll.gif

Sveikos smile.gif Na taip suvalgom ju labai dau,bet ko tik del grozio mes merginos nepadarytum mirksiukas.gif O siaip as blizgesiu turiu kruvas ,galeciau vardint ir vardint,bet labai patinka MAYBELLINE WATER SHINE GLOSS,labai fainas toks svelnus,ir ant lupu nesijaucia jokiiu blizguciu,su spalvytem irgi ne striuka yra isokiausiu nuo sviesiausiu iki tamsiausiu smile.gif
Atsakyti
Na va, gavau siandien sita blizgi:
user posted image
Visai fainas, spalvos kaip buvo mineta nelabai suteikia, bet slapiu lupu efekta su vos svelnia rozine spalva duoda, graziai ziurisi, malonus skonis ir ant lupu lengvai tepasi, panakamai lipnus, toks jausmas kad ir turetu neblogai laikyti smile.gif
Visumoje paemus tikrai neblogas, juolab kad kaip tik tokio blizgio savo kolekcijoje neturiu dar, tai tikrai bus naudojamas biggrin.gif O ir kaina juokinga, 15 ar 16Lt gavosi su siuntimu thumbup.gif
Atsakyti
gal kuri turite si lupu blizgi Lancome Color Fever Gloss by Lancome - 208 Honey, I Love You?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonciukas @ 2010 03 18, 14:47)
labai patinka MAYBELLINE WATER SHINE GLOSS,labai fainas toks svelnus,ir ant lupu nesijaucia jokiiu blizguciu,

As ir toki pagriebiau praeita sav. Sarmoje. Akcija jam buvo, tai isvis fain. Tik man jo skonis nelabai, bet taip tai liuks, kaip uz tokia kainyte thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 22 kovo 2010 - 19:49
QUOTE(savita1 @ 2010 03 22, 14:06)
Na va, gavau siandien sita blizgi:
user posted image
Visai fainas, spalvos kaip buvo mineta nelabai suteikia, bet slapiu lupu efekta su vos svelnia rozine spalva duoda, graziai ziurisi, malonus skonis ir ant lupu lengvai tepasi, panakamai lipnus, toks jausmas kad ir turetu neblogai laikyti smile.gif
Visumoje paemus tikrai neblogas, juolab kad kaip tik tokio blizgio savo kolekcijoje neturiu dar, tai tikrai bus naudojamas biggrin.gif O ir kaina juokinga, 15 ar 16Lt gavosi su siuntimu thumbup.gif

is kur siuntei? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2010 03 22, 22:35)
is kur siuntei? blush2.gif

Is Ebay.uk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 03 22, 21:55)
Is Ebay.uk 4u.gif

reikes man atsisiusti tada!!!! gali parasyti blizgesio pilna pavadinima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2010 03 22, 23:10)
reikes man atsisiusti tada!!!! gali parasyti blizgesio pilna pavadinima ax.gif

Sally Hansen 18 Hour Lip Treatment, spalva 03 claer pink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 03 22, 21:48)
As ir toki pagriebiau praeita sav. Sarmoje. Akcija jam buvo, tai isvis fain. Tik man jo skonis nelabai, bet taip tai liuks, kaip uz tokia kainyte thumbup.gif

O kiek jis kainuoja Sarmoj ?
Su akcija ir be.
ACIU.
Atsakyti