Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

savita1 grazu bigsmile.gif ar tau jis nera lipsnus ?
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 02 25, 15:35)
savita1 grazu  bigsmile.gif ar tau jis nera lipsnus ?

Labai lipnus, lipniausiais is visu kiek turiu, bet uztai gerai laiko. Valgiau pietus, blizgis liko ant lupu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 02 25, 15:29)
Labai lipnus

Mano turimas MAC Lustreglass taip pat laaabai lipsnus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 25 vasario 2010 - 15:31
QUOTE(ViShy @ 2010 02 25, 16:31)
Mano turimas MAC Lustreglass  taip pat laaabai lipsnus  biggrin.gif

Gal cia visu ju blizgiu toks bruozas biggrin.gif
Ai, man tai gerai, kasdien vistiek nesidazysiu, kur i koki kluba tai bus gerai, nes labai jau zvilga biggrin.gif
Atsakyti
savita1,
Labai graziai lupytes atrodo wub.gif as ir galvoju ateityje isigyti is tos serijos lupu blizgi tik atspalvi kitoki, bet va dabar galvoju ar man patiks toks lipsnumas g.gif nes turejau is LOreal blizgi va toki:
http://www.grietinel...llible-plumping
tik atspalvis ne tas, bet is tos serijos kur ilgai issilaiko biggrin.gif tai jau tokios nesamones nesu turejus, jau glitnumas ir tos baltos dryzes doh.gif nu siaubas koks nesmagus buvo tai sveiciau as ji lauk be gailescio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 02 25, 17:00)
savita1,
Labai graziai lupytes atrodo wub.gif  as ir galvoju ateityje isigyti is tos serijos lupu blizgi tik atspalvi kitoki, bet va dabar galvoju ar man patiks toks lipsnumas  g.gif nes turejau is LOreal blizgi va toki:
http://www.grietinel...llible-plumping
tik atspalvis ne tas, bet is tos serijos kur ilgai issilaiko biggrin.gif tai jau tokios nesamones nesu turejus, jau glitnumas ir tos baltos dryzes  doh.gif nu siaubas koks nesmagus buvo tai sveiciau as ji lauk be gailescio biggrin.gif

Nesu turejusi sito blizgio, tai palyginti negaliu. Baltu dyrziu ant mano lupu nepalieka, na bet zinokit del lipnumo tai jo yra per akis biggrin.gif
Atsakyti
savita1, kaip grazu wub.gif is kokio puslapio pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 25, 17:49)
savita1, kaip grazu wub.gif is kokio puslapio pirkot?

Pirkau is Ebay 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 02 25, 16:53)
Pirkau is Ebay 4u.gif

labai graziai atrodo wub.gif

kaip jus, paneles,nebijot pirkti is ebay blizgiu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 25 vasario 2010 - 17:47
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 25, 18:45)
labai graziai atrodo  wub.gif

kaip jus, paneles,nebijot pirkti is ebay blizgiu? blush2.gif

Is pradziu nepagalvojau, nusiunciau tarpininkei uzsakyma. Paskui kazkaip susiprotejau, kad gal geriau is MAC puslapio siustis, nors ir brangiau, rasiau kad atsauktu uzsakyma, bet jau buvo nupirkusi, taip kad liko... blush2.gif
Bet gavau, naujuteli, tikrai neprasukineta, atydziai apziurejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 02 24, 18:32)
Vakar gavau 2 Givenchy blizgius, likau suzaveta. Spalvos labai grazios, malonios ant lupu, graziai dengiasi. Bus mano mylimi wub.gif
Vienas tokios spalvos:
user posted image

Nu jau kokia nereali spalvyte wub.gif kur pirkot, ir kiek mokejot?

QUOTE(savita1 @ 2010 02 25, 15:49)
Atkeliavo MAC Dazzleglass spalva Internationalist smile.gif
user posted image
Tai ant lupu atrodo:
user posted image
Spalva tokia, kokios ir tikejausi, pakankamai ryski, labai spindinti bigsmile.gif Pirmas mano Mac blizgis, ziuresiu kaip laikysis, bet manau kad turetu neblogai, nes pakankamai lipnus yra.

Turiu ir as sita Dazzleglass tik mano spalva Baby Sparks, tikrai labai lipnus, bet laikosi laaabai ilgai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 02 25, 18:06)
Is pradziu nepagalvojau, nusiunciau tarpininkei uzsakyma. Paskui kazkaip susiprotejau, kad gal geriau is MAC puslapio siustis, nors ir brangiau, rasiau kad atsauktu uzsakyma, bet jau buvo nupirkusi, taip kad liko... blush2.gif
Bet gavau, naujuteli, tikrai neprasukineta, atydziai apziurejau g.gif

aisku 4u.gif o jei ne paslaptis, kiek jis jums atsiejo? mirksiukas.gif
Atsakyti