Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Gal kas artdeco naudoja? nusiprikau thumbup.gif ir bekvapis ir beskonis.
O gal kas bandet arteco su pipirais putlinantis ir naturaliai raudoninantis?
Atsakyti
Šis pats geriausias kokį teko bandyti. Nebrangus, bet kokybė nepriekaištinga, labai gražiai ant lūpų atrodo, visiškai nelipnus, ir labai gerai lūpas drėkina. Gaila lietuvoje jo nėra. Bandysiu užsisakinėti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 03 14, 18:25)

O cia koks jis? blush2.gif Kokia firma ir kur galima isigyti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2010 03 12, 18:49)

Idomu kokios cia spalvos 2, 3 ir 4 is kaires g.gif Patiko man labai MAC blizgiai, noriu vel koki issisakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 03 14, 17:43)
O cia koks jis? blush2.gif Kokia firma ir kur galima isigyti 4u.gif

atrodo rašiau, bet neparašiau, sally hansen 18 hour. Aš per e-bay pirksiu turbūt. Saulei šviečiant jis itin gražiai atrodo. wub.gif
Atsakyti
Va cia radau kazkoki Sally Hansen, kaip graziai atrodo wub.gif
user posted image
Bet cia lyg ne toks pat g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 03 14, 17:49)
Va cia radau kazkoki Sally Hansen, kaip graziai atrodo wub.gif  Bet cia lyg ne toks pat g.gif

čia kitoks. Yra kažkokių jų blizgių ir sarmoje, bet netokie kurį įdėjau. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 14 kovo 2010 - 17:52
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 03 14, 18:47)
atrodo rašiau, bet neparašiau, sally hansen 18 hour. Aš per e-bay pirksiu turbūt. Saulei šviečiant jis itin gražiai atrodo. wub.gif

Kokia spalva pirksit? Isijungiau jau ir as Ebay biggrin.gif Ar lipnus, gerai laiko? Su blizguciais ar skaidrus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 03 14, 17:53)
Kokia spalva pirksit? Isijungiau jau ir as Ebay biggrin.gif Ar lipnus, gerai laiko? Su blizguciais ar skaidrus ax.gif

visai nelipnūs, o kiek laiko tai gerai ir nepamenu, nu jei valgai, tai savaime suprantama, kad nieko nelieka, bet man visi nusivalgo, net tie juicy tubes, kurie be proto lipnūs. Skaidrūs, bet ant saulės matosi tokie žėručiai, bet ne blizgučiai. smile.gif ir spalvos praktiškai neduoda, tik sveikų lūpų atspalvį. Tiesa, pradžioje, kol naujas, tai jis gan sunkokai pasikabina ant šepetuko, bet paskui viskas ok
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 14 kovo 2010 - 17:59
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 03 14, 18:58)
visai nelipnūs, o kiek laiko tai gerai ir nepamenu, nu jei valgai, tai savaime suprantama, kad nieko nelieka, bet man visi nusivalgo, net tie juicy tubes, kurie be proto lipnūs. Skaidrūs, bet ant saulės matosi tokie žėručiai, bet ne blizgučiai. smile.gif  ir spalvos praktiškai neduoda, tik sveikų lūpų atspalvį. Tiesa, pradžioje, kol naujas, tai jis gan sunkokai pasikabina ant šepetuko, bet paskui viskas ok

Dekoju, jauciu kad ir man jau reikia doh.gif
Va cia kazkiek spalvu radau
user posted image
Noriu to 2 is kaires
Atsakyti
aš tą ir turėjau smile.gif
Atsakyti
tikrai neduoda spalvos.
Atsakyti
Mano bėgiamiausias blizgesys.

user posted image

Dar labai patiko kur šaldo lūpas.