Sveikos,
noriu paklausti, ar YSL Golden Gloss lipnus blizgesys?
Galvoju nusipirkti keleta, bet nekenciu lipnumo ir kliju pojucio ant lupu...
QUOTE(A.Š. @ 2010 03 08, 21:19)
Sveikos,
labas, zinok man jis pasirode lipnus, kitiems gal pasirode normaliai, bet asmeniskai man nelabai. Pabandyk Shiseido, tie nera lipnus
Pastaruoju metu vis dazniau issitraukiu savo Estee Lauder High Gloss lupu blizgi. Turiu spalva 07 Pearl.
Gamintojas raso:
1. Wearable shades create a moist, plump, smooth look.
2. Irresistible color and brilliance with sheer coverage.
3. Feel-good conditioners caress your lips. Never feels sticky.
Mano pastebejimai:
1. Pasidazius lupos tikrai atrodo lygios, sudrekintos.
2. Nera ypatingai pigmentuoti, pusiau skaidrus.
3. Lupu nesausina, tikrai nera lipnus, malonus ant lupu, kvepia maloniai (kitaip nei EL lupdaziai ar kiti blizgiai), bet jeigu padaugini blizgio, negraziai susicepsi, atsiranda balsva juostele
Laikosi vidutiniskai. Sakyciau net gerai kaip nelipniam. Jame man nelabai patinka aplikatorius (toks nukirstas). Na ir svarbu jo nepadauginti, nes gali atrodyti negraziai. Visumoj tikrai neblogas blizgis. Duociau 8/10.
Papildyta:
Pakankamai lipnus
Gamintojas raso:
1. Wearable shades create a moist, plump, smooth look.
2. Irresistible color and brilliance with sheer coverage.
3. Feel-good conditioners caress your lips. Never feels sticky.
Mano pastebejimai:
1. Pasidazius lupos tikrai atrodo lygios, sudrekintos.
2. Nera ypatingai pigmentuoti, pusiau skaidrus.
3. Lupu nesausina, tikrai nera lipnus, malonus ant lupu, kvepia maloniai (kitaip nei EL lupdaziai ar kiti blizgiai), bet jeigu padaugini blizgio, negraziai susicepsi, atsiranda balsva juostele
Laikosi vidutiniskai. Sakyciau net gerai kaip nelipniam. Jame man nelabai patinka aplikatorius (toks nukirstas). Na ir svarbu jo nepadauginti, nes gali atrodyti negraziai. Visumoj tikrai neblogas blizgis. Duociau 8/10.
Papildyta:
QUOTE(A.Š. @ 2010 03 08, 20:19)
Sveikos,
Pakankamai lipnus
As turiu dvi spalvas YSL,man asmeniskai nera lipnus,tik tiek,kad nelabai patinka tas medaus kvapas Siaip, man jie daug geresni negu Guerlain.Na neturetumet nusivilti.
va as dabar naudoju Lumene firmos blizgi - 15 numeriukas. Pasakiska spalvyte , pavasariska . Buvau nusipirkusi ir pasidejusi, nenaudojau,dabar issitraukiau ir esu patenkinta
Labiausiai patinka YSL, Mary Kay pink diamond, Isadora plump lipgloss 54 nr nerealus.
QUOTE(123OPA @ 2010 03 12, 00:17)
Man labai patiko Clinique superbalm moisturizing gloss, naudoju jau antra tutele nera to pojucio, kad sulipina lupas, ar kad perkrautos blizgesiu, lengvai tepasi, ir svarbiausia be blizguciu kokybes ir kainos santykis
Mano mama dėl jo lydosi, naudoja jau 2 tūbelę ir jau mane klibina, kad dar vieną kitokio atspalvio užsakyčiau. Žodžiu užsikabliavo žiauriai
Aš "pasiskolinau" išbandyt - tikrai super, labai gražiai dengia lūpas, atrodo tokios prinokusios, putlios Laikosi gerai.
O mano favoritiniai MAC Dazzleglass blizgiai Ypač Like Venus spalvytė - man pasakiška, tik jie šiek tiek lipnūs, be užtat kaip laikosi... Verta tą lipnumą ir užmiršt, kai pasidažai ir pamatai kokios gražios lūpos. Juose daug žėručių, užtat aš ir mėgstu, nes tie šlapių lūpų blizgesiai man tik šiaip patepliojimui kasdienai, o MAC - gražiam, prabangiam makiažui
Antras iš dešinės
QUOTE(NORIKA @ 2010 03 12, 18:49)
Mano mama dėl jo lydosi, naudoja jau 2 tūbelę ir jau mane klibina, kad dar vieną kitokio atspalvio užsakyčiau. Žodžiu užsikabliavo žiauriai
Aš "pasiskolinau" išbandyt - tikrai super, labai gražiai dengia lūpas, atrodo tokios prinokusios, putlios Laikosi gerai.
O mano favoritiniai MAC Dazzleglass blizgiai Ypač Like Venus spalvytė - man pasakiška, tik jie šiek tiek lipnūs, be užtat kaip laikosi... Verta tą lipnumą ir užmiršt, kai pasidažai ir pamatai kokios gražios lūpos. Juose daug žėručių, užtat aš ir mėgstu, nes tie šlapių lūpų blizgesiai man tik šiaip patepliojimui kasdienai, o MAC - gražiam, prabangiam makiažui
Antras iš dešinės
Antras iš dešinės
Kiek kainuoja Clinique superbalm ir MAC Dazzleglass blizgesiai?
QUOTE(Peach18 @ 2010 03 12, 21:21)
Kiek kainuoja Clinique superbalm ir MAC Dazzleglass blizgesiai?
Uzeikit i www.clinique.com ir www.maccosmetics.com ten surasytos kainos.
QUOTE(NORIKA @ 2010 03 12, 17:49)
Pritariu, sie Clinique Turiu du skirtingu spalvu, man jie kasdienai