Gal kas artdeco naudoja? nusiprikau ir bekvapis ir beskonis.
O gal kas bandet arteco su pipirais putlinantis ir naturaliai raudoninantis?
Šis pats geriausias kokį teko bandyti. Nebrangus, bet kokybė nepriekaištinga, labai gražiai ant lūpų atrodo, visiškai nelipnus, ir labai gerai lūpas drėkina. Gaila lietuvoje jo nėra. Bandysiu užsisakinėti.
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 03 14, 18:25)
O cia koks jis? Kokia firma ir kur galima isigyti
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2010 03 12, 18:49)
Idomu kokios cia spalvos 2, 3 ir 4 is kaires Patiko man labai MAC blizgiai, noriu vel koki issisakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 03 14, 17:43)
O cia koks jis? Kokia firma ir kur galima isigyti
atrodo rašiau, bet neparašiau, sally hansen 18 hour. Aš per e-bay pirksiu turbūt. Saulei šviečiant jis itin gražiai atrodo.
Va cia radau kazkoki Sally Hansen, kaip graziai atrodo
Bet cia lyg ne toks pat
Bet cia lyg ne toks pat
QUOTE(savita1 @ 2010 03 14, 17:49)
Va cia radau kazkoki Sally Hansen, kaip graziai atrodo Bet cia lyg ne toks pat
čia kitoks. Yra kažkokių jų blizgių ir sarmoje, bet netokie kurį įdėjau.
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 03 14, 18:47)
atrodo rašiau, bet neparašiau, sally hansen 18 hour. Aš per e-bay pirksiu turbūt. Saulei šviečiant jis itin gražiai atrodo.
Kokia spalva pirksit? Isijungiau jau ir as Ebay Ar lipnus, gerai laiko? Su blizguciais ar skaidrus
QUOTE(savita1 @ 2010 03 14, 17:53)
Kokia spalva pirksit? Isijungiau jau ir as Ebay Ar lipnus, gerai laiko? Su blizguciais ar skaidrus
visai nelipnūs, o kiek laiko tai gerai ir nepamenu, nu jei valgai, tai savaime suprantama, kad nieko nelieka, bet man visi nusivalgo, net tie juicy tubes, kurie be proto lipnūs. Skaidrūs, bet ant saulės matosi tokie žėručiai, bet ne blizgučiai. ir spalvos praktiškai neduoda, tik sveikų lūpų atspalvį. Tiesa, pradžioje, kol naujas, tai jis gan sunkokai pasikabina ant šepetuko, bet paskui viskas ok
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 03 14, 18:58)
visai nelipnūs, o kiek laiko tai gerai ir nepamenu, nu jei valgai, tai savaime suprantama, kad nieko nelieka, bet man visi nusivalgo, net tie juicy tubes, kurie be proto lipnūs. Skaidrūs, bet ant saulės matosi tokie žėručiai, bet ne blizgučiai. ir spalvos praktiškai neduoda, tik sveikų lūpų atspalvį. Tiesa, pradžioje, kol naujas, tai jis gan sunkokai pasikabina ant šepetuko, bet paskui viskas ok
Dekoju, jauciu kad ir man jau reikia
Va cia kazkiek spalvu radau
Noriu to 2 is kaires
aš tą ir turėjau
tikrai neduoda spalvos.