savita1 grazu ar tau jis nera lipsnus ?
QUOTE(ViShy @ 2010 02 25, 15:35)
savita1 grazu ar tau jis nera lipsnus ?
Labai lipnus, lipniausiais is visu kiek turiu, bet uztai gerai laiko. Valgiau pietus, blizgis liko ant lupu
QUOTE(savita1 @ 2010 02 25, 15:29)
Labai lipnus
Mano turimas MAC Lustreglass taip pat laaabai lipsnus
QUOTE(ViShy @ 2010 02 25, 16:31)
Mano turimas MAC Lustreglass taip pat laaabai lipsnus
Gal cia visu ju blizgiu toks bruozas
Ai, man tai gerai, kasdien vistiek nesidazysiu, kur i koki kluba tai bus gerai, nes labai jau zvilga
savita1,
Labai graziai lupytes atrodo as ir galvoju ateityje isigyti is tos serijos lupu blizgi tik atspalvi kitoki, bet va dabar galvoju ar man patiks toks lipsnumas nes turejau is LOreal blizgi va toki:
http://www.grietinel...llible-plumping
tik atspalvis ne tas, bet is tos serijos kur ilgai issilaiko tai jau tokios nesamones nesu turejus, jau glitnumas ir tos baltos dryzes nu siaubas koks nesmagus buvo tai sveiciau as ji lauk be gailescio
Labai graziai lupytes atrodo as ir galvoju ateityje isigyti is tos serijos lupu blizgi tik atspalvi kitoki, bet va dabar galvoju ar man patiks toks lipsnumas nes turejau is LOreal blizgi va toki:
tik atspalvis ne tas, bet is tos serijos kur ilgai issilaiko tai jau tokios nesamones nesu turejus, jau glitnumas ir tos baltos dryzes nu siaubas koks nesmagus buvo tai sveiciau as ji lauk be gailescio
QUOTE(gudre755 @ 2010 02 25, 17:00)
savita1,
Nesu turejusi sito blizgio, tai palyginti negaliu. Baltu dyrziu ant mano lupu nepalieka, na bet zinokit del lipnumo tai jo yra per akis
savita1, kaip grazu is kokio puslapio pirkot?
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 25, 17:49)
savita1, kaip grazu is kokio puslapio pirkot?
Pirkau is Ebay
QUOTE(savita1 @ 2010 02 25, 16:53)
Pirkau is Ebay
labai graziai atrodo
kaip jus, paneles,nebijot pirkti is ebay blizgiu?
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 25, 18:45)
Is pradziu nepagalvojau, nusiunciau tarpininkei uzsakyma. Paskui kazkaip susiprotejau, kad gal geriau is MAC puslapio siustis, nors ir brangiau, rasiau kad atsauktu uzsakyma, bet jau buvo nupirkusi, taip kad liko...
Bet gavau, naujuteli, tikrai neprasukineta, atydziai apziurejau
QUOTE(savita1 @ 2010 02 24, 18:32)
Vakar gavau 2 Givenchy blizgius, likau suzaveta. Spalvos labai grazios, malonios ant lupu, graziai dengiasi. Bus mano mylimi
Vienas tokios spalvos:
Vienas tokios spalvos:
Nu jau kokia nereali spalvyte kur pirkot, ir kiek mokejot?
QUOTE(savita1 @ 2010 02 25, 15:49)
Atkeliavo MAC Dazzleglass spalva Internationalist
Tai ant lupu atrodo:
Spalva tokia, kokios ir tikejausi, pakankamai ryski, labai spindinti Pirmas mano Mac blizgis, ziuresiu kaip laikysis, bet manau kad turetu neblogai, nes pakankamai lipnus yra.
Tai ant lupu atrodo:
Spalva tokia, kokios ir tikejausi, pakankamai ryski, labai spindinti Pirmas mano Mac blizgis, ziuresiu kaip laikysis, bet manau kad turetu neblogai, nes pakankamai lipnus yra.
Turiu ir as sita Dazzleglass tik mano spalva Baby Sparks, tikrai labai lipnus, bet laikosi laaabai ilgai
QUOTE(savita1 @ 2010 02 25, 18:06)
Is pradziu nepagalvojau, nusiunciau tarpininkei uzsakyma. Paskui kazkaip susiprotejau, kad gal geriau is MAC puslapio siustis, nors ir brangiau, rasiau kad atsauktu uzsakyma, bet jau buvo nupirkusi, taip kad liko...
aisku o jei ne paslaptis, kiek jis jums atsiejo?