Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Sveikos,

noriu paklausti, ar YSL Golden Gloss lipnus blizgesys?

Galvoju nusipirkti keleta, bet nekenciu lipnumo ir kliju pojucio ant lupu...
Atsakyti
QUOTE(A.Š. @ 2010 03 08, 21:19)
Sveikos,
noriu paklausti, ar YSL Golden Gloss  lipnus blizgesys?

labas, zinok man jis pasirode lipnus, kitiems gal pasirode normaliai, bet asmeniskai man nelabai. Pabandyk Shiseido, tie nera lipnus
Atsakyti
Pastaruoju metu vis dazniau issitraukiu savo Estee Lauder High Gloss lupu blizgi. Turiu spalva 07 Pearl.
user posted image
Gamintojas raso:
1. Wearable shades create a moist, plump, smooth look.
2. Irresistible color and brilliance with sheer coverage.
3. Feel-good conditioners caress your lips. Never feels sticky.

Mano pastebejimai:
1. Pasidazius lupos tikrai atrodo lygios, sudrekintos.
2. Nera ypatingai pigmentuoti, pusiau skaidrus.
3. Lupu nesausina, tikrai nera lipnus, malonus ant lupu, kvepia maloniai (kitaip nei EL lupdaziai ar kiti blizgiai), bet jeigu padaugini blizgio, negraziai susicepsi, atsiranda balsva juostele doh.gif

Laikosi vidutiniskai. Sakyciau net gerai kaip nelipniam. Jame man nelabai patinka aplikatorius (toks nukirstas). Na ir svarbu jo nepadauginti, nes gali atrodyti negraziai. Visumoj tikrai neblogas blizgis. Duociau 8/10.

Papildyta:
QUOTE(A.Š. @ 2010 03 08, 20:19)
Sveikos,
noriu paklausti, ar YSL Golden Gloss  lipnus blizgesys?

Pakankamai lipnus 4u.gif
Atsakyti
As turiu dvi spalvas YSL,man asmeniskai nera lipnus,tik tiek,kad nelabai patinka tas medaus kvapas schmoll.gif Siaip, man jie daug geresni negu Guerlain.Na neturetumet nusivilti. 4u.gif
Atsakyti
va as dabar naudoju Lumene firmos blizgi - 15 numeriukas. Pasakiska spalvyte , pavasariska wub.gif . Buvau nusipirkusi ir pasidejusi, nenaudojau,dabar issitraukiau ir esu patenkinta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labiausiai patinka YSL, Mary Kay pink diamond, Isadora plump lipgloss 54 nr nerealus.
Atsakyti
Labas vakaras,

Man labai patiko Clinique superbalm moisturizing gloss, naudoju jau antra tutele wub.gif nera to pojucio, kad sulipina lupas, ar kad perkrautos blizgesiu, lengvai tepasi, ir svarbiausia be blizguciu thumbup.gif kokybes ir kainos santykis good.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(123OPA @ 2010 03 12, 00:17)
Man labai patiko Clinique superbalm moisturizing gloss, naudoju jau antra tutele  wub.gif nera to pojucio, kad sulipina lupas, ar kad perkrautos blizgesiu, lengvai tepasi, ir svarbiausia be blizguciu  thumbup.gif kokybes ir kainos santykis good.gif

user posted image

Mano mama dėl jo lydosi, naudoja jau 2 tūbelę ir jau mane klibina, kad dar vieną kitokio atspalvio užsakyčiau. Žodžiu užsikabliavo žiauriai biggrin.gif
Aš "pasiskolinau" išbandyt - tikrai super, labai gražiai dengia lūpas, atrodo tokios prinokusios, putlios wub.gif Laikosi gerai.

O mano favoritiniai MAC Dazzleglass blizgiai thumbup.gif Ypač Like Venus spalvytė - man pasakiška, tik jie šiek tiek lipnūs, be užtat kaip laikosi... thumbup.gif Verta tą lipnumą ir užmiršt, kai pasidažai ir pamatai kokios gražios lūpos. Juose daug žėručių, užtat aš ir mėgstu, nes tie šlapių lūpų blizgesiai man tik šiaip patepliojimui kasdienai, o MAC - gražiam, prabangiam makiažui wub.gif
Antras iš dešinės user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 03 12, 18:49)
Mano mama dėl jo lydosi, naudoja jau 2 tūbelę ir jau mane klibina, kad dar vieną kitokio atspalvio užsakyčiau. Žodžiu užsikabliavo žiauriai  biggrin.gif
Aš "pasiskolinau" išbandyt - tikrai super, labai gražiai dengia lūpas, atrodo tokios prinokusios, putlios  wub.gif  Laikosi gerai.
O mano favoritiniai MAC Dazzleglass blizgiai  thumbup.gif  Ypač Like Venus spalvytė - man pasakiška, tik jie šiek tiek lipnūs, be užtat kaip laikosi... thumbup.gif  Verta tą lipnumą ir užmiršt, kai pasidažai ir pamatai kokios  gražios lūpos. Juose daug žėručių, užtat aš ir mėgstu, nes tie šlapių lūpų blizgesiai man tik šiaip patepliojimui kasdienai, o MAC -  gražiam, prabangiam makiažui  wub.gif
Antras iš dešinės user posted image

Kiek kainuoja Clinique superbalm ir MAC Dazzleglass blizgesiai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 03 12, 21:21)

Clinique superbalm kainuoja 50 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 03 12, 21:21)

Uzeikit i www.clinique.com ir www.maccosmetics.com ten surasytos kainos.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 03 12, 17:49)
Mano mama dėl jo lydosi, naudoja jau 2 tūbelę ir jau mane klibina, kad dar vieną kitokio atspalvio užsakyčiau. Žodžiu užsikabliavo žiauriai  biggrin.gif
Aš "pasiskolinau" išbandyt - tikrai super, labai gražiai dengia lūpas, atrodo tokios prinokusios, putlios  wub.gif  Laikosi gerai.

Pritariu, sie Clinique thumbup.gif Turiu du skirtingu spalvu, man jie kasdienai wub.gif
Atsakyti